ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 902
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Да с картоф и тиквичка започнахме. Няма да излизаме един мързел ме е подгонил напоследък ужас

# 91
Мими,няма да иска да ни закара,защото така пак ще "изгуби" кажи-речи 2 дни..А и аз сама с две деца не искам да се виждам... ooooh! Ако(дано не,де..) се разпадне срещата сега,може зимата пак там-като се разщъкат дребните!

# 92
Ново двайсет...Най-вероятно и ние няма да можем да дойдем С ПРЕСПИВАНЕ.Иначе за през деня ще идваме да ви виждаме.Аз бях споменала,че сме на сватба в края на август,обаче с тъпия ми акъл въобще не се замислих,че ще трябва да правим подарък,и то не малък,защото това са ни близки приятели...
Та в тоя ред на мисли..Елфитка,нас ни изключи с двете стаи.Ще се видим,но няма да спим там....
Извинявам се много...Някой ни е проклел срещичката Twisted Evil

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 16:41 от foxy81

# 93

Здравейте и от нас,
 Честити месечинки на всички бебоци празнуващи днес!   newsm67
kremucka newsm59
yanast представям си колко трудно ти е било в самолета и то с две дечица.Дано на връщане бъде по леко,все пак ще е през нощта и дано дечицата да спят през повечето време.Ти поиска ли си легълце за бебето?
Аз доста се притеснявам за пътя как ще мине,за пръв път ще пътувам с бебе и то толкова дълъг полет ooooh!Надявам се бебсън да спи през повечето време Praynig
За ортопед и на нас не са ни казали да ходим,следващия път ще питам.

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Ами така като гледам май няма смисъл Елфи да се занимава повече. Останахме 3 или 4 за срещата. В такъв случай по-добре да се отложи.

# 95
Ааа,Гея,недей така...Мен не ме отписвайте.Това че няма да спим там не означава ,че няма изобщо да идваме.Има и много майки,които поискаха да идват,но без да се ангажират предварително със стаи.Също така записалите се бяхме към 15 човека,сега да са останали сигурни /с преспиване/ поне десетина...
Аз много искам да ви видя и дали ще спим там или не-все ми е  тая.Аз ще съм на срещата.Надявам се и вие да сте там Hug Пък и за кого все пак правя подаръчета Rolling Eyes Blush На мен ли да си ги подарявам...Не че са кой знае какво,но са правени мноооого от сърце...

# 96
моля,моля и аз съм там и съм сигурна поне за още няколко мами.няма да разваляме нищо,моля ви се токова го приказвахме и сега да се провали айде пак да се преброим.
1.аз
2.сватята,нали?
3.Дорето,мисля че не се отказала
4.деси06
5.дидерончо
6.десика
7.фокси
8.елфи
9.теди
10.ивето
11.мама пети
12.найме ако успее с возенето Hug
13.Гея
мисля има още,извинявам се ако пропускам някой не е нарочно Hug

# 97
ако искате  може да го премислим,  да обсъдим нова дата,но да не се отказваме.макар че доста от нас са настройвали датии са го обсъждали  в къщи.за съжаление ако я направим по- късно,чужбинските мами няма да могат да присъстват а това е гадно защото в крайна сметка ние в бг може винаги да се видим,разстоянията не са кой знае колко....спирам вие решавайте.на мен не ми се иска да се развали всичко. Crossing Arms и все пак Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
глас в пустиня... Weary

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 18:36 от alximika

# 98
  • София
Тъкмо се навих още повече а то да вземе да се развали срещичката.еее Naughty

# 99
  • София
Как така ще се разваля срещата, няма да я развалим така и 10 да останем, какво, пак ще ни е весело, а с другите мами ще се видим по-нататък пак, то не е казано, че всички трябва да дойдат, много ясно, че няма как да е удобно за всички, който може сега - сега, който може по-нататък, другият път и по-другият и по-по-другият, тия деца няма да ги оставим да се забравят, я, трябва и в съзнателна възраст да ги срещаме Simple Smile))))

# 100
Да се запиша и аз най-сетне.  Laughing
Неукротима, аз го предложих заглавието.  Mr. Green Права си, във Варна употребяваме много турцизми, което според мен се дължи на факта, че доколкото знам Варна е била турска военна крепост и е един от последните градове, освободени от турско робство.  Laughing

Кремуцка, ЧРД! Бъди много щастлива и обичана!
И ние още не сме ходили на ортопед, ще ходим на 6 месеца. Кой е този ортопед от Майчин дом, дето преглежда с ехограф, за пръв път чувам.
Момичета, има ли цветарки тук? Аз от цветя нищо не разбирам, гледам ги по милост, че всичките са ми подарък. Имам една Коледна звезда, знам че имаше някакъв чалъм- покриваше се с нещо, за да цъфне- ама кога и как?  newsm78 Някой може ли да подскаже?

# 101
Жълтият Ламтурник родителите ми са цветари и имат магазин. Нещо да не си на вълна Коледа ти Laughing Нали си я изразяла като ти е цътяла преди?  Един или два месеца преди празника може да почнеш да и осигуряваш нощ, за да ти цъфне за Коледа Laughing
Естествено за да ти цъфне трябва редовно да я ториш с тор за цъфтящи или си вземи/ ако нямаш/ има едни пръчици дето се забиват в саксията и растението само си усвоява необходиме вещества. Една пръчица може да ти изкара 2/3 месеца и струва стотинки Peace

"Осигурете възможност вечер със свечеряването за коледната звезда да настъпва абсолютна тъмнина . Дори близка светеща реклама или сиянието на близка осветена улица или голям жилищен блок могат да смутят цъфтежа й.
За добър цъфтеж е нужно да се осигури 14 часа пълен мрак и 10 часа дневна светлина, което може да стане просто чрез затъмняване на помещението в което " живее" коледната звезда или тя да се прибира в тъмен килер, гардероб или даже кашон. Отглеждане в помещение, в което се свети примерно след 17ч. гарантира, че коледната звезда няма да зацъфти, което е и причината за оплакванията на 80% от неуспялите любители. Простата рецепта е затъмняване в 17 – 18 часа вечер и откриване в 7 – 8 ч. сутрин."

# 102
Жълтия ламтурник,доколкото знам в Майчин дом е преглеждал д-р Райков преди,но сега вече не преглежда там,а само в МЦ Плюс.За него както вече писаха е мн трудно с часовете.Аз опитвам за август,но пък той щял да почива и не знаят за кога да записват.

# 103
Ками, не съм я изрязала, не знаех, че трябва. Сега няма да цъфне повече ли?  Sad Майка ми ми я подари за РД декември и каза само, че септември-октомври трябвало да я покрия с голяма книжна кесия, за да цъфне през декември.  Sad

# 104
Момичета,много сте прави относно срещата...Аз пак казвам...Оказа се,че ще ни е леко невъзможно да спим там,но през деня ще бъдем при вас.Няма начин да не се видим.А пък за зимата..още една среща можем да си направим Mr. Green

Аз съм у свеки,затова както винаги..спирам да пиша и отивам да си гледам децата Mr. Green

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 22:36 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт