ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 902
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, не се отказвайте от срещата! Аз също ще гледам да дойда, но засега не съм сигурна, трябва първо да се прибера в БГ.

Марач, дадоха ми легло, но като си купуваш билета е хубаво изрично да помолиш. След това 10-тина дни преди полета звънни пак да питаш... Иначе ако е само едно бебе/дете се пътува лесно. Алекс е пътувал на 40 дни, и на 1.5 г., като е само той е лесно, особено ако кърмиш. Мисля, че ако се бях наспала преди полета щях да се чувствам доста по-добре, ама човек от главата си пати... Но винаги полета от Европа към Америка е по-тежък- и заради 2-та часа повече и заради това, че е дълъг ден, то и на възрастните им е трудно да заспят.

# 106
Аааааа , моля виииии да не чувам за отказване  Naughty Аз така съм се навила ако се провали направо ще си изгриза ноктите на краката от ЯД  Confused Аз все още мисля какви ли не варианти кой да взема със мен , че да не пътувам сама с бебка , но каквото и да измисля просто вариант да не дойда НЕМА  Naughty

# 107
  • Пловдив
за националната среща-днес доуточних подробностите с агенцията.в петък трябва да им кажа броя на стаите и за колко нощувки ще бъдат.Стартираме събирането на капарото.

погледнах назад в темата,но сега не мога да чета всичко.моля тези,които се отказват да ми пишат ЛС,защото няма как да проверявам всеки какво е писал.за да направим равносметка колко оставаме

не бих се разсърдила,ако националната среща не се сътои-така че споко  Hug

Деси06,на Зитка съм писала ЛС за националната среща.още нищо не ми е отговорила

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 21:46 от Elfita

# 108
  • в сърцето на един мъж...
Алхимиче, аз не се отказвам, но просто уговаряхме се, уговаряхме се и в крайна сметка почти никой не остана. Уж пишем 150 мами тук, а накрая - нищо. Февруарките как са се стиковали и са успели, ние не можем. И излезе, че ние дето сме чужбинските мами и сме за малко тук натискаме повече за срещата, а тези дето са тук - не могат.
На нас ни е много трудно местенето на дати, защото все пак си програмираме отпуските още преди да тръгнем.
Теди, аз ти предложих - ако пътуваме от Варна, ще помоля мъжа ми да пътуваме пакет с теб, за да не си сама с беба. Hug
П.С. Стана ми много мъчно, защото много искам да ви видя всички, а сега излиза, че няма да се съберем...

# 109
Да се запиша и аз най-сетне.  Laughing
Неукротима, аз го предложих заглавието.  Mr. Green Права си, във Варна употребяваме много турцизми, което според мен се дължи на факта, че доколкото знам Варна е била турска военна крепост и е един от последните градове, освободени от турско робство.  Laughing

Ламтурниче  Heart Eyes!
Наистина ми беше странно за турцизмите, както и например израза "По него време" или пък, че "лозетата" всъщност са основно крайморски вили ( в нашето една лоза няма Crazy) и т.н. Първият път  като чух "Я, какво си гевезанче" го питах мъжа ми какво е. Него го бъзикам, че безпроблемно ще научи турски, защото има доста богат речник Mr. Green  Всъщност може би освен твоето обяснение за турцизмите сигурно има значение и това, че в този район има и т.нар. гагаузи (и за тях чух за първи път тук). За две години и половина във Варна, обаче доста навътре съм във "варненския", даже имам успешно покрит тест по варненски във Фейсбук. Hug

# 110
  • Пловдив
момичета ние ще лягаме.

Надявам се утре да се изяснят нещата със срещата,защото съм поела ангажимент.не е проблем да се обадя и да кажа,че се отказваме,но трябва да е навреме т.е в петък,за да могат да си заплануват стаите по друг начин

лека нощ

# 111
 ИДВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!След дълги размишления решихме,че просто ТРЯБВА да дойдем и ЩЕ СПИМ с вас Mr. Green /егати..как прозвуча само Blush/ Ще видим после как ще се оправяме със сватбата...Честно казано желанието ми да дойдем е огромно,така че сега съм много happy Mr. Green
Ели,писах ти ЛС,но и тук да пиша..при нас няма промяна-двете двойни стаи за една нощувка си остават Peace

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 22:44 от foxy81

# 112
Хаха, Фокси, а не може ли ние да спим с Гошко и Наско Mr. Green

# 113
Хаха, Фокси, а не може ли ние да спим с Гошко и Наско Mr. Green

Ооо,готово Hug Ми ние тогава направо една двойна стая да си вземем,а бебоците при вас ще спят Mr. Green Аре,пак се уредихме Party

# 114
Виж ся, за три нощи - ако ги даваш за по час-два дежурство на всичките мами, дето ще дойдат - ти ще си починеш, а ние ще им се нарадваме Mr. Green

# 115
  • окр Пазарджик
Вместо запис малко свежи снимки:

# 116
Предлагам, женско кротко бързо сучещо бебе за две нощи.Яде горе долу през три часа,не повръща,не държи да заспива на ръце Laughingказва се Мая и ще е свободна на 22.08,23.08.то не за друга ама мама и тати на младоженци да се направят Winkпък и ако мама3 дойде на срещата ,мъж и ще ни направи една венчавка на всички неомъжени и ще трябва да си направим първа брачна нощ.
желаещите за запис на лични Whistling
аз отивам на среща ако ще и само 2-3 мами да сме smile3521

# 117
Дидерончо къдеееее сииии,пусни снимки от днес да погледаме,за съжаление днес на народния само ти имаше фотоапарат и сега ще те тормозя докато не ги пуснеш да гледаме Hug
Между другото се събрахме бая мацки и 2броя баби  Laughingдобре си изкарахме само да не беше такава жега sweating
лека вечер мацинки и да се наспинкате хубаво
леле ако още един път забравяя да поздравя рожденничката ни сама ще се пребия bambam

Креми да си жива,здрава и много щастлива  bouquet bdbaloni

# 118
Виж ся, за три нощи - ако ги даваш за по час-два дежурство на всичките мами, дето ще дойдат - ти ще си починеш, а ние ще им се нарадваме Mr. Green

Абе те за през нощта не е проблем да си ги гледаме,ама съвсем сериозно,ще имам нужда от вас,когато нашия тати реши да почине малко...Просто има един момент,в който като ревнат и двамата,ръцете просто не ми достигат,за да ги дундуркам...Не че няма да се оправя /досега как съм го правила/,ама друго си е като има още някой около тебе Whistling

Миме,тъй те искам,душко Hug Нямам против да взема Майчето при мене,ама Инчето няма да даде,пък и Венци ще се разсърди...Знае ли се...Гошко може да я хареса Laughing

# 119
Хайде Лека и мека от мен! Аз отивам да спинкам  smile3524 - сготвих, направих малко тиквички във формичките за Гоги и мисля да се хоризонтирам, а големият Гошо поизлезна - така е, демокрация е при нас  Joy

Пускам за Лека нощ една снимка на Гоги от днес (малко съм плагиатствала от Ларакрофт, ама да не ми се сърди  Embarassed Hug), ама снимката е много сладка, Шишото е голям сладур на нея  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт