Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 21

• 38 110
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Ренаткооо , браво мила честито слънчо  newsm44 толкова ме зарадва рано сутринта   bouquet Сега се пази , като за трима  Hug

# 46
  • Девето поколение софиянка
Рената, честито мила, много лека и спокойна бременност  newsm51

# 47
Маринексче, Йоли

много ви благодаря милички, че се радвате за мен. Без момичетата тук би било трудно да се преодолее всичко. Гушкам ви силно. Hug Hug Hug

Йоли, сега ще те чакаме тебе, да видим колко ще са Heart Eyes

# 48
Здравейте и от мен.
Включвам се в темата, защото и на нас ни предстои, викат ме в края на септември да се почваме.
МНого се радвам за всички успели, вие сте силни жени.
На тези които чакат да видят дали е станало, изпращам само положителна енергия!  bouquet

# 49
Цопкам се и аз.... Hug Честито на всички бременелки  bouquet, да им пожелая безпроблемни и прекрасни 9 месеца и много здрави и сладки бебоци на финала!
На всички чакащи  EFP продължавам да  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

В момента съм доста объркана, за себе си newsm78. На 3-5 ден от този цикъл, трябва да пусна контрола на пролактин, а другия месец да почна с Регулона...обаче не ми идва нормално цикъла. Трябваше да ми дойде на 26.07, още от преди това ме болеше коремчо.Чак вчера прокървих  малко, но не ми изби както винаги, прокапва от време на време.Такова нещо не ми се е случвало до сега и за всеки случай почнах да си слагам Утрогестан 3х2.   Thinking Преди малко си направи уринарен тест  EFN  newsm78

Направо незнам , ще изчакам и днес и ако до утре не ми дойде нормално , ще пусна кръвен сутринта  newsm78

# 50
  • София
Renata2002 супер новина, честито  Hug Ако това ще те успокои, аз също имам остатъчна фоликулна киста. Моят доктор каза да не я мисля, че щяла да изчезне до 4 месец.

# 51
Ренатка,супер новина,честито точици,лека и безпроблемна бременност до края Hug Hug Hug

# 52
  • София
Renata2002,  newsm44,браво! честито! и да се движите спокойно и леко до края!!  Hug

# 53
  • София
Рената, браво, мила, много се радвам. Пази се и дано до края всичко да е песен!  Praynig
navigatorka, силно се надявам да е имплантация това. Стискам палци за теб!  fingerscrossed
didre, как така сама си решила да слагаш Утрогестан? Случва се понякога така, да закъснее с 1-2 дни цикъла и да бъде променен. И на мен последния път ми беше странен, първите 2 дни само зацапване, чак на края на 3-я ден тръгна по-силно. Ще чакаме да кажеш как се развиват нещата.
Ilitaaa, добре звучиш, само така!  Hug
Кюбит, лекувай се, че ей го къде е септември.  Heart Eyes

# 54
  • София
Renata браво на теб  newsm44, сега много да се пазиш
Момичета, при предния опит пих 1 месец регулон , но не помня от кой ден на цикъла се започваше 1 или 3. Тъй като и аз съм от септемврийската група и чакам всеки момент да ми дойде цикъла та реших да ви питам. Освен това док. каза че ако не правя кисти няма нужда да го пия , но си мисля да се презастраховам, че сега туко виж както не правя кисти, взела че се появила някоя. Мислите ли,че би ми навредил с нещо, ще съм по дълъг протокол

# 55
Ето ме и мен в новата темичка. Пожелавам да е много плодотворна и изпълнена само с положителни тестчета.
Рената, честита ти близнашка радост.
Ели, честито и на теб, ха дано да се развие и второто.
Бейби, едва те познах с тази нова визия. Да ти кажа може и да ставаш за врачка. Сега пък казаха госпоЙца.
Кюбит, бързо се отърви от гъбите, че септември чука на вратата.

# 56
Мили момичета с хормоните шега не бива  Naughty Моля ви най сърдечно не си правете експерименти със здравето.Не си самоназначавайте лекарства , защото след време може горчиво да съжалявате.Попитайте си док и слушайте и спазвайте съветите му.Пожелавам късмет на всички  Praynig Hug

# 57
  • София
Renata браво на теб  newsm44, сега много да се пазиш
Момичета, при предния опит пих 1 месец регулон , но не помня от кой ден на цикъла се започваше 1 или 3. Тъй като и аз съм от септемврийската група и чакам всеки момент да ми дойде цикъла та реших да ви питам. Освен това док. каза че ако не правя кисти няма нужда да го пия , но си мисля да се презастраховам, че сега туко виж както не правя кисти, взела че се появила някоя. Мислите ли,че би ми навредил с нещо, ще съм по дълъг протокол

krisi1812, и аз се опитах да се презастраховам, докато док е отпуска,да почна хапчета и да не губим време, но тя ми каза,че ще ми даде противозачатъчни, само ако има задържан фоликул, иначе направо минаваме на инжекции. Не мисля,че,ако нямаш нужда,трябва да се тъпчеш и с тях и без това,другото не е хич малко като меню  Hug

# 58
Renata2002  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68  Браво! Герой!!!

Мацки, док ми предложи още този цикъл да върнем двете сладоледчета  Party Смятам хич да не се помайвам, а да си ги прибирам   Mr. Green Само вещерицата гадна да се появи и с пъъълен напред пак към клиниката. Амаха..... някакви си сдухни няма да позволя да ме налазват  Mr. Green

# 59
  • София
Маринекс, Христина - може би сте прави, няма да ги пия пък ако се появи нещо най- много да отложим с 1 месец, няма да е края на света.
Илита , само така , пълен напред и дано сладоледчетата са твоя късмет

Общи условия

Активация на акаунт