Хайде и набор 2001!

• 25 918
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Linz
Александра смени първото си зъбче.
Има ли и други набори, които вече сменят зъбки?

# 166
  • Варна

Има такива които ви завиждат! Laughing
Няма,с такова нетърпение рови из устата сиама тц, не помръдват. На нейна приятелка от групата е паднало и я тресеше луда завист...заради феята на зъбките естествено. Joy

# 167
на нас ни поникнаха нови долни (предните)2 а сега паднаха и горните(пак предни).За здравния картон на детската едито отчете че сме 131и30кг Embarassed newsm78 Crazy

# 168
  • Пловдив
Ние още не сме почнали да сменяме зъбки, но единият от задните постоянни кътници вече е налице. Забелязах, че и останалите 3 са побеляли, така че очакваме и тях  Simple Smile

# 169
  • вече и в други градове
здравейте и от мен и мишо! той вече смени двата горни зъба и май и някой от кътниците  вече са на лице. брои до 100, но не знаем всички букви, а някой ги бъркаме. не го карам да пише нищо, играе само на "буквенка" , "цифренката" му била "много проста".
висок е около128 см., и е 20 кг. по цял ден водим "рицарски" битки.  Joy

# 170

Има такива които ви завиждат! Laughing
Няма,с такова нетърпение рови из устата сиама тц, не помръдват. На нейна приятелка от групата е паднало и я тресеше луда завист...заради феята на зъбките естествено. Joy
Същата работа е при нас  Simple Smile. Редовно ги проверява, нооо за сега няма клатещи се  Sad Wink.
Честито, Рени!

Иначе отдавна не съм писала в темата... Вики скоро изкара Варицела ... Слава Богу мина леко и пак е на градина. От два, три месеца срича и се справя доста добре, но страстта си му остават числата - непрекъсната пита за големи такива - "Мамо, кое е числото 875632?, а 508+230 колко е?"  Crazy .
В градината има доста приятели и ходи с желание, нооо напоследък имам проблем с желанието му да има всички играчки които имат приятелите му. Чудя се защо изобщо им разрешаваме да носят от вкъщи разни джунджурии, не си правим услуги едни на други  newsm78 ?!?

# 171
  • София

Йоанна вече е с 2 паднали зъбчета (долните средни резци). Паднаха в интервал около 2 седмици - едното преди Коледа, другото - след Нова година. Сега и се клати вдин горен среден резец. На нея и много рано и поникнаха първите зъбчета така че може би е оправдано толкова рано да паднат - тя на 4 месеца вече беше с 2 зъба, а на годинката всичките и бяха изникнали.

Най-големият майтап с тези зъбки е, че ходим на логопед и тъкмо се понаучихме да произнасяме "с" и сега и паднаха зъбките.

Иначе близо месец и ние не ходихме на градина, че много тежък грип с усложнения изкарахме, но от вчера сме отново на линия и малко трудно влязохме в ритъм. Grinning

# 172
Криси вече има 1 паднало и пораснало вече ново зъбче. Сега 2 се клатят. Беше много горда с първото, защото по същото време и на приятелката и в градината се клатеше зъбче. А зъбната феичка 2 пъти ни посети за първото зъбче - и при баба и у дома Grinning

# 173
  • Linz
Мерси Simple Smile Пак се замислих колко бързо растат децата- все едно вчера се радвахме, че това зъбче е поникнало (беше на 8 мес.), а днес се радваме, че вече има ново на неговото място ooooh! И аз се върнах в детските си години и си спомних моите вълнения около смяната на зъбите Crazy

# 174

Йоанна вече е с 2 паднали зъбчета (долните средни резци). Паднаха в интервал около 2 седмици - едното преди Коледа, другото - след Нова година. Сега и се клати вдин горен среден резец. На нея и много рано и поникнаха първите зъбчета така че може би е оправдано толкова рано да паднат - тя на 4 месеца вече беше с 2 зъба, а на годинката всичките и бяха изникнали.

И нашата Йоана е с два сменени долни резеца, а горните 2 също се клатят... Бързо растат, наистина като гъбки... Да са живи и здрави дечицата, и ние, разбира се!

# 175
 И ние сме сменили два долни резеца. Имахме момент, когато бяхме с всички. Двата нови зъба се били показали, мойто дяволче не казва. Като махнахме млечните, долните бяха криви- направо  перпендикулярни. Сега постепенно се изправиха сами.

# 176
               newsm10 newsm10 newsm10   Набор да бест !!!!
                    Много са ни умнички , нали  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ще пречета  предишните странички и ще се върна да си се похваля и аз

# 177
здравейте---!!!!!Приятно ми е---мама на девойка набор 2001--Габи--родена на 18.12--стрелец---имаме и батко на близо 12год Simple SmileГаби е от малките в групата--всъщност е най-малка на месеци--107см е и 14 кг,имаме и ние проблем с ш,щ,ч---вече пише всички букви--научи се най-накрая Laughingда разпознава коа дума с коя буква започва----цифрите ги знае Hug и съм решила да я пускам на училище с набора си----
по въпроса за училището --вие мислили ли сте вече---ориентирахте ли се??С баткото малко бях позакъсняла със записването и в едно от училищата бяхме резерва LaughingЗная,че има година още,,обаче---и с яслата чакахме ,и с градината----ужас беше Simple Smile

# 178
   Евангелия родена 12.04.2001г. Тя сама говори за себе си. Друго друг път. Heart Eyes

# 179
   Евангелия родена 12.04.2001г. Тя сама говори за себе си. Друго друг път. Heart Eyes

даааа ще я взимам аз нея толкова е красивааааа.Ще земете ли Софиянец Mr. Green Heart Eyes hahaha Joy  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт