Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 21

• 38 122
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Супер, Ilitaaa!! Август е един чудесен месец за сладоледчета-дано да ни "изоставиш" още през септември  Hug

# 61
Браво Ilitaaa ще видиш че август ще е твоя месец Simple Smile

# 62
Здравейте на всички и от мен  Hug
И аз се записвам тук, макар че докато дойде моя ред има още месец. Честито на Рената за 2-те сърчица и късмет на всички в процедура  Peace

# 63
Мили момичета с хормоните шега не бива  Naughty Моля ви най сърдечно не си правете експерименти със здравето.Не си самоназначавайте лекарства , защото след време може горчиво да съжалявате.Попитайте си док и слушайте и спазвайте съветите му.Пожелавам късмет на всички  Praynig Hug

Маринекс, това май беше за мен  Embarassed. Ще ви послушам със  Зазолинка и няма да слагам повече Утрогестам, днес ми е пети ден закъснение и в момента пак нямам зацапване. newsm78 Утре ,ще пусна ЧХГ. Може пък, чудото да е станало .......... Praynig

# 64
рената, честити точици мила. много ме зарадва тази новина. нека всичко да е наред и си изкараш една чудесна нормална бременност.

Ilitaaa, стискам палци сладоледчетата да се превърнат в две сладки бебешока. силно стискам паци

# 65
Дидре , ако утрогестана не е изписан от док и ако не си след АРТ процедура бъди внимателна  Praynig Praynig Дано има чудо утре ще те чакаме да кажеш  Praynig Praynig Praynig

# 66
Рената браво на те, ето това е страхотна новина  Hug Peace
Илита, само така момиче, няма да се предаваш  Peace Hug
Кюбит, бързичко да се пребориш с този проблем Peace Hug
didre, момичетата са ти писали за утрогестана, успех утре  Peace Praynig

# 67
Момичета Hug
Не издържах след зацапването и пуснах кръвен 11 ден съм от трансфер резултата е 57.3 при Щерев съм някой дали знае референтните стоиности на тяхната клиника.Защото Док е втора смяна а момичето по телефона ми каза че не може да коментира и да чакам обаждане от ДОк. Praynig Praynig

# 68
Момичета, дайте съвет или линк... да прочета: Къде в София NK клетки, какви изследвания на щитовидната, антиспермални и всичко което се сетите, за да продължа с чиста съвест нататък. Моля   bouquet  bouquet  bouquet
navigatorka - бременна си   bouquet честито!

# 69
Navigatorka , тихичко честито и от мен   bouquet

# 70
  • София
Момичета Hug
Не издържах след зацапването и пуснах кръвен 11 ден съм от трансфер резултата е 57.3 при Щерев съм някой дали знае референтните стоиности на тяхната клиника.Защото Док е втора смяна а момичето по телефона ми каза че не може да коментира и да чакам обаждане от ДОк. Praynig Praynig
Navigatorka,тихичко браво!!!!!честито! над 20 май беше,но това си е истински положителен  Hug

# 71
Много ви благодаря момичета  Hug Hug
Док ми се обади преди малко и потвърди вашите думи ,не си намираме място от радост  Joyна 07.08 трябва да отида на преглед а преди това пак тест.Моля се всичко да е наред Praynig и ви пожелавам емоцията която изпитах на всички вас .Успех на всички чакащи и на тези в процедура и на бременните .
Благодаря че ви има Hug Hug Hug Hug Hug

# 72
Renata,  честито за прекрасния двоен резултат. Пази се много сега. Аз бях най-внимателна първите 3 месеца - докато бебоците се настанат удобно г;едах да се пазя от вируси, да не трамбовам много много и да си ги мътя на спокойствое. Относно задържаните фоликули - това изобщо не трябва да те притеснява. Това са онези фоликулчета, които към момента на пункция е било безмисленно да се пунктират поради големината им. В последствие те са се развили и не са се спукали, тък като в организма не е настъпила нова овулация след пункцията. Аз си отглеждах 3 такива фоликулчета - 5 - 7  см до 14тата г.с. . Няма какво да направиш, те сами ще изчезнат. Не могат да повляят негативно на плодните сакчета, така че наистина трябва да си спокойна. Желая ти от сърце една прекрасна и безпроблемна бременност. Аз до момента се чувствам много добре и ти пожелавам да имаш моя късмет. Радвай се на тези месеци - те са един прекрасен период, предхождащ още по-красиви и истински емоции.
navigatorke, момичетата на рецепцита не са медицински персонал. Ако искаш някой да ги коментира резултата преди доки помоли да те свържат с лабораторията, въпреки, че моя съвет е да изчакаш лекаря. Относно сойностите, теста ти е прекрасен за 11ти ден. Нали нямаш прегнил и овитре назначен след трансфера (предполагам не, щом си пускала чхг?) Тихичко честито. На 15ти ден ще видиш големите трицифрени стойности Simple Smile
Илита, първо браво за ршението ти - точно така трябва да е, няма да се отказваш или предаваш! Борабата е дълга понякога, но положителния край си заслужава всяка една секунда и минутка. Хормони на щитовидната жлеза можеш да пуснеш във всяка една лаборатория. Защо не се  обърнеш към лабораторията в клиниката ти ? Ти при кой лекар беше? А имунологични изследвания - аз пуснах в Университетска болница Св. Иван Рилски, излизат за 24 до 48 часа от взимането на кръв, напълно изчерпателни са (моята пълна имунологична картина е в/у 5 листа А4 формат и от както съм я направила не се е налагало да пускам допълнителни изследвания - всичко си има вътре.! За антиспермални, не мога да помогна, съжалявам.

# 73
Мерси за отговора Cho_ko   bouquet В клиниката на Щерев съм при доктор Тимева. Дай някакви ориентировъчни цифри за имунологичните  Hug

Вече съм сигурна, август месец си прибирам ескимосите  smile3521

# 74
  • София
 Ilitaaa, и аз съм при д-р Тимева и правихме антиспермалните в клиниката

Общи условия

Активация на акаунт