Теди,другият вариант е като дойде свекървата да я подхванеш така,както тя иска..
Явно с възраста много жени изглупяват на тази тема.Очевидно майка ми не е могла да се наложи и аз виках на баба ми(нейната свекърва) мамо Еми !Но пък като малка обяснявах на всички,че имам две майки и когато крещях под балкона за да искам нещо трябваше да уточнявам,крещейки,коя майка викам!
Най-смешното е,че сега моята майка иска да е ...познайте...
"мама Ани".Така била свикнала от първата си внучка,племенничката ми,която е на 15 год и все още така й казва. Мъжа ми възропта първоначално,аз също,но после прецених,че щом за нея е толкова важно...какво пък.Все ми е едно. 
Клави,ще ме извиняваш,ама твоята свекърва най-много ме дразни от всички описани до тук!

Трябваше и сама да се сетя,че коментарите са дело на Ламтурничето!Що ли питам и аз...

, после като мих пасатора се оказа, че ножът е ръждясал, ама отдолу където нямаше как да видя преди това, но аз реших да проверя за всеки случай, явно най-накрая съм се усетила и видях ръждата и ми стана много кофти, според вас дали ще му стане нещо на малкия като е ял пюре с ръжда?

. 

. А Деничка- Звездичка е направо бонбон, много нежно излъчване има. 
Нали й правиш услуга,ще се съобразява с теб,разбира се! 10 кг има право за детето,сега пък и ръчен багаж! Еййй,много нахални хора има....нетактични! Хич да не ти пука,даже не се и обаждай повече!Какво...сега пък да не би ти да излезеш виновна?!
Аз също ще пратя малко парички.