ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 904
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • София
klawi честит рожден ден!
Дааа, срещичката беше супер и пак ще има нали???
Вече си запазихме и място на морето и на планината.Айде че малкия ревна

# 151
Честит празник на Креми и Клави!
Честити месечинки на всички празнуващи днес слънчица!
Ламтурниче, тази торта ме изчерви  Embarassed! Crazy

А ето го теста  по варненскиhttp://apps.facebook.com/ciwknjwozz-pg-babhbf/?start=1&target=home! Heart Eyes

# 152
Здравейте мамчета! Ние малко се загубихме, но сме добре. татито е в отпуска и по цял ден сме заедно.

Яна, къде си в САЩ? И на нас ни предстои пътуване натам в средата на Септември. Аз и преди съм пътувала сама с двете деца, но не за толкова дълго Confused поне ще последвам съветът ти и ще се наспя Wink

Ч.Р.Д. на Креми и Клави   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 21:19 от `Reni`

# 153
Цвети днес няма да мога  Sad Ще ми идва свеки на гости  Sick Очаквам си салфетките с нетърпение  hahaha
А за линийката да ти кажа и аз незнам как се получи  newsm78 един ден се мъчих сигурно около 20 пъти и все не ставаше и накрая взе , че стана  Grinning пробвай  да го сложиш преди линка за линийката  Peace Аз по принцип исках да е след нея ама цък, нище  Wink

# 154
Хелоу от мене Hug
Тия моите дяца спят от 2 часа..пу-пу..та имам повечко време за ала-бала Mr. Green
Между другото,варненки,изкарах отличен 6 на варненския тест Mr. Green Направо съм готова да ви ставам съгражданка,ама аз хич няма и да се дърпам..Дай ми на мен да живея на морето...
Еееех,мечтиииииии....Тая година пропускаме и много ми се плаче,ама поне ще се видя с вас на срещата.Това ще е едно от най-хубавите ми преживявания това лято... Mr. Green

Карбо,имаш пощ@

# 155
КЛАВИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, щастлива и обичана жена и майка! Много да те радват любимите хора!

ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА СЛАДУРИТЕ, РОДЕНИ НА ДНЕШНАТА ДАТА! Да са живи, здрави и да растат щастливи, да радват мама и тате!

Мамета, дано не сте се обидили! Исках само да кажа, че някои пречки не са сериозни и имат решение, стига човек да иска, може да дойде! Например: Котето и Атмосферчето ще са без татковци и ще дойдат двечките и ще си поделят разходите  Peace ! Но има и сериозни причини, за да не може някой да дойде, например Толо - с две малки деца, без татко и кола  ooooh! , ще е много трудно, или пък Рися и други мами! Аз ви разбирам и моля ви не ми се сърдете! Аз съм казала на всички (свекърви, тъщи, зълви, братя, сестри и т.н), че от 21 до 24.08.09 г сме на почивка и да не ме търсят, няма да идват на гости, няма да ходим на гости в този период, така те се съобразяват с нас, това го пиша за всички, които зависят от други хора и незнаят какво да правят! Извинявам се, ако съм ви засегнала!   bouquet   bouquet   bouquet

Връщам се да чета!

# 156
  • Варна
Привет и от нас. Ние се завърнахме от разходка - от 8.30ч сме по улиците, а сега мама е гроги. И моята свекърва днес ще идва на гости  Wink та затова гледах рано рано да приключа с хайманосването.
Диде, мисля че никой няма да ти се разсърси, защото всеки сам си преценява - за някой причините са основателни, за други - не. Аз например държа да дойда с мъжа ми, защото ми е голяма отмяна, а и в последно време почти не се виждаме и ми се иска ако отида на почивка, дори и за 2-3 дни да сме заедно  Peace
Клави, честит рожден ден   bouquet
Етна, аз издържах изпита /по варненски/ с отличен  newsm68
И да ви покажа една снимка на Поли с фибичките, за които вчера ви говорих:

# 157
Ричи, много е сладка малката принцеса. Моята откакто се е родила или е с лента на главата, или е с фибичка. Даже тези дни мисля да й купя още аксесоари за коса.
Ето тук е на месец и половина
А тук е малко по-голяма

# 158
  • Варна
Ричи, много е сладка малката принцеса. Моята откакто се е родила или е с лента на главата, или е с фибичка. Даже тези дни мисля да й купя още аксесоари за коса.
и твоето слънчице е много сладко  Hug Аз ленти съм се опитвала да слагам, ама все й се изхлузват на очите и тя се нерви Simple Smile Да видим фибичките дали ще ги трае....

# 159
Да, понякога се смъкват лентите и тогава надава неистови писъци. С фибичките няма да има никакъв проблем!
А февруарчетата са най-красиви, то се знае! Heart Eyes

# 160
Клави,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,мила! Всичко най-хубаво ти желая!

Дидето е абсолютно права за срещата и аз вече си умирам от завист! Тъпият ми проблем отново е този,че не мога да шофирам,а парадоксът е ,че имаме две големи коли-мазда 5 и фолксваген туран,а и трета-един стар пасат комби...Това ни е вечния спор с мъжа ми от години.Все ме навива да започна да карам за да не ми е повече личния шофьор... Confused А книжка имам от 2000 г,но тя сама кола не кара... Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms Оплаках ви се солидно,сега ще си нося последствията!Като някаква ученичка съм....едно нещо самостоятелно не мога да свърша!
Отивам да гледам снимките от вчера и да ви се порадвам!

# 161
КЛАВИ ,Честит Рожден Ден!!!
Да се отчета след днешната консултация,тежим 7600 кг/600гр.е наддал за  1 мес./,дълги сме 71 см.Висок и строен Simple Smile.Сложиха ни и третия Пентаксим,малко поплака и бързо забрави,само дано не вдига Т.Днес и каката щяхме да ваксинираме ,но от снощи е с растройство и я отложиха за септември.Иначе няма Т,играе си  и днес е ходила само веднъж,дано бързо се оправи.Утре се каним да заминаваме за Девин,дано всичко е наред с децата. baby_neutral

# 162
  • в сърцето на един мъж...
Елфи, аз и тук да напиша - ние идваме, преведох даже парите Mr. Green
Теди, ще видим как ще се разберем, то аз по принцип не искам моя да кара бързо, че и мен ме притеснява това.
Толо, ако имаш седалка - аз баткото мога да го взема в колата Mr. Green Само не знам как ще се получи номера Crossing Arms Ние от Варна, вие в София Sad Аз вече отразих едно пътуване с автобус с Мила - никакви проблеми, спа, храни се там, така че мога и така да пътувам, ама с Боянчо и нея ще ти е трудно без кола Confused

# 163
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Клави и на Кремуцка ( на патерица) !!! Желая ви и на двете да сте здрави, много щастливи и късметлийки, много да ви обичат и да обичате!
Ето и за двете:

Жълтия Ламтурник, не знам дали ти писаха за коледната звезда (че малко четох през пръсти), но може и сега да изрежеш клонките и тя много бързо ще изкара нови свежи клончета, а преди Коледа - ще си я затъмняваш, както Камелия ти е писала и ще ти цъфне. Аз от опит мога да ти кажа ние как сме затъмнявали - с черна наилонова торбичка.

# 164
Гея,по-сложно не може и да се измисли!  Joy Ти си много смела-с Мила в автобус! Мойто е такова мрънкало...Аз без кола не тръгвам !

Много готини снимки от вчера!  Hug Все забравям да питам чии са коментарите за Йойо и Яна в количката от предишната среща? Много се забавлявах!

Общи условия

Активация на акаунт