Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 21

• 38 121
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Мерси за отговора Cho_ko   bouquet В клиниката на Щерев съм при доктор Тимева. Дай някакви ориентировъчни цифри за имунологичните  Hug
Пълна имунологична картина - мога да изброя кой показатели включва тя, в университетската болница е 300 или 330 лв (не си спомням с точност), но ако ти трябват само NK предполагам цената е много по-малка.

# 76
  • София
navigatorka,следващият тест-трицифрен! Praynig и вече само хубави емоции  Hug

# 77
  • София
да питам и аз нещо във връзка с имунологията, назначено ми е изследване клетъчен имунитет -това само НК клетки ли са или и нещо друго, не намирам много инфо?
Навигаторка, честито , пожелавам ти двоен резултат след 2 дни  Hug

# 78
Ilitaaa, и аз съм при д-р Тимева и правихме антиспермалните в клиниката
А има ли значение това дали яйцеклетките се оплождат или не? В смисъл - на нас всичките ни се оплодиха - 6 бр. и само едничко не се разви. Може би има проблем с имплантирането - ей за тва ви питам  Blush ама съм мноого боса  Blush

# 79
да питам и аз нещо във връзка с имунологията, назначено ми е изследване клетъчен имунитет -това само НК клетки ли са или и нещо друго, не намирам много инфо?
клетъчен имунитет :  макрофаги и микрофаги, NK-клетки, Т-килърни и Т-хелперни лимфоцити
Илита, проблема в имплантирането,се проследява чрез имунологичната картина. В женския организъм съществуват антитела, които преустановяват развитието на ембриона в организма ни.

# 80
  • София
много ти благодаря Чоко

# 81
.....
Илита, проблема в имплантирането,се проследява чрез имунологичната картина. В женския организъм съществуват антитела, които преустановяват развитието на ембриона в организма ни.

Значи една такава пълна имунологична картина би ми дала инфо, дали точно това куца  Hug Благодаря ти, Cho_ko   bouquet

# 82
  • Девето поколение софиянка
navigatorka, честито следващото чхг да е категорично
Ilitaaa евалата, такава сила рядко съм виждала, пожелавам ти сладоледчетата да са твоя късмет, направи си имунологични, и дано се установи проблема, но говори с д-р Тимева за всичко което те притеснява мисля, че тя ще ти даде най добрите отговори  Hug

# 83
Говорих с нея Йоли, но тя смята, че няма нужда от никакви изследвания  Mr. Green е да ама аз смятам друго  Mr. Green

Благодаря ви, момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Илитааа,дог ли ти назна4и имунологи4ните или ти сама реши?И да те питам още нещо,това ин витро първи опит ли беше?Защото на нас ще ни е 2 опит и не знам дали ще ни кажат да си направим такива изследвания,или аз да подхвърля,4е ги искам.Проблема при нас е 4е не са се инплантирали.От 11 яйцеклетки на втория ден ми върнаха 4 ембриона,а за другите не зная може би не са се оплодили,защото ми казаха 4е нямам за замразяване.
Навигаторка,4естито.Хайде след 2 дни троен резултат Praynig
Рената,4естито и на теб Hug

# 85
viviqn никой нищо не ми е назначил. Но слава Богу, изследванията не хапят и не вредят, е да... струват пари. Самоназначавам си ги. И ако цената на моето спокойствие и моето дете е с 300 -500 лв. /или колкото там дойде/ отгоре - здраве му кажи  Hug Нямам намерение да чакам 2-3 неуспешни опита, за да се установи /не дай Боже/, че заради някакви си NК клетки например или нещо подобно, което е поправимо, се тормозя, тормози се човекът с който се обичаме и се лишаваме от най-ценното. Казваш, че се чудиш дали да подхвърлиш на доктора си за тези изследвания... ми аз си подхвърлях и преди този опит, ама що ли се вързах, а не си ги направих  newsm78 Дано да не е това проблема  Praynig дано наистина да е въпрос на късмет  Praynig Но не виждам причина да не ги пусна - това само би ме успокоило  Heart Eyes
Успех viviqn   bouquet  bouquet  bouquet И не забравяй - мечтите се сбъдват  Hug

# 86
  • София
Ilitaaa, и аз съм при д-р Тимева и правихме антиспермалните в клиниката
А има ли значение това дали яйцеклетките се оплождат или не? В смисъл - на нас всичките ни се оплодиха - 6 бр. и само едничко не се разви. Може би има проблем с имплантирането - ей за тва ви питам  Blush ама съм мноого боса  Blush
уффффф,това не го знам  ooooh!-ние сме по-назад с материала-нас ни прати на антитела,след първото неуспешно инсе и въпреки,че имаме малко-не беше притеснена от тях и продължихме с инсета. Спри да й подхвърляш, а направо си говори с нея  какво има смисъл да пуснеш,за собствено спокойствие,защото така или иначе ще го направиш,по-добре да са неща,които наистина имат значение- няма да ти откаже да ги напише.

# 87
Записвам се и аз в новата темичка, дано ни е късметлииска и скоро всики се преместим в отчетни
Renata, прекрасно е, че ще са двечки, искренно се радвам на успеха ти  bouquet Това кой по ред опит ти е ?
Margaritka, , успех на пункцията. Ти как се справяш в смисъл ходиш ли на работа ? Аз много се притеснявам как ще се оправям, че не мога да си взема отпуск  Rolling Eyes, евентуално чак след трансфера като стигнема до там живи и здрави, де Praynig
Krisi1812, аз съм Регулон на 3-ти ден от цикъла
Ilitaa, чудесно си го решила още август да си прибереш сладоледчетата, заедно ще вървим към заветната мечта в августовските жеги....
Navigatorka, тихичко честито и от мен   bouquet дано след още няколко дни цифрите да са тройни Laughing . Ти при кой си в Щерев, аз съм при Андреева.
 Hug Hug Hug МНОГО се радвам, че ви има

# 88
Илитааа,благодаря за бързия отговор.Аз ще им кажа,4е ги искам тези изследвания и ще си ги направя,а дано док се съгласи с мен за да може да коментираме резултатите.Ще те следя по-от близо за да знам как и аз да действам. Hug

# 89
  • София
Krisi1812, аз съм Регулон на 3-ти ден от цикъла
Ilitaa, чудесно си го решила още август да си прибереш сладоледчетата, заедно ще вървим към заветната мечта в августовските жеги....
Navigatorka, тихичко честито и от мен   bouquet дано след още няколко дни цифрите да са тройни Laughing . Ти при кой си в Щерев, аз съм при Андреева.
 Hug Hug Hug МНОГО се радвам, че ви има
Защо ти изписа Регулона , правиш ли кисти? На мен ми е интересно защо първия път го пих ,а сега се оказва ,че няма нужда, аз съм с ПКЯ и ми е малко притеснено

Общи условия

Активация на акаунт