ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 905
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
 HugБлагодаря!Хайде една почерпка и от мен

# 136
Добро утро!!! Благодарско за закуската, ама кафенцето нещо ми се губи ooooh!

Честит рожден ден на klawi! Пожелавам ти да имаш от всичко , което обичаш по- многоооо    bouquet  bouquet  bouquet Много сладурски снимки от срещата, мамчета! Всички дечица много са се разхубавили!! Flutter
Гери, Гошето е бонбон на снимката с лаптопа Heart Eyes

Жълтият Ламтурник, мн харесвам картините на Климт Hug. На Коледната звезда и се отрязват цветовете, като почне да прецъфтява, за да не теглят сокове от растението. Щом не е умряла твоята, значи е ОК и като решиш започвай да я преспиваш и ториш Peace

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 08:25 от kamelllia19

# 137
Klawi, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet
Благодаря също на Алхимичето за информацията! Hug
Нямам никакво време да влизам във форума, но есента ще се поправя, обещавам!
Ние  няма да дойдем на срещата, тъй като нещата при нас яко се закучиха! Не че не е права Дидерончо за желанието, но честно едва ли ще се навия с прясна книжка да карам 200-300км сама с бебе отзад Rolling EyesАз по принцип съм луда глава, но що се отнася за малкия ми идва малко ъкъл в главата! Освен това съм на две работи и сигурно ще довършвам последни неща по едната, която напускам края на август! Имам огромно желание, но в нашето семейство се оказа, че аз съм мъжа и човека, който изкарва парите, така че ........................... smile3518 Понякога вече си мисля, че съм за лудницата от толкова нерви напрежение!!!!!!!!!!
Чао, отивам на работа и когато имам време ще чета назад!

# 138

Клави, да си жива и здрава, обичана и щастлива  bouquet

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 08:28 от daya9

# 139
Ками,важното е,че за закуската се погрижих,нали? Верно,че такива закуски като тебе никой не може да предлага,но и моята си я биваше  Mr. Green Аз пък благодаря за кафето Peace
Инесита,ти си е.аси пича!!!

# 140
Я да ви попитам, защо е такава тайна паролата за албума и аз искам да видя бебоците ви но ми е кофти да ви поискам паролата
Мерси, фокси...камито беше по  Heart Eyes тая сутрин Joy

Меги
, всички публични албуми може да разглеждаш и без да имаш парола.  Тя ти трябва за да качваш снимки  PeaceПишеш на търсене fervruarki09 и ти излизат всички албуми Whistling

Теди има за какво да те е страх по пътищата. Не знам дали прочетохте  за тоя катастрофа по  пътя за Приморско с убитото младо момиче. Нали две седмици ходихме там на плаж и точно тоя идиот с поршето го срещнахме двата пъти по пътя караш като пилот от Формула1 #Crazy Точно по същият начин караше и ни изпревари и нас на пътя, както е разказал очевидецът. Без никаква видимост изпреварва с над 200 км и си дига андреналина идиота #2gunfire
 http://dnevnik.bg/dnevnikplus/2009/07/28/762662_poredniiat_tragi … nbsp; e_s_porshe/

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 09:09 от kamelllia19

# 141
  • Пловдив
за националната среща-имам двама новозаписали се  и двама отказали се

незнам колко е малка стаята,но теди казва,че не са толкова малки.моля тези които ще носят кошара да ми пишат,за да ги предвидят за по-големи стаи

пускам актуалния списък-писала съм кой кога ще спи,погледнете и ми пишете на ЛС дали не съм объркала.само събота значи че ще се спи само събота вечерта.от петък значи,че ще спят и трите нощувки.имаше хора за събота и неделя вечерта,но съм забравил кой е

1 Деси06-1 двойна стая само за събота
2 Фокси-2 двойни стаи само за събота
3 Гея-1 двойна стая от петък
4 wondertedy07-1 двойна стая от петък
5 Карбо-1 двойна стая от петък
6 Алхимика-1 двойна стая за събота и неделя
7 Деси83-1двойна стая от петък
8 Мама Пети-1 двойна стая само за събота
9 Котето+Атмосферчето-1 двойна стая от петък
10 Iva angel-1 двойна стая от петък
11 Пис-1 двойна стая само за събота
12Десика-1 двойна стая от петък
13Дидерончо-1 двойна стая от петък
14 Елфита-1 двойна стая от петък
15 Зитка-1 двойна стая от петък

сметката за капарото е  в Сибанк е BG25BUIB78361003359906
                                  BIC Code- BUIBBGSF
                                   Елена Василева Лалева
Най-добре е да превеждате от Сибанк,защото иначе взимат много пари за превод

капарото го събираме до 7 август включително.другата седмица аз ще отсъствам от града и с агенцията се разбрахме да им нося парите в понеделник 10 август.но утре трябва да уточним стаите-колко и с какви нощувки

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 11:25 от Elfita

# 142
Клави, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава, много обичана, щастлива и всичките ти мечти да станат реалност  nbirthday  party023 Tada

Ние си взехме сутришната доза разходка и вече сме вкъщи - чак довечера ще излизаме пак!
Ками, мерси за кафенцето и закуската, Фокси, мерси за хубавата гледка  Hug
Меги, дай да се видим ние, то срамота в този "мегаполис" да не се запознаем  Joy

Днес взех на Гоги пюре от круша - мисля следобед да му дам и да въвеждам плодовите пюрета. Момичета, да ви кажа това захранване ми се струва супер сложно, в смисъл, че не знам кога ще заместим 1 цяло ядене, при положение, че Гоги (който е много лаком) не може да изяде 125 мл, а се захранваме от повече от 15 дни  ooooh!

# 143
  • София
Добро утро Simple Smile

Честит рожден ден, Клави, честит рожден ден на патерица, Креми, бъдете живи и здрави и много щастливи и обичани Simple Smile)))

Меги, не се сърди за албумчето, предлагам нещо хубаво, вижте се с Гери, запознайте се, ще ти е интересно, обещавам Simple Smile)), а тя ще ти разкаже какъв е проблема с албума и защо сме толкова подозрителни всички и защо си сменихме юзъра и паролата и ще ти ги каже, не си мисли, че сме лоши и негостоприемни, като чуеш историята - ще ни разбереш, а и ти да беше на наше място и ти щеше да се почувстваш като нас, между другото ако ти е интересно можеш да прочетеш няколко теми назад и ще разбереш и сама Simple Smile)))  Hug

# 144
  • Пловдив
Гери ще се видим другата седмица че колата нещо отказва и в събота мъжо трябва да я види а пеша не ми се слиза от дружбите доста път е в тез жеги. За албума не се сърдя няма проблем явно имате причина. Ей сега ще ви разгледам не знаех че става.
Гери Рая изяжда по 190гр пюре зеленчуково месно или плодово.
Iva angel четох четох ама то много теми назад не мога още всичките да ги прочета.

# 145
  • Sofia
Добро утро!
Много ми е заспало днес  Tired

Клави, Честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и много щастлива!

Вчера беше супер срещичката, но не мога да влезна в албумчето Sad Дава ми грешен потребител или парола. А уж слагам новите....Може ли някой, който успява да влязе да ми ги изпрати, моля! Благодаря предварително! Hug

Отивам за кафенце, че нараво заспивам права.....От кръвното ще да е.

# 146
  • София
Мдааа, доста имаш да наваксваш, ама не се притеснявай, ти гледай напред да четеш, пък назад, колкото успееш  Laughing

Ох, момичета, много ме мързи днес, беее, какво е това чудо не знам, станала съм в 8, че дребния от 4 и половина мрънка, обръща се по корем, като се умори си удря главата в решетката и почва да мрънка, ставам, обръщям го и пак така, а моят мъж си спи, как не го чу веднъж не знам, аз го похвалих, че спи по цяла вечер и той днес реши да прави акробатики, не ми се слага обиколник, защото педиатъра каза, че в леглото трябва да влиза въздух, а то има решетка само на една от страните, обърната е към нашето легло, за да го гледаме и ако сложа обиколник ще стане много застоял въздуха, а и аз няма да мога да го виждам вечер, някакви други идеи имате ли?

Смениха ни и водомера, човекът дойде 20 минути по-рано и за 15 беще приключил като фактурата я писа повече време от самата смяна Simple Smile

Мими, аз ще ти се обадя като се оправя, ама не знам за кога ще успеем, нещо днес хич не мога да се организирам, ти си гледай твоите си планове, пък ние, ако успеем - успеем, а пюре имам, не се притеснявай за това, храни си Мая спокойно, няма да ви опитваме ваш'то ако укъснеем Simple Smile)))))

Инче, имаш поща   Mr. Green

# 147
Меги, няма проблем, ще се видим другата седмица  Peace Лелеле, как 190 гр, на Гого максимума до момента е към 80 гр  #Crazy 
Момичета, многоооо снимки, много нещоооо, всички сте много сладки   Heart Eyes

# 148
Добро утро и от мене!
Калина е на бабин дом и сутринта закусих след като нахраних Ралица и се приспахме и двете. Тя още спи, а аз се събудих преди малко за пръв път от доста време наспана и сега си пия кафето с вас.  Heart Eyes
Иве, ние сме с обиколник. Нямам впечатление да е застоял въздуха, вярно, не я виждам, ама поне не се удря вече.
Клави, Честит ти Рожден Ден! Както пишеше на една картичка- нека всичкото щастие на земята да ти се стовари на главата!  Laughing

Теди, какво ще кажеш за разходка днес? И дай едно ноу хау как си си сложила мигащите картинки в подписа, та да са редом с линийката, а не под/над нея, че нещо не ми се получава...  newsm78
Ками, мерси, ще живее значи моята Коледна звездичка Hug

# 149
  • София
Добро утро Simple Smile

Ама много сте несериозни за срещата...
Моя мъж много ги мрази тия "иди ми-дойди ми" /а всичките ми приятели са такива/ и направо ми вика д се отказваме и ние, че то за 10 софийски мами не си струва да бият път до там за да се видят...
А аз си мисля Теди дето толкова път ще бие сама и т.н. не се отказва, значи има начин..
Ние идваме, пък каквото-такова.  Peace

А сега за по-приятни теми Simple Smile
Честит рожден ден на Кремуцка и Клави   bouquet
Честити месечинки на всички малки бебоци!!!
В моето обкръжение се появи още една бъдеща мама - Януарка Simple Smile Явно Белката не ги е стресирала и имат желание да се плодят Simple Smile
Вече се чудя коя ще е следващата Simple Smile
Бухти, на теб специално ще ти стискам палци скоро да се похвалиш  Peace
Ама не те ли карат да чакаш 2 години след секциото?

Ние много добре си прекарахме на вилата, надявам се скоро да повторим.. и сигурно, че сме абсолютно на червено и вече съм взела от на Белка паричките  Blush а пък там може на салтка да караме Simple Smile

Нашето малко дупе много мрънка... Снощи аз бях отново на среща на класа и после на колегите от унито, та предполагам че е усетила че ме няма, та снощи е вгорчила живота на татко си, а днес - моя Simple Smile

МамаЗ, какво стана с Бобчо? Бела пак си проака нормално, така че още няма да захранвам

Сега отивам за пореден път да сменям памперс Simple Smile
Лек и прохладен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт