Хайде и набор 2001!

• 25 918
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  Моят петгодишен син се казва Мартин, роден е на 16.09.2001г.
  За него какво да кажа, не ходи на градина , защото не му харесва, ако зависи от него по цял ден ще виси пред компютъра.Играе стратегии, от типа на Империя Земя и други ,на коите се стреля.Страшно е добър.За петгодишен е направо невероятен!
  А иначе искаме да го запишем на някакви бойни изкуства.Сигурно през пролетта.
  Висок е 124см, 21кг.

# 136
Синът ми е на 5 години и 11 месеца.Тази година е предучилищна .Любознателен е,рисува много ,чете си самичък,спокойно общува .според мен е готов за училище.

# 137
Тъкмо се чудих защо така не срещам нищо за този набор  Simple Smile. Мой Филип навърши 5 на 06.11.06. Още от миналата година ходи на английски в градината, в началото не щеше и да чуе, защото не го бил знаел  Crazy и щели да му се подиграват!! Сега му е любимото занимание, на прости въпроси отговаря  само на английски, ужасно му се иска да го знае добре. Да ви кажа, че първо се научи да брои до 20 на англ. и куп песни и стихотворения. От тази година в градината съм го записала и на карате, но май не е ентусиазиран особено, той е далече от представата за боец или войник  Blush, един такъв гальовен и миличък е. Пък и да се похваля, сега е влюбен за пръв път в една девойка от неговата група и купуваме пръстенчета за подарък Rolling Eyes.

# 138
Записали сме синът ми на английски и на футбол в детската градина. Доволен е и от двете. Винаги с охота разкава за заниманията по тези два предмета. За съжаление общия план на обучение е на много ниско ниво, според мен. Имам база за сравнение с миналогодишната му детска градина и разликата е огромна! Но нямаше как - преместихме се да живеем на друго място и сменихме детската. Но сега съм в процес на търсене на друга и ако успея да го махна от тази много ще се радвам, макар, че съжалявам, че ще изгубим английския и футбола, които посещава с огромно удоволствие. ДАйте идея за детска в района на Хиподрума, Стрелбище, НДК, Иван Вазов...

# 139
И ние скоро навършихме 5 -19 кг/110 см. Малко сме дребни, но затова пък
много енергични . Смятам да ходим на айкидо

# 140
Игси, моят син ходи в една детска градина близко до пазара на Иван Вазов. Мога да ти обесня къде е, но не помня кой номер е и как се казва.
Ако се слезне на спирката на 102 и 76 в посока към парка - не към центъра. Минава се зад един блок и има един техникум. Срещу него е детската градина.
Как го обясних.... Ако те интересува ще питам за номера и адреса.

# 141
  • Пловдив
Да се запишем и ние: Михаил е роден на 27.06.2001 г. Малко дребничък върви засега /въпреки че и двамата с мъжа ми не сме от дребните/, но се надявам, че ще навакса по-късно - 112 см./18 кг. Много е енергичен, буден и контактен  Simple Smile Съвсем скоро ще става батко и е много въодушевен от появата на своето братче, с което ще може да се бие  Laughing Много малък тръгна на ясла - 1г. и 2 м. и след това с градината нямахме никакъв проблем. С удоволствие ходи, а от тази година го записахме и на бойни изкуства. За съжаление обаче учителят е много несериозен и доста често отсъства, което ме кара да се замисля дали да продължава. Имах голямо желание да го запиша на плуване, но няма как да го водя, а таткото е много зает  Sad Брои до 100 с много малко помощ, познава доста от буквите, но не го насилвам да се учи да чете. Има време. Напоследък сме на вълна занимателни игри: домино, не се сърди човече и всякакви такива  Wink
Весел ден желая на всички вас   bouquet

# 142
Здравейте!
Биби е на 5 год. и един месец. Висока е 113 см, тежи 19,5 кг. В градината ходи на английски и на балет. Според мен се справя и с двете и ходи с желание. От скоро ходим и на кънки в събота и неделя, но за там е рано да се каже дали ще й се отдава, а и дали ще сме последователни ние, родителите. Два пъти седмично я водя на логопед, защото не може да казва хубаво с, з, ж, ш, д, т, а р - изобщо. За сега (4 месеца вече ходи) не забелязвам особено подобрение, сигурно става бавно  Simple Smile

# 143
Забравих да кажа, че от една година почти всяка събота или неделя се качваме на Витоша. Понякога само да обядваме (от нас до х. Планинец е 20 мин.), но и това си е ходене на чист въздух. Не знам дали е от това или просто порасна, но през последната година Биби боледува много по-рядко.

# 144
  • Варна
Здравейте набори!
Сиси си е все 20кг, расте по малко нависоко, 115-6 е/поне такъв ръст дрехи купувам де/. Simple Smile
Ходи си на градина кога с желание кога не. С писането се справя много добре/печатно и разбира се според мен/, с четенето по-зле, но пак е хубаво, че напоследък изявава желание някакво. Иначе дай и кукли и  плюшени играчки и не я закачай. Ни за филми, ни за компютри ще се сети. Играем на домино и не се сърди човече. Рисува много и добре/пак според мен:-)))/.
Все още ужасно приказлива и контактна до степен досадна. Налага ми се на моменти да спасявам хората от нея. Много обичливо, гальовно, добронамерено дете е. Избягва всякакви конфликти защото изобщо не умее нито да се защитава нито да напада. Седи и мига на парцали и най-много да ревне... Лоши думи не използва, въобще държи да е добра и възпитана и това я води постоянно в постъпките и.
Напоследък се оплаква от главоболие и в сряда ще я водя при гжипи-то и съответно на очен лекар.
Ми това е... Simple Smile

# 145
Игси, моят син ходи в една детска градина близко до пазара на Иван Вазов. Мога да ти обесня къде е, но не помня кой номер е и как се казва.
Ако се слезне на спирката на 102 и 76 в посока към парка - не към центъра. Минава се зад един блок и има един техникум. Срещу него е детската градина.
Как го обясних.... Ако те интересува ще питам за номера и адреса.

Да, интересува ме, много ти благодаря!

# 146
Здравейте, момичета!
Митко е роден на 28.07.2001г.  Висок е 123см и тежи 25кг. До тук е идеален. Но като описание на всичко останало мога да напиша думите на flash само, че обърнати на 180`. Да ми е жив и здрав, но направо ми е взел акъла.

# 147

Да, интересува ме, много ти благодаря!

Градината се намира на ул. Косово поле. Точно срещу НПГ по полиграфия и фотография.
Може да я намериш с bgmaps.com

А ето тук има и телефон: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/206/61/
Детска градина № 129
Ул.Косово поле 3
тел: 58 21 83 (може да има 8 пред номера)

Градината е много хубава и госпожите се занимават с децата. Макси ходи с голямо желание.

# 148
Хе хееее, отдавна не съм се разписвала тук! Здравейте на всички мами и дечица!
Интересното е, че споменавате техникума, който съм завършила  Mr. Green и ми стана едно милооо, много приятно!
Иначе кака Сузи гледа само как да мачка малката Рони, да я тегли и напоследък да я държи за една ръчичка да ходи  Crazy  Сега тежи 24кг и 116см /ако не се лъжа  newsm78 /. Не съм я записала още на нищо, има прахова алергия и се чудя къде да я записвам /мислех си за плуване и от няколко дни за зимни кънки/. Но наистина като забавление, изразходване на енергия, не очаквам някакви постижения  Embarassed
На детска градина много обича да ходи. Напоследък се задържа повечко, иначе все е била болна - 1 седмица на детска и 2 вкъщи за лечение  Close
Опитва се да играе на барбенски игри в нета, за които има ограничение 1 час, чееее... може да си стои пред компа сума време. Обича да се занимава с много неща, ноооо не сама /или поне доста рядко/. Трябва да седна с нея да рисуваме, лепим, оцветяваме, игра на Барби на пода  Mr. Green . Иначе не се и сеща за играчките. Това доста ме затруднява, защото малката Рони все още е доста зависима от мен и се чудя как да маневрирам между двете. Понякога се опитвам да комбинирам нещата - играем на приятелки с бебета и пием кафе в пластмасовите чашки  Laughing , клюкарстваме по женски и е много смешно. Резултатът е, че и Сузи започна да си кърми бебетата  hahaha  Чудех се как да реагирам, но й обясних, че нейното си има шишенце, с което ще й е по-лесно и някакви такива ги измъдрих  Crazy
Аз се улях в писане, лека нощ и хубави сънища!

# 149
Момичета споделете какви температуро понижаващи давате.Отдавна не ми се е налагало а на панадола пище цели14милилитра.А и вече са големички ако можете да ми кажете какво им давате ще съм ви много благодарна Praynig  bouquet

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 10:14 от DIVA_ORHIDEQ

Общи условия

Активация на акаунт