ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 909
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Тюх, пак изтървах  smile3506 да ни дойде на крака човека пък моя левент да го нема за да се оженим  smile3532

Гея много ще се радвам ако пътуваме в пакет  Peace ама незнам мъжът ти дали няма да се изнерви щото аз карам бавно , пък сега с бебка ще е сигурно още повече щото много ме е страх от ония лудите убийци по пътя  Confused Обаче на мен ми требе и някой да е с мен в колата , че иначе мамуна много  newsm45 трябва да има кой да я занимава иначе през 5 мин. ще трябва да спирам , но това ще го уредя  Peace    

# 121
Момичета,е ще има среща май WinkНие ще дойдем за една нощ събота срещу неделя WinkУтре ще пиша на Елфитка,за да ме има в предвид Peace
Много съм уморена и отивам да заема дивана в хола,
До утре,..и дайте снимки на срещата днес ,какво се криете Mr. Green

# 122
  • Пловдив
Гери много хубав този младеж ще взема да го харесам за зет

# 123
Здравейте, мами!
Аз не се отказвам от националната среща!  Peace

Днес срещичката беше много готина! Времето беше супер! Изкарахме си чудесно и се събрахме доста мами! Ще пусна няколко снимки, но на мамите, които идват рядко или за първи път.   Hug  Останалите може да ги разгледате в албумчето!

Пепи (Писчето) с Ачо и Мария (МРМ) с Михаела :

Мария и Михаела:

Мариянка (Миа66) и Пламенка:

В средата са Дани (Ларакрофт) с Алекс:

# 124
 Мен също ме бройте за срещата, милото окончателно ми отказа  Naughty , ноо ще си взема мама. Laughing
 Ето малко снимки:
 Така се забавляваме в банята

Това ни е подаръкът за 1-ви юни  Grinning

А тук се опитва да се храни самичък

Лека и спокойна нощ!

# 125
  • Пловдив
Я да ви попитам, защо е такава тайна паролата за албума и аз искам да видя бебоците ви но ми е кофти да ви поискам паролата

# 126
Ааа,тва не е истина...Гледам снимките от срещата и просто сте ВЪРХА!!! Заринка е бонбон сладък,Ачко е голям мъжкар..евалата,Писче Mr. Green,Пламенка е толкова сладичка с тоя невинен поглед Heart Eyes,Миа има супер потник,а Деси-много хубав панталон!!! Алексчо е моя човек..на кака хакерчето Hug
Десика,сега нещо,което ще ти прозвучи смешно,ама много ти харесвам носа..Сериозно ти говоря! Чудих се дали да ти я кажа тая глупост,ама не се стърпях и ей,на,казах я  Blush И..Йоан е тоооолкова красиво детенце..да го гледаш и да му се наслаждаваш само... Heart Eyes
Алхимиче,ти както винаги си просто неотразима..Готина мацка..кво да кажа,то истината си е истина...
Пис,ти си такава яка мадама,че направо ме кефиш отвсякъде Hug
Абе,мацки,тия вашите мамчета много фетски,бре...Ми то крушката си има и опашка..какво ли се чудя...Все пак Убавици като вас трябва Убавици да са ги родили  Wink  bouquet
мрм,тебе за пръв път те виждам,ама да знаеш,че твойта щерка е голям сладкиш Heart Eyes
Ох,нямам думи вече...Много сте ми сладки всичките..И Ивето, и Инчето,и Дидето..абе личи си,че сте Февруарки Flutter
Всички сте такива сладурки,че ....нямам търпение да ви видя Hug
Вие много снимки сте направили..спирам с коментарите и продължавам да ви се наслаждавам Mr. Green

# 127
Благодаря, Верджи!   bouquet   bouquet   bouquet

Всички Февруарчета са страхотни! Много са сладки!  Hug

Мамчета, не ми се сърдете, но аз да си кажа: много несериозно подхождаме към срещата! Не се обиждайте, но някои от причините хич не са пречка, за да дойдете  Naughty ! Ние нямаме кола, но ще вземем от приятели или роднини; нямаме много пари, но ще се лишим от нещо друго; мъжа ми има много работа, но помоли една колежка да го замества, а пък той след това ще си отработва; Зарина трудно приема пътуването, но ще изтрае няколко часа път; ще ходим на море, но ще се съобразим със срещата и т.н. Станаха много "но", но ще дойдем! Който има желание, ще намери начин!  Peace

Хайде да се стегнем малко и да се съберем! Наистина няма нужда от толкова компромиси, за да дойдат 5-6 мами!

Елфи, колко е малка двойната стая, ще има ли място за сгъваема кошара? В сайта на хотела всички стаи изглеждат огромни.  newsm78  Да не се окаже, че това, което разглеждаме няма нищо общо с действителността! Иначе ние ще пристигнем в петък и ще си тръгнем понеделник.

За мамите от днешната срещичка - ние се прибрахме към 17 ч, Заринка яде и заспа (и все още спи). Сигурно след 2-3 часа ще се събуди и ще е готова за дискотека!  ooooh!

# 128
  • София
Днес беше супер срещата!
Мишето преди малко заспа и аз ще последвам примера и. Лека нощ от мен!

# 129
Да се запиша и аз най-сетне.  Laughing
Неукротима, аз го предложих заглавието.  Mr. Green Права си, във Варна употребяваме много турцизми, което според мен се дължи на факта, че доколкото знам Варна е била турска военна крепост и е един от последните градове, освободени от турско робство.  Laughing

Ламтурниче  Heart Eyes!
Наистина ми беше странно за турцизмите, както и например израза "По него време" или пък, че "лозетата" всъщност са основно крайморски вили ( в нашето една лоза няма Crazy) и т.н. Първият път  като чух "Я, какво си гевезанче" го питах мъжа ми какво е. Него го бъзикам, че безпроблемно ще научи турски, защото има доста богат речник Mr. Green  Всъщност може би освен твоето обяснение за турцизмите сигурно има значение и това, че в този район има и т.нар. гагаузи (и за тях чух за първи път тук). За две години и половина във Варна, обаче доста навътре съм във "варненския", даже имам успешно покрит тест по варненски във Фейсбук. Hug
Да, и гагаузи си имаме, и татари, и власи, и руснаци-старообрядци. Аз самата употребявам доста турцизми, на места, оказа се, неправилно. Имах един колега турчин, все го разпитвах коя дума какво означава. Например "бахър", което употребяваме като голям студ се оказа, че означавало пролет.  newsm78  Laughing Срам ме е да попитам какъв е този тест по варненски- току виж се проваля безславно.  Mr. Green
Ама моля ви се- на чужди деца ще се радвам само от 10.00 до 22.00 ч. Както се казва в цар Лъв (и до него ще стигнете, не бойте се..): "Синът ти те вика."- "Преди разсъмване е твой син."  Mr. Green
пък и ако мама3 дойде на срещата ,мъж и ще ни направи една венчавка на всички неомъжени и ще трябва да си направим първа брачна нощ.
А ако дойде дъщеря и я на гробищата ще ни изпрати, я в затвора. Twisted Evil

# 130
Диде  newsm10 newsm10 newsm10 направо все едно ми вадиш думите от устата  Hug Наистина и аз го мислех , но  се чудех как да го напиша за да не обидя някой, което със сигурност не искам . Обаче нашия тати го няма и няма никакъв шанс да дойде, точно по това време вуйчо ми ще ми е на гости да види малката ( и въпреки това аз ще замина, съответно няма как да взема майка ми и трябва да търся друг,който да пътува с мен ), да не говорим, че ( Миленка не ми се сърди  Hug) и аз съм се въртяла с колата (по-точно 3 пъти се превъртяхме от гуми на таван ) освен това миналата есен с Павел се блъснахме и дори и възглавници отворихме , а бях и бременна вече и въпреки това не само че пътувам а дори сама карам кола. Не , че не ме е страх , напротив страх ме е и то много , но никога няма да позволя да не направя нещо , което много искам заради страха  Naughty А ние варненските мами отново се проявихме като най - несериозните. Аз имам място в колата за още едно бебе и двама възрастни и съм говорила с една мама , но няма да кажа коя е докато не се разберем Peace С това искам да кажа , че може и други да се съберат така по две ако мъжете им не могат да ги закарат. Но спирам вече защото не ми се иска да ми се сърди никой , все пак всеки си решава за себе си  Hug

А за стаята, както бях казала ние април месец ходихме там и двойната стая не ми се видя никак малка имаше място не за една а за най-малко три кошари

Пак казвам - моля ви не се сърдете ,но толкова много искам да се видим , че направо ако се провали нещо мноооооого ще ме е яд и затова така се вживявам  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 01:08 от wondertedy7

# 131
Диде,недей се карай,бе,мацко Mr. Green Шегувам се..права си,НО за някои мами,това НО наистина се оказва пречка.Аз съм убедена,че повечето искат да дойдат,обаче все се намират някакви спънки.. Верно е,че при огромно желание начин все се намира,но за съжаление нещата не винаги зависят само от нас,мамите.Голяма част от нас се съобразяват с татковците...
 Мисля че едва ли някой ще ти се разсърди,защото няма какво да си кривим душата, точно така си е...
Ако трябва да съм честна ако не бяхте вие с вашата изненада аз нямаше да бъда толкова сигурна,че ще можем да дойдем..Най-вероятно щяхме,но или нямаше да сме в този хотел,а някъде на по-евтинко,или в най-лошия случай щяхме да ви посещаваме през деня...

Теди,аман от тебе вече.. Crossing Arms Няма ли да лягаш,бе,душко Crazy Айде и аз ще лягам вече..няма с кой да си правиш дъра-бъра,затова..аре..бегом да гушкаш Евчето Naughty

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 07:04 от foxy81

# 132
Слушам и изпълнявам  smile3503 Брой ме вече за заспала  smile3524

# 133
Сладки сънища от мен!

# 134
Добро утро Hug
Ей тва е..лягам в 1.30ч и трябва да ставам в 6...Екстра!!! Тати поне да ме беше усведомил,че днес ще ходят на работа извън града,та да знам,че ще тръгва рано...Карай! Поне съм се понаспах добре.Гошко слава Богу не ми се събужда цяла нощ и сега съм свежа като краставичка Mr. Green

Сега ще цоцна едно кафенце+ цигарка и ..пак ще се видим Hug

Поръчала съм вече закуската... Mr. Green

foxy81 и 0 Гости преглежда(т) тази тема...Е ми нормално.Те умните хора спят по това време Rolling Eyes

klawi,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 07:17 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт