Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 21

• 38 114
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • софия
lorelei75, аз също ти препоръчвам Кандиларов-ако държиш на някоя от изброените лаборатории в Бодимед правят много хормонални изследвания, така че там също е добър вариант Hug Hug

# 31
  • София
lorelei75, където и да отидеш, мисля че няма да има проблем. Аз ходя най-често в Кандиларов, но съм била и в Цибалаб, и в Бодимед. И цените им са едни и същи.... Важно е резултатът да е добър.
viviqn, дано скоро ви одобрят от фонда. Само не можах да разбера от къде си сигурна, че ще са момиченца  newsm78
Бамба, ти нещо се спотайваш....  Heart Eyes

# 32
  • София

Бамба, ти нещо се спотайваш....  Heart Eyes
Аз имам да чакам до 10 август.
Няма какво да пиша по същество, но трябва да се запиша някак в темата, та реших по стандарния начин  Simple Smile

# 33
  • някъде тук
Хайде и аз в новата тема Laughing
Нека донесе късмет на всичкси вас ,хайде малко вирусчета да разпръсна txtloves babydust7 babydust7 babydust7

# 34
ето и аз да се цопна в новата тема....и дано да е на късмет .
Честито на всички с чертичките и леко бременеене  Hug, на чакащите тестче ... само хубави емоции в тази темичка ще има !!! аааа и аз съм за септемврииската група   Praynig

# 35
Не мога да ви опиша,колко съм щастлива.Съвсем нео4аквано в необи4аен 4ас 19.32 полу4их обаждане от фонда.Другата седмица във вторник отивам за документите.
Ех,наистина се радвам 4е скоро ще запо4нем процедурата.Първия път бях по дълъг портокол.Сега не знам как ще е.Дали пак ще пия противоза4атъ4ни?Решили сме да посещаваме клиника Щерев,а за доктор не знам още.Май ще оставя на късмета.Дано да е пе4еливш.
Зазолинка,не знам колко и какви ще са бебетата,но дано Господ 4уе молитвите ми Praynig
Hug на вси4ки

# 36
  • The QC to be!!!
Цоп и аз тук, оллеееееееее  ooooh! ама ние сме толкова много набъбнали в таз темичка, страшно е направо... кога се отвори и вече 3 странички сте изписали аз докато се натуткам да се цопна тук. Утре ще ви чета, че са дълги ферманите... честито, по диагонала прочетох имаме повод за радост. Усещам, че таз темичка ще е много, ама много плодовита  Praynig
Кюбит няма страшно... ако са гъбички, то е може би щото сега след всичко което ти се случи за последните няколко месеца имунната ти система се е разклатила малко, но ще се засили, и тогава тез гъбички няма да ги има, опортюнистик инфекшенс... но ти си го знаеш това, аз само искам да ти дам малко кураж и да не се притесняваш  Hug Можеш и овер д каунтер да си вземеш има супер мехлеми там, и за два дни от тях ще ти минат гъбичките, мисля, че беше ваджисил или нещо от този род...

# 37
Цоп ии а3 ,3а да не  кажете ,че съм ви 3абравила.Чета ви и много се радвам на  успелите и одобрените от фонда  bouquet.
А3 си чакам септемврийската,днес беШе последен 4Гх   3.18,не очаквах толкова бавно да спадне.Вчера бях на  гинеколог ,ка3а ,че всичко ми е  ОК, чакам с нетърпение началото на стимулацията  и  EFP Желая  много успех на всички  Hug

# 38
Гъби са.  Whistling За първи е живота ми имам проблем с инфекция.  Confused
Още днес ме извикаха като се обадих за час. Тестове правиха някакви. Изписаха ми вагинални таблетки и крем (Нистатин и двете). Да видим.

# 39
Щете не щете, влизам в есенната група с гръм и трясък  Mr. Green
Кюбит, ще се възстанвиш бързо  Hug Гъбите са досадно нещо, но пък не познавам жена дето да не ги е имала и да не ги е борила. Хубаво е, че са ти направили антибиограма, за да се знае на какво ще реагират. Моят бивш лекар ми поставяше диагнози само като помиришеше  Sick "сосовете" ми  ooooh! как не съм се сетила още тогава, че е пълен дивак... та от него съм на туй дередже де  #2gunfire И винаги ме е лекувал с лекарствата които са "на мода" .. та дълго време си ходих гъбясала докато не реших да се самоизлекувам. Взех си глобули клотримазол и до ден днешен нямам и помен от гъбите  Mr. Green, но имам последици от другата инфекция за която така и не съм подозирала /хламидия/... а явно и моят дивак  #2gunfire

# 40
Илита, аз имам Кандида. Утре ще потвърдят, но смятат на база на "бързите" тестове, че е това. И причините са ясни - спад в имунната система и дисбаланс благодарение на многото антибиотици и последващия прием на кортикостероиди (защото направих алергия към антибиотиците).
http://www.medicinenet.com/yeast_vaginitis/article.htm#toce

Абе.. пълна програма, да не пропусна и аз нещо.  Mr. Green

# 41
Привет и от мен, на всички момичета, в процедури, желая да ги завършат с ++++ резултат,

а на Септемврийската група - пълноценна и ползотворна почивка, в която да събепат сили и енергия за предстоящите процедури и на есен да се похвалят и те с ++++ резултат!!!

# 42
Привет и от мен и да ви потормозя и тук.
момичета  пред нервна криза съм.
10 ден от трансфера съм и сега ми се появи кафеникаво зацапване ,възможно ли е да е МЦ или е рано ,може ли да е от имплатацията на ембрионите.

# 43
Navigatorka да може да е от имплантацията не се притеснявай аз сищо бях така на 11 ден и ЧХГ ми е 239 зацапването продължи 1 ден.Отиди и пусни ЧХГ за да се успокоиш но повечето момичета прокървяват и пак всичко е ок,обади се и на док ако тава ще те успокои повече. Hug

# 44
Момичета.........ааааааа,

ще бъда мама на двечки  newsm06. Днес се запознахме с нашите точици и лекаря видя сърчицата. Каза, че може би следващата седмица ще може и да ги чуем. Малко съм притеснена, защото се видяха и няколко големи остатъчни фоликули( кисти), с които ще трябва да се справяме, но не е болка за умиране. Някоя от вас имала ли е подобен проблем? Моля пишете ми. Rolling Eyes

Кюбит, съжалявам че ги имаш тези гадини, но при мен бяха чест проблем, защото средата ми се беше разрушила заради чест прием на антибиотици. Ще се оправиш мила, само си пий лекарствата и скоро ще бъдеш като нова. А иначе спрях стероидите и вече се водя при друг лекар, при който живот и здраве ще раждам.

Тази темичка се оказа много късметлийска. Да се готви СЕПТЕМВРИЙСКАТА ГРУПА. Събирайте сили бъдещи мами.  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт