Дааа, срещичката беше супер и пак ще има нали???
Вече си запазихме и място на морето и на планината.Айде че малкия ревна

Ще ми идва свеки на гости
Очаквам си салфетките с нетърпение 
един ден се мъчих сигурно около 20 пъти и все не ставаше и накрая взе , че стана
пробвай да го сложиш преди линка за линийката
Аз по принцип исках да е след нея ама цък, нище

! Но има и сериозни причини, за да не може някой да дойде, например Толо - с две малки деца, без татко и кола
, ще е много трудно, или пък Рися и други мами! Аз ви разбирам и моля ви не ми се сърдете! Аз съм казала на всички (свекърви, тъщи, зълви, братя, сестри и т.н), че от 21 до 24.08.09 г сме на почивка и да не ме търсят, няма да идват на гости, няма да ходим на гости в този период, така те се съобразяват с нас, това го пиша за всички, които зависят от други хора и незнаят какво да правят! Извинявам се, ако съм ви засегнала!
та затова гледах рано рано да приключа с хайманосването. 

Аз ленти съм се опитвала да слагам, ама все й се изхлузват на очите и тя се нерви
Да видим фибичките дали ще ги трае....
Оплаках ви се солидно,сега ще си нося последствията!Като някаква ученичка съм....едно нещо самостоятелно не мога да свърша!
.Сложиха ни и третия Пентаксим,малко поплака и бързо забрави,само дано не вдига Т.Днес и каката щяхме да ваксинираме ,но от снощи е с растройство и я отложиха за септември.Иначе няма Т,играе си и днес е ходила само веднъж,дано бързо се оправи.Утре се каним да заминаваме за Девин,дано всичко е наред с децата.
Ние от Варна, вие в София
Аз вече отразих едно пътуване с автобус с Мила - никакви проблеми, спа, храни се там, така че мога и така да пътувам, ама с Боянчо и нея ще ти е трудно без кола