Учубник по испанки за 8-ми клас

• 966
  • 2
  •   1
Отговори
Търся учебник по испански за 8-ми клас. Няма значение дали е здрав, дали е драскано по него (стига да се чете). Ако някой меже да ми продаде, или временно да ми услужи за да го снимам, или да ми каже откъде да купя.

# 1
  • София и там където не се пуши
50   1220-61/26.05.09   ИК "Колибри" ООД   ИСПАНСКИ ЕЗИК   8   учебно помагало по Испански език за 8. клас "Eco" в 3 части, ръководство за учебната практика
51   1220-110/27.05.09   издателство "Просвета-София"АД   ИСПАНСКИ ЕЗИК   8   учебно помагало по Испански език за 8. клас "Encuentros" в 2 части, ръководство за учебна практика

Това са учебниците, одобрени тази година за испанския, на две издателства  за осмокласниците.

Ако ти трябват тези - те са нови и абсурд, някой да ги има все поради това, че самите родители и ученици все още не знаят това

Ако ти трябва, някое старо издание, питай в темата на деветокласниците.

Иначе този учебник на Просвета, може да се закупи от информационнните им центрове - имат един на бул Дондуков и на улица Иван-Асен.

Обикновенно като издирвам някой учебник - обаждам се в издателството - взимам тел от Интернет - и те ми казват кои книжарници зареждат.

# 2
(х) Dorothy, много благодаря за информацията.

Общи условия

Активация на акаунт