ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 769
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро мили мами   bouquet

Благодаря ви за подкрепата в каузата "свекървата е ЗЛО ЧУДОВИЩЕ"   Laughing    bouquet  Аз по принцип не и се връзвам (по-точно гледам да не и го показвам) ама вчера чашата просто преля  #Cussing out защото думите и прозвучаха така , все едно ако детето напълнее няма да и е внуче (тя и нея всъщност я изкара с " доста дебели бутчета" #Crazy а детето си е нормално нито е пухкаво , нито е прекалено слабичко). Абе кво да ви кажа колкото повече говоря за нея , толкова повече се дразня  #2gunfire затова спирам. Ама другата седмица като дойде ще и го изкарам през носа  Twisted Evil всяка втора дума ще ми бъде БАБА   Mr. Green

Деси леко и безаварийно пътуване  Hug И ако идваш и към Варна преди срещата дрънни една шайба  smile3552

честита половин годинка на
Михаил  на Малката Бухтичка и Вяра  на vessito75

# 211
Честита шеста месечинка и от мен на Вяра и Мишо!

Гелчето за зъбки Orajel ли е? Аз поръчах от Ибей, но не намерих от двойните (дневен и нощен), а поръчах от този .
Пък за свекървите все ще сме дебели, грозни, мързеливи и никога достатъчно добри за синовете им.  Twisted Evil  Peace

Именно, това имах впредвид, а "И какво значение има кой колко тежи- февруарки сме върха, именно защото сме във всякакви форми и размери" - си го казала супер  Peace 

Това от една страна е така, но от друга килограмите наистина доста ми влияят върху самочувствието, с нищо не се харесвам, тежат ми. Иначе имам пълната подкрепа на мъжа ми, обаче....... Просто не се чуствам добре в кожата си и това го вижда всеки,който ме познава.

# 212
Етна, от там ще поръчвам - наистина има повече единични, ама има и от двойните:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=360137184219
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=180241573192

Лелеле, днес съм много активна  Party, от активност забравих да Ви почерпя за РД на моята мама  Blush да ми е жива и здрава и все така добричка, много си я обичам  Hug

# 213
Честита месечинка на бебоците празнуващи днес!    bouquet  bouquet  bouquet

Лек  път Деси!

Диде, не си лоша майка, случват се тези неща, дано бебка е добре! Hug Hug Ако искаш и направи компресче за цицинката Flutter

Фокси отиди до НОИ в Пловдив и си извади код/ пик / за достът в системата им. https://benefits.nssi.bg/EGN/
 Ще можеш да видиш на коя дата и каква сума ти превеждат майчинството.  Разбити са сумите, защото не винаги превеждат цялото за един месец, аз  редовно имам изплатено на два пъти майчинство. Отделно от общината ти превеждат предшполагам детски /35 лв. в моя случай/, за близнаци не знам колко е помоща за всяко дете Peace.

Гери, благодаря за тортичката! Да ти е жива, здрава и мн да ти помага с малкият Гоги като си отидеш на Ст. Загора Laughing

# 214
Аууу,за свекърви говорите..моята любима тема... Twisted Evil
Аз за моята съм ви разправяла..ама не мога да разбера тази жена защо отказва да приеме,че Наско започва да прилича на мене..Вече няколко човека й го казаха,обаче тя НЕ Naughty На Боян и двамата приличат.От мен имали по съвсем мъничко...Ама кво да споря..То въпроса не е че задължтелно някой трябва да прилича на мене,ама се дразня,че отказва да приме еочевидното.
Моето свеки си има една нова съседка,дето постоянно й повтаря,че ако не знаела коя е майката на децата,щяла да си помисли,че именно тя/свеки/ е майката.Тоооолкова младолика била и въобще не можела да каже,че  е бабата...То хубаво,ама хубаво би било да се съобразява,че все пак и аз присъствам на хвалбите й и не е много приятно да те мислят за по-голямата сестра...А свеки сияе направо като й каже някой че все едно тя е майката...Аз ще ви пусна снимка да я видите.Интересното е,че когато  се снима с  мене все не била за снимки в момента..а когато се снима с нейната приятелака или дъщеря й /на приятелката/ усмивката и не слиза от лицето...
Моята "втора майчица" ooooh! /ужас!!!..не мога да й кажа така/ си показва най-демонстративно,че иска тя да контролира нещата.А най-интересното е,че има подмятания от сорта: "айде,бабинце,да питаме мама дали може да сменим памперса..",а за много по-важни неща изобщо не ме пита ами си прави каквото иска...Е,не,не може да се сменя памперса..нека детето насрано да стои....Абе много мога да разправям,ама не ми се задълбава пак...
Има и много положителни качества,спор няма,но не се съобразява какви коментари прави и това ме дразни,колкото и да се опитвам да си затварям очите...

Ето снимка с мен:                                                                                                                А тази е с нейната приятелка:

Тази е когато я снима дъщерята на нейната приятелка:                                  А тази е от периода,когато все още си ме обичаше Mr. Green преди 3-4 години...

Елфи,Ками,тя Миа се зае със "задачата".Благодаря,че все пак проявихте интерес Hug

# 215
Привет муцунки  Hug
Искам първо да ви почерпя по два повода
1. Имаме си от вчера две зъбчета   tooth
2. Приеха ме магистратура  bowuu

За срещата така ми се иска да дойда, но при мен НО-тата са категорични  Tired Няма да ви занимавам с това Simple Smile
Вчера бяхме на ДК само мога да дам отчет за 67 см Simple Smile килограмите не ги знаем защото като сложих дебеланка на кантара и той се счупи  hahaha  та така сега ще видя къде да  я изтегля

А и Ламтурниче има ли възможност вчера да съм те видяла на пазар Чаталджа ? Мале ако си била ти ще се изям с парцалките, че не се обадих  ooooh!

И да не забравя Честита шеста месечинка на малките половин годинковци
ЧРД и на мамата на Гери още дълги години да се радва на внуци   bouquet

# 216
Момичета кажете какво става с тази среща, за да знам и аз какво да отговоря на Елфи. Като гледам активността, която клони към 0 май, май повечето са се отказали  newsm78
Има ли смисъл да се пътуа в петък. някой остана ли затогава или направо от събота?

Аз вече се чудя дали да пътуваме и ние в събота. То като гледам на тази среща масово ще бъдем софийски мамчета, дето и без това се виждаме тук.
Ние другата седмица заминаваме на почивка, ще се върнем около 3 дни преди срещата и се чудя да нибиваме ли сумати пари за националната ни срещича при положение, че ще се окаже локална.

Гери, шезлонга го изправям само докато храня Йоан, защото все още си чакаме столчето за хранене.

# 217
Добър ден,сладкиши и сладкишчета Hug
Теди я не се връзвай на разни възрастни дами дето ги е яд че не са на 30 Mr. Green,а другия път среща в парка да не ти досажда в къщи Wink
Гери да е жива и здрава майка ти,много да я раздваш и тя вас Hug
Деси06 ти кога ще си в София?Обезателно да звъннеш  Hugти имаш ли телефон в бг който ползваш да ти звъним като се разберем за среща някъде,щом няма да ползваш нета.
Ние днес папкахме пащърнак ,ми то много сладко Мая не го изяде цялото ама и не ще и да суче newsm78
Фокси тя съседката на свекървището ти кьорава ли е ?приличала на майка Joy Joy Joyбая закъсняла майка ще ми дойде.(извинявай да не те обидя).
лек и прохладен следобед от мен  love001

# 218
Десика ,засега сме 15-16 сигурни майки/ с тебе/,но със сигурност ще има още,които обаче не искат да се ангажират със стаи,но мислят,че ще дойдат.Така че активността взе да нараства Mr. Green
Алхимиче,мен за кво да ме обидиш... Mr. Green

# 219
Привет и от мен! Без компютър сме от две седмици #2gunfire
Ние сме добре, растем (повече на дължина , но здраве да е ), ходихме с Жоро за 4 дни до морето, малката ни беше позабравила, но бързо се осъзна...
Пускам две снимчици и малко ще ви почета ( направо не ми се смята колко сте изписали за 2 седмици)...

Това е на вилата при баба със слънчева вода!

Новият ни начин на спане!
 Hug на всички.

# 220
Алхимиче,аз в София директно няма да бъда,родителите ми имат една вила на 30 км от София в посока Ихтиман и аз ще съм там.Е поне 3 или 4 пъти ще дойда до София..на пазар Heart EyesЩе звънна, като идвам.Аз имам проблем че ме е страх да карам в София,така че баща ми ще ме докарва и откарва Wink
Десика.....ама как така  локална ще е срещата,ние с Гея от немско идваме чак Mr. Green

# 221
Десика ,засега сме 15-16 сигурни майки/ с тебе/,но със сигурност ще има още,които обаче не искат да се ангажират със стаи,но мислят,че ще дойдат.Така че активността взе да нараства Mr. Green

Това е друго вече Simple Smile
Ама пак да си питам за петък остана ли някой.

Десика.....ама как така  локална ще е срещата,ние с Гея от немско идваме чак Mr. Green

Така е, така е. Вие с Гея сте от сериозните сектантки Wink

# 222
Има има за петък Десика  Peace доста сме  Grinning

Фокси да ти кажа приятелката на свекито ти ша ме извинява ама изобщо не прилича на майка на сладурите  Naughty Баш баба си е  Crossing Arms

# 223
 HugПривет от нас!чести празник на вс които празнуват нещо днес(нямам време да погледна)  bouquetПърво да се оплача че вчера като "подарък" за рождения ми ден сутринта приеха баща ми с тежка сърдечна криза в болницата,слава - богу уж са овладели положението,но все още не е мн добре,а и май не могат да установят от какво точно е SadПо въпроса за свекитата ако се вкл по-подробно трябва да ви изпиша не само тази тема,но и няколко напред,или всъщност направо цял роман да публикувам Winkсамо засега ще спомена,че освен опитите й изцяло да ни управлява живота,последната идиотщина е че ревнува ужасно от мен малката и като ни види я грабва от ръцете ми,гледа ме на кръв Иза като ми се смее и изобщо се държи като  луда.А коментарите"Дано не прилича на рода ви по структура" са още от раждането на детето,въпреки че аз съм със средно телосложение,родителите ми също.А за натрисането и в нас без предупреждение и дори без да звъни на звънец  и несъобразителността да се сети да тръгне няма да говоря.За нея аз съм тази,която е длъжна да ражда внучетата й,а тя да ги гледа и да им се радва,абе не е за говорене.Но аз си мълча и тихомълком(макар и с милион спорове със съпруга ми)успявам да постигна своето и мисля че в най-скоро време ще успея да я изолирам достатъчно от ежедневието ни.Хайде,стига толкова,че няма да ви се чете докрая Peace

# 224
Лелеле, тези свекървища  #2gunfire А Фокси, твоята колкото и да е запазена жената, си й личат годинките  Twisted Evil

Сега за гелчето за зъбки - пиша за всички, за да не пращам по отделно ЛС - ще видим колко бройки ще поръчаме, съответно каква точно е цената, ще пусна банкова сметка другата седмица и поръчваме гелчетата  Peace Засега са ми писали:
Дането, Дая, Меги, Теди и Фокси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт