ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 779
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
здравейте,френдки Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЛАВИ  bouquetбъди жива,здрава и много щастлива.

Силве аз имам предложение за теб,ние ще ходим на срещата в събота до понеделник,та мисълта мие можем пре спокойно да пътуваме заедно Peaceедното столче на предната седалка,другото на задната,ние двете отзад,баш-алхимика шофер,а само на Боянски седалката незнам как да я измисля .аз го предложих това на Инчето но нея май ще си я закарат.та ако не те притеснява това да те вози някой друг,и можеш да заминеш без милото, то ние сме на среща Hug
Ричи много сладка малката с фибичката Heart Eyes
Гери снощи много ми се спеше и забравих да ти пиша че снимката на Гоги с лаотопа е много хубава,да му изям очите на твоя синковец,пу да не му е уроки.

# 166
  • Пловдив
Ей момичета как искам да ви видя бебоците, но или е толкова сложно или аз просто не мога да се справя, не мога да ги намеря снимките ви и това си е.

# 167
  • в сърцето на един мъж...
Толо, аз съм по сложните комбинации Joy

# 168
Ей момичета как искам да ви видя бебоците, но или е толкова сложно или аз просто не мога да се справя, не мога да ги намеря снимките ви и това си е.

Отвори този линк и ще видиш албумите Flutter http://www.fevruarki09.snimka.bg/

Много са сладки малките госпожици с фибичка и лента! И аз и слагам на момата, нищо че сме малко с пънки прическа hahaha

# 169
  • София
Абе, Миме, Силве, аз мислих, мислих и от вашата кола май излишната си ти, Миме, хехе, защото без шофьор не може, Боянчо не може без мама, бебетата О.К., но Мая така или иначе ще е на предната седалка да кажем, тогава освен водичка да й дадеш и да я занимаваш, за друго не й трябваш Simple Smile))) Това може и Силвето да го прави, та мисълта ми беше, ти идваш с нас, БашАлхимика пътува със Силвето и Боянчо и бебетата и се движим пакет, за да спираме за почивка и да се кърмите и т.н., то по магистралата не знам как ще го направим този пакет, ама става като идея, стига и ние да тръгваме от София, че може да стане така, че от другата посока да дойдем, но принципно става, какво ще кажете?

Аз глупав както се казва, ами то може и Мая при нас да я вземем, да си е при мама, ама ако Силвето се навие ще мислим варианти де Simple Smile)))

И още нещо, ако се навиете да пътуваме така, няма да идваме от друга посока, от тук ще си тръгнем, само да решим, пък нашите планове допълнително ще си ги уточняваме, то ако се запазят стаи няма как да променяме нещо в последния момент, така че сме сериозни, да знаете Simple Smile

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 16:31 от iva_angel

# 170
  • Варна
аз пък чак сега видях коментарите под снимките от варненската среща  Joy Предполагам са на Ламтурничето  Peace

# 171
Здравейте момичета,
Сега разгледах снимките,страхотни сте HugБебчовците са толкова сладки.Нямам търпение да ги видя на живо. Heart Eyes
Честит рожден ден на Клави.Много,щастие и хубави моменти bouquet  bouquet  bouquet

Цитат
Но винаги полета от Европа към Америка е по-тежък- и заради 2-та часа повече и заради това, че е дълъг ден, то и на възрастните им е трудно да заспят.

Така е.Да се надяваме този път да мине възможно най- леко.Лек път ти желая Hug

# 172
 Е,мислех си,че по-сложно не може,пък то...можелооо.. hahaha Ивето го измисли! Значи аз да си пътувам с Баш Алхимика,а Мимата мечки я яли!  Joy
Забравете ме мен,мацки! Hug

# 173
  • София
Хехехе, Силве, как така "мечки я яли", ние мечки ли сме, особено пък Стани е само 7300, недей така, даже и аз отслабнах  Mr. Green Laughing Не се притеснявай, ако наистина това, че няма кой да ви закара те спира, ще го измислим някак, друго е, ако не ти се идва сама с двете деца, сигурно е трудно, ти си преценяваш, само да знаеш, че варианти има  Hug А и ще те разбера, ако не се доверяваш на друг шофьор освен на мъжа ти и мен някаква такава лека паранойка ме гони, но само за дългите разстояния, а пък мъжа ми го гони още по-голяма, не може друг да кара детето, само той Simple Smile))))

# 174
  • в сърцето на един мъж...
Толо, ако има начин - то елате с момичетата. Моя Алекс ще се радва много да се запознае с Боянчо, а и някоя друга лудория може и да спретнат Mr. Green Да ни запомни хотела, де Mr. Green

# 175
аз пък чак сега видях коментарите под снимките от варненската среща  Joy Предполагам са на Ламтурничето  Peace

умрЕх от смЕх smile3532

# 176
  • София

умрЕх от смЕх smile3532

Е, не е истина, довечера може ли да ги покажа на мъжа ми, само ако разрешите, мами, много са готини и снимчиците и коментарите  Laughing

# 177
  • София
О много са яки снимчиците.И аз паднах от смях, а Йо-йо е голям сваляч.Да не го пуснеш на море.  smile3532

# 178
В нашата кола има място за една мама с бебче!  Peace  Всеки да се чувства поканен!  Hug

# 179
Момичета, а моите снимки по-горе виждат ли се или не?

Не знам с точ линк дали се отварят? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт