Скоро МАРТенчетата ни всички,ще са седнали в колички!

• 9 977
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Като стана дума за сватби---Ние също сме на сватба на 15-ти

# 256
  • Варна
Шампоана Дефлувал се продава в аптеките и струва към 11-12 лв.

# 257
Момичета като се цедя нищо не излиза от тази гърда, по 10тина милилитра излизат, а преди доста течеше newsm78. Още си ме боли, но не е толкова много. Незнам, явно каналите са запушени и затова нищо не иска да тече. А и Алек не иска да яде от нея.

За сватби - ние на 26септември сме кумове, а младоженците преди това са на още 2 сватби. yes

DiVeNa ЧРД на каката ви, много щастие и усмивки й желая Hug

# 258
Роси, честит рожден ден! Да си все така слънчева като на снимките, и да си много обичана мама и жена!

Елуинг, честита годишнина! Все така да се обичате и много да ви радват децата! baloni

Зелено човече, честита и на теб! Много години семейно щастие и любов!  Tada
Дивена, да ти е жива и здрава каката и много да слушка! bdbaloni

Глафира, честито ви обръщане!
На Тоби му избиват 2 зъба наведнъж! Съвсем ясно се виждат. Много е крив, горкия и си хапе играчките на поразия. има рима

# 259
  • Варна
DiVeNa, ЧРД на кака Натали! Да е здравичка и много да ви слуша. Пожелавам безгрижно детство и много разбирателство между двете сестрички.
Elwing, честита годишнина! Много любов и разбирателство!

# 260
  • София
 Роси, честит рожден ден мила! Бъди винаги щастлива и много обичана! Желая  ти сбъдване на всички мечти и най-послушното детенце на света!!!
 Елвинг, Зеленко - честити годишнини, мили момичета!!! Мъжете все така да ви слушат и непрекъснато да ви изненадват Sunglasses
 Дивена, честит празник! Да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва!!!
 Гери Мур, Мечо Пуух - все едно за нас говорите - Влади се буди и ако не си цокне както той си знае започва ужасно сърдито да реве. На маймуни ни направи тази нощ - през 2 часа яде, не само да цокне и да заспи, ами си смуче гладно newsm78
 И ние сме на сватба на 23 Grinning
 Вилист - писах ти на скайп Hug

# 261
Вили_ст, пробва ли да кърмиш в поза при която брадичката на Алек сочи към болезненото място? При мен е помагало.
Дано бързо се оправиш. Hug

Взех тренировъчни гащички Бамбино мио за Риша. Те са подплатени гащички, които не пропускат. На детето му е мокро, но не цапа мебелите.  Peace
Ще докладвам после как са. Знам, че бебоците са още малки, но и техният ред ще дойде.

# 262
Много е крив, горкия и си хапе играчките на поразия. има рима
Ох и ние сме същите, Радослав постоянно се плюнчи, незнам колко пъти на ден го преобличам, нито лигавници го спасяват, нито нищо! ooooh! Ама не виждам скоро да избиват...
Днес му направих кисел, хапна си го миличкият, че и накрая се сърдеше за още hahaha

# 263
Момичета, пускам ви една историйка от едни друг форум. Да видите какви мъже има  coolcool Малко е дълга, но си заслужава:
Здарвейте на всички регистрирах се тук за да поднеса огромните си благодарности на един голям човек в буквалният и преносният смисъл който днес може би ми спаси живота .
Случката е следната :
Сутринта както си карах корсичката ми звънна телефона отбих в дясно пуснах аварйини мигачи за да мога да си проведа разговора на спокойствие вече почти бях приключила и си прибирах телефона когато отзад нещо многo силно ме тресна и помести колата с 2-3 метра напред .
Уплаших се много едвам си разкопчах колана и около минута се мъчих да отворя вратата защото беше заяла в този момент се появи говедото което ме удари и задърпа вратата и я отвори след което буквално ме хвана за косата и ме извлече от вътре като пране от пералня и започна да ми крещи и да употребява епитети които смятам да ви спестя започна да ми обяснява как съм си купила Мерцедес за много хиляди евро като същевременно ме блъскаше в колата .
В същото време от пътя за Филиповци и Люлин (действието се развива в квартал Суходол) излезна една кола Ауди и мина покрай нас но след 20-30 или 50 метра с някакъв зверски рев се завъртя в обратна посока и тръгна към нас звуците които издаваше бяха ужасяващи когато спря до на все едно всечките гуми и се спукаха едновременно така изсъска.
От колата слезна един ОГРОМЕН мъж ама не просто ОГРОМЕН ами направо плашещо голям и тръгна към нас в този момент говедото което ме удари ме пусна и извади пистолет насочи го към големият човек и се развика какъв бил той за за какво бил спрял и да се маха обаче Грамадата (наричам го така защото така и не разбрах как се казва) си вървеше съвсем невъзмутимо към него и само промърмори нещо от сорта на
Ей сега ще разбереш кой съм
После всичко се случи като на филм с един скок беше вече до него и с един единсвен ритник му изби пистолета от ръката и после с някакъв много странен удар все едно забива пирон го удари по главата и онзи все едно умря ни дума ни вопъл ни стон после го нарами като пазарска чанта и го завлече при Мерцедеса отвори багажника и го напъха вътре и пак затвори .
Гиганта се приближи до мен попита ме дали съм добре и има ли ми нещо дали имам нужда от лекар обясних му че съм добре и само съм уплашена .
Докато се разиграваше цялата тази сцена от моята корсичка започна да излиза пушек от багажника а колата ми е с газово тогава Гиганта се затича към неговата кола и се върна с пожарогасител започна да пръска с него и се вдигна невъобразима пушилка
По това време там трафика е много натоварен и въпреки всичко никой не спря да помогне въпреки дима и пушилката които се вдигнаха след като свърши пожарогасителя установихме че колата не е загасена все още Гиганта отиде пак до неговата кола и се върна с още един и започна пак да пръска и слава богу успя да я загаси след това пак отиде до колата си премести я така че да не пречи и се върна с един триъгълник връчи ми го с думите :
Отивай да го сложиш ей там
Като се върнах вече говореше по телефона с полицията и обясняваше каво се е случило след като приключи с разговора пак се поинтересува дали съм добре и дали наистина нямам нужда от лекар и ме успокои че ще изчака с мен докато дойде полицията .
Полицията дойде завидно бързо за няма и 10 минути не знам какво им беше казал по телефона но когато дойдоха останах с убеждението че се познават защото се здрависаха с него и започнаха да го разпитват какъв е случая той им го обясни на две на три и ги заведе до багажника на мерцедеса отвори го и извади онзи боклук все едно си вади пазарската чанта показа им и пистолета къде е паднал оказа се газов при това без патрони в него също така се оказа че комплексара с мерцедеса е доста наквасен.
След като приключи с обясненията дойде отново при мен попита ме може ли с още нещо да ми помогне и се извини че трябва да тръгва защото го чакали доста клиенти Просто невероятен ЧОВЕК !!!
Това е историята в кратката и версия другото е без значение за целият си 47 годишен живот не съм срещала такъв човек отзивчив внимателен и готов да помогне на всяка цена без значение дали познава човека на който помага дано да има повече такива Българи като него .
Този интернет адрес го видях на едни етикетчета залепени на колата му докато чакахме полицаите имаше и още нещо RIP Lonikar или нещо подобно колата му е Ауди сиво модела не го знам но издава страшни звуци като се движи все едно непрекъснато пука гума полицаите ми казаха че имал автосервиз някъде в Суходол но така и не разбрах къде
Умолявам ви ако познавате този човек кажете му да прочете тук искам да се запозная с него в нормални условия и да му благодаря за всичко което направи днес за една лелка която не познава а и триъгълника му е още в мен .

А ако случайно прочете това то следващите думи са за него :
ГОЛЕМИ ЧОВЕЧЕ НЕКА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ С ЦЯЛАТА СИ ОБИЧ И ТЕБ И РОДИТЕЛИТЕ ТИ КОИТО СА ТЕ ОТГЛЕДАЛИ И ВЪЗПИТАЛИ ДА ПОМАГАШ
НЯМАМ ДУМИ ДА ИЗРАЗЯ БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЪМ ТЕБ ЩЕ СЕ РАДВАМ МНОГО ДА СЕ ДОЗАПОЗНАЕМ В НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ.
Ако случайно прочетеш това пиши ми на: marieta.toleva@abv.bg

С уважение Мариета Толева

Де да имаше повече хора, като този Българин  Grinning

Гледам за нощното хранене си говорите. Ох, аз не знам какво ще правим  Rolling Eyes За сега си караме с 2 нощни хранения някъде  Rolling Eyes Аз имах надежди, че до към 3-ия мес ще го махнем, но не стана  Rolling Eyes Тя, като новородено се будеше само веднъж за ядене и то хапваше малко. И аз си викам Супер, до 2 мес ще се откаже. но тя вместо да се отказва, си увеличи храненията  Laughing Въпросът е, че нито знам колко яде, нито в колко часа  Laughing Ние все още си спим заедно и всичко ми е в такава просъница, че нямам идея от тези неща  Laughing И това със спането при мен искам да го махна, но ако трябва да ставам всеки път за тези хранения, ще си ходя все полузаспала  Laughing Имах надежди, че като включа каша следобяда, ще откарва повече време, но няма никаква разлика  Rolling Eyes И то кашата я давам някъде между 17,30-18,30ч. Сега надеждите са ми, като приключим с кърменето /по мои планове към 7-8мес  Mr. Green/ и минем на АМ, да се откаже и от навиците на кърмаче  Laughing Но това дали и как ще стане въобще не ми е ясно  Crazy
Не мога да й давам нито биба, нито вода. Бибата пак не я иска, вода никога не е искала  ooooh! Аз упорито продължавам да й бутам шишето с водата след пюрето, но тя толкова упорито продължава да бута биберона  Laughing Аз си мисля, че и заради това се буди толкова често нощно време - от жажда основно. Може пък, като позахладнее да се откаже постепенно  newsm78
Но май първо и аз трябва да си махна дресировката до сега, защото в момента само като я усетя, че си търси да суче, и й бутам цицата без дори да се замислям  Crazy

vesenina_s_p видях твоя снимка в албума на дюкянките,ама беше само една,та не разбрах това преди или след режима е..? Rolling Eyes

Това е преди  Peace След не съм слагала. Аз за 2мес смъкнах само 5кг  Rolling Eyes Така, че не мисля, че ще действам много ктимулиращо с моя снимка след  Laughing

Хайде стига толкова, че с тази история отиде половин страница  Grinning

Лека вечер  Grinning

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 20:58 от veselina_s_p

# 264
  • Стара Загора
Ами да е жив и здрав човека, че е помогнал на жената. Рядко се срещат такива хора.
Роси така и не ми отговори на въпроса днес? Thinking

# 265
  • София
Здравейте пак от нас.

Айрис, този китайски ресторант НОВА ЛУНА е от скоро, преди било някаква кръчма, пада се около КФС, до табелата на Цибалаб на бул. Дж. Неру 18. Малко е недооправено пред ресторанта, но има маси навън и храната беше много вкусна - ние поръчахме като за първи път обичайното: спагети със зеленчуци и пиле със сладко-кисел сос. Сосът за пилето беше поднесен в отделна купичка, много идейно и удачно. Цените са нормални, нахранихме се двамата с това + вода голяма + 1 кола + 2 чифта клечки за точно 15 лв. А мъж ми не го обвинявам, той дори не знае кой ден е по принцип в общия случай, защото е на график и почива в най-странни комбинации... то дет се вика и аз не си знам датата на сватбата и си гледам на халката, ама нали много имаме тук годишнини, и рожденици и т н., та като наближи и се сетих. Та иначе и аз щях да забравя, честно казано  Whistling Embarassed Whistling

Дивена, честита рожденичка  Hug

ДЕСЕТА ЮБИЛЕЙНА СОФИЙСКА СРЕЩА: 01.08.2009 г. събота в Борисовата градина от 11 ч. Среща около езерото Ариана на сянка. Който има желание, може да се включи след срещата в похода в подкрепа на кърменето.

записвам: зелено човече, Дивена, Тони_ст, Глафира, dideto, мирамар

Световна Седмица на Кърменето 2009 - програма, активности, присъединете се! (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415334.0)

СОФИЯ
1 август (събота) от 17:00 ч. Поход в подкрепа на кърменето От пл. „Св. Неделя” по бул. „Витоша” до НДК, вход на bTV
18:15 ч. Пикник „С мама на кафе”, С подкрепата на Сдружение «Настоящи и бъдещи майки», Теми: „Кърмене и работа”, „Кърменето в извънредни ситуации”, Заведение Delano Garden (на полянката пред bTV на свободна консумация)

# 266
 Satisfiedдобър вечер!
Ние днес бяхме страшни мрънкала!Ей не му се угоди на туй дете,дето се пУФалих,не щеше и да спи. Mr. Green Дремва половин час и се кокори.Че вечерта рано-рано заспа-20.30.Това не е било много отдавна да заспи толкова рано,ама то...Изкара ми нервичките днес.Че и естествено по законите на Мърфи,бях сама цял ден и луднах.
Бебешка му работа. Mr. GreenСега релаксирам. beer Drunk  tooth И аз съм хора.
Лека вечер.И ползотворна. Mr. Green

# 267
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile
Днес бяхме на консултация, 5770кг, 62см, биха ни третия пентаксим, спираме вигантола до септември, остава само на кърма и сокчета до 6м, дай боже Simple Smile
Вики спинка цяла нощ, като от седмица, може би, се буди и в 3 да папка  Thinking
БОДЛИВКА, от майка ми знам, че най-добрата панировка за риба е БЯГ-брашно, яйца, галета   chef
Ланугото, още не е опадало. Майка ми се базика, че на мен и на леля ми най-косматичките са ни се паднали hahaha, ама като се замислиш хич не е за базик, все пак е мацка  Rolling Eyes
Косопад, след като се похвалих няколко пъти, че нямам, няма да ви разправям сега за какво става въпрос, направо на кичури пада  ooooh!
Коланите на количката отдавна ги слагам, щото веднъж таткото щеше да я изсипе от количката  ooooh!
Между другото, както Айрис е писала, и аз имам познати мами чиито деца са се обръщали от триколки...
veselina_s_p, забързаното ежедневие ни прави малко коне с капаци...но се радвам, че има все още хора, които да помагат, като този човек  bouquet
За утре, ще видя как ще се организирам, може да се появим и ние на срещата в Борисовата
Спокойна вечер на всички мами и малки душички Simple Smile

# 268
Добро утро,
пак ли ние сме най-ранобудни?

Ми така е, защото тази нощ се изтормозихме и аз и Рая. До към 3 часа я гушках и въпреки мятането на ръце и крака и въртенето като шугава, поне спа, ама след това си иска да си цокне детето и аз не давам и като се разрева... ooooh! не мога да я успокоя, пък камо ли да спим. Tired Чак към 4 се успокои и аз предадох фронта. Embarassed Пак със сукане заспахме, ама пък ми дожаля да я мъча така и то плака милото, като изоставено. Не знам дали ще имам сили да продължа така. Май ще я караме докато се откаже сама. Embarassed

# 269
Ставайте поспалани,който спал-спал! Mr. Green

БОДЛИВКА, от майка ми знам, че най-добрата панировка за риба е БЯГ-брашно, яйца, галета   chef

И на теб мерси за съвета! Hug Вече има и готови панировки,но не съм ги пробвала още. Направих филенцата както казаха Слънцето и Тони,но с царевично брашно и станаха супер!

veselina_s_p тая история е  #Crazy Като сцена от филм наистина,дано има по-малко такива малоумници,а този големия и аз бих го издирила,за да му благодаря(дано не ми се случва де..).
За Дюки,щом е преди значи си нямала кой знае колко за сваляне,поне съм чувала че по-пълните хора свалят повече кг. Peace Аз си получих пратката овесени трици и ленено семе от свеки,и скоро започвам,пък да видим.. Rolling Eyes

dessiss не е писала отдавна.. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт