ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 770
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Ламтурниче, мерси много Heart Eyes радвам се, че най-накрая се виждат Grinning

Теди, изобщо не се връзвай, не си струва Crossing Arms аз отдавна спрях да се ядосвам за простотии Wink Sunglasses само това, което казва мъжът ми е важно за мен, нищо друго Hug

# 196

Добро утро, сладурки!  bouquet
 Теди не и обръщай внимание на тая твоята свекърва, явно няма за какво толкоз да си говорите и затова само се заяжда. Следващият път да дойде в морската да ви види по пътя за по- малко...какво е това гости Joy
Айде опивам да пия кафето smile3534  love001

# 197
  • Varna
Слънчев и спокоен ден на всички!  Hug

Да попитам- майчинските за изминал месец ли се дават? Например аз взех за май и юни, сега през август само за юли ли ще взема или за юли и август?
За съжаление ще вземеш само за юли, защото се заплащат за изминал месец. Предните са ти ги изплатили за два, защото първо са ти били забавени и второ така или иначе са били минали месеците.
 За пюрето-има нужда да се вари само ако  си замразила картоф, защото той иначе не си възвръща нормалната консистенция, другите неща не, просто ги отмразяваш и ако се налага ги затопляш.
Теди, хич не и се връзвай на твоята свекърва, пропускай и приказките покрай ушите си.
 Хайде ние изчезваме на разходка, докато е хладничко навън!  Grinning

# 198
Добро утро!

Ками, благодаря за закуската!   bouquet

Теди, хич не й обръщай внимание на свекърва ти! Следващия път като каже, че мъжа ти е дебел и отвърни, че го гледаш добре и го глезиш!  Hug

Рени, лелеее колко са хубави София и Раян! Такива са сладури! И много си приличат!  Hug

Преди малко Зари падна от спалнята за 3-ти път, ама сега много се изплаших, защото се удари и от шкафа! Толкова ме е яд! Боли я гърба и има цицина на главата! Взех я при мен, за да яде и съм задрямала и тя се е търкулната! Аз не съм лоша майка, аз съм чудовище!  Banghead  smile3538  cry

# 199
Аз също не обичам нетактични подмятания за теглото. Когато не съм в настроение просто заявявам че много, ама много харесвам мъжа си така и че докато той харесва мен и аз себе си надебеляването не е проблем. Ако съм в кондиция обаче се ухилвам и атакувам изненадващо: "А, така ли, ама наистина ли сме напълнели? Ох, благодаря, ако знаеш откога се опитваме да качим малко килограми, ох, много се радвам!" и т.н. Отсрещната страна се чуди дали се майтапя или сериозно говоря и изпада в шок- почва да гледа учудено и губи способност да говори Simple Smile А за обръщенията към бабите не съм давала право на избор- бебето го връчвах с думите: "Ето я Бабааа, искаш ли да те гушне баба? Баба много те обича!" Но и двете баби с гордост си носят титлата Grinning
Имаше една готина сцена във "Секса и града", когато някакъв глупак каза на Миранда, скоро след като беше родила че е дебела. Кари му отвърна: "Тя току- що роди дете и затова е дебела, а твоето извинение какво е?"

Май е време да се прибирам- мойтУ мъж почва много да ми липсва, а милата ми майка ме дразни все повече... Правилно съм изчислила за колко време да дойда Joy

Дидерончо, аз съм мега-хипер чудовище тогава- Дими още не е падал, ама Алекс като бебе е падал поне 4 пъти от спалнята, преди няколко месеца пак докато спи се изтърси на пода и си разби устната, точно днес скочи от канапето и падна по гръб като си удари главата в масата (и той има цицина в момента), като току- що проходил се засили и се преметна през стеничката на един пясъчник, падна на глава а краката му се преметнаха като салто и тупнаха от другата страна... Има и други по-дребни премеждия, но аз никога не съм го водила на лекар заради паданията (покрай сноуборд манията съм доста добре осведомена как да разпознавам признаците на комоцио и как да реагирам), просто няма как да израстне едно дете без да се удря, а сериозните наранявания тепърва предстоят!
Ламтурник, остава на връщане от Рибарица лееекичко да завиете и към Банско и тогава никой няма да се оплаква че не е могъл да те види Hug

# 200
Добро утро, мами и бебета Simple Smile

Ками, благодарско за закуската и кафенцето  Heart Eyes
Диде, както ти е писала Яна, всички трябва да сме ужасни мами, Гоги още не е падал от леглото, но вчера докато го носих му ударих главичката във вратата и му излезе цицина  ooooh!
Рени, малките са големи сладури, пупупу  Hug
Теди, абе я не се връзвай, те свекървите винаги имат изкривен поглед на нещата - и моята все ме спряга към дебелите (двете с нея сме били дебеличките), не знам колко кг трябва да съм, за да съм слаба в нейните очи, ама щяла съм да отслабна като спра на кърмя  Joy, ама аз си имам огледало и не ми пука, нали се чувствам добре в тялото си, това е по-важното  Peace
И аз много се смях на разказа в картинки на Ламтурничето  hahaha Ама този Йойо голям похотливец  Joy Joy Joy
Деси, сега виждам, че си онлайн - да те питам за шезлонга - вдигнахте ли позицията на гърба или ви е както в началото, защото аз не съм го сменила още, сякаш му е удобно и така  newsm78

Хайде хубав ден от нас и после пак ще се включим  Hug

# 201
Добро утро Hug
Гери,ти ако си дебела,аз тогава трябва съм малко слонче /според твоето свеки/ Mr. Green

Имам една молба към мамите-счетоводителки..Може ли да изпратя на ЛС всички суми,които са ми внасяни покрай раждането на децата и на която й се занимава да ми обясни точно коя сума за какво е,защото нищо не мога да разбера.Изкарах си детайлна разпечатка от банката,но сумите са толкова различни,че съвсем се обърквам.А ако има проблем не искам да остана прецакана...На която й се занимава да ми каже...Благодаря Hug

# 202
Момичета, другата седмица сигурно ще поръчвам гелчето за зъбки, така че моля да ми пишете на ЛС, който иска и колко опаковки, за да знам колко бройки ще поръчвам, за да ни направят отстъпка в доставката  Peace

# 203
Добро утро и от нас с Плами!
Аз нямам какво да пиша толкова, само да кажа и аз, че срещата преди 2 дни беше супер. А и последвалото прибиране с трамвая .... мъниците първоначално гледаха много учудено  Laughing
Диде, много  Hug за Зари. Не мога да ти кажа да не се плашиш, че е паднала, защото знам какво е да видиш съкровището си на пода. Но това ни чака ....... Дано бързо й мине  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Божеее, сега разбрах, че е имало атентат на Майорка  Shocked  Добре, че моята приятелка си дойдоха с бебчето си миналата седмица от там! 

# 204
  • Пловдив
Фокси,не мога да разбера за какви суми питаш.единствената твърда сума е еднократната помощ-1200 лв за близнаци.другото е според осигурителния ти доход

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 10:57 от Elfita

# 205

Да попитам- майчинските за изминал месец ли се дават? Например аз взех за май и юни, сега през август само за юли ли ще взема или за юли и август?
За съжаление ще вземеш само за юли, защото се заплащат за изминал месец. Предните са ти ги изплатили за два, защото първо са ти били забавени и второ така или иначе са били минали месеците.
 За пюрето-има нужда да се вари само ако  си замразила картоф, защото той иначе не си възвръща нормалната консистенция, другите неща не, просто ги отмразяваш и ако се налага ги затопляш.
Мерси, Пета!   bouquet Аз имах спомен, че някои майчета си получиха в началото на юли майчинските за юни и юли, ама явно нещо съм се объркала. Ами, значи, никъде няма да се ходи.  Cry Освен, ако не се натоварим на колата и не тръгнем от град на град, пък която иска да ни види, ще черпи по един душ, да не и миришем.  Twisted Evil
Фокси и Гери, къде се слагате при макси-дамите, не мога да разбера!  hahaha И какво значение има кой колко тежи- февруарки сме върха, именно защото сме във всякакви форми и размери.   bouquet Пък за свекървите все ще сме дебели, грозни, мързеливи и никога достатъчно добри за синовете им.  Twisted Evil  Peace
Да се оплача, Калина не е добре след вчерашния плаж. Майка ми се обади току-що и ще я водя на лекар в 12.30. Дано не е някакъв вирус, та и Ралица да прихване!  Praynig

# 206
Пък за свекървите все ще сме дебели, грозни, мързеливи и никога достатъчно добри за синовете им.  Twisted Evil  Peace

Именно, това имах впредвид, а "И какво значение има кой колко тежи- февруарки сме върха, именно защото сме във всякакви форми и размери" - си го казала супер  Peace 

Дано Калито да се оправи бързо и да не е вирус  Praynig

# 207
Момичета,добро утро и от мен Hug
Днес за последно имам връзка с вас,и чак на срещата в Пловдив Hugс една една част от вас Hug Hug Hug
Утре излитаме,и днес искам да оправя всичко в къщи Peace
Елфитка,парите за хотела днес ще бъдат преведени PeaceАз в понеделник ще ти звъна да видя дали всичко е ок Hug
Теди,мила абе я ограничи контакта с тази твоя свекърва Close
Имам телефоните на мамите от списъка и ако има среща в София,може и да се класирам Peaceако ме искате newsm78
Моля ви не ме забравяйте Peaceи дано всички пристигнем безаварийно в Пловдив и да си изкараме чудесно Hug
Аз отново съм на линия на 08.09
Едно красиво лято желая на всички,и цунки на бебоците Laughing

# 208
  • Пловдив
Деси,пак казвам,че не виждам кой какво превежда и да ми звъннеш нищо няма да мога да ти кажа.При възникнал проблем с парите т.е ако са по-малко,а всички казват,че са превели /съмняваме да се случи/ ще извадя разпечатка от банката и тогава ще се види всичко

Освен това от понеделник до неделя ще липсвам от Пловдив и с обхвата на тела може да съм зле  Peace

# 209
Деси, лек път, приятно изкарване в БГ и определено ще ни липсваш, ама няма да ви забравим, как може да си го помислиш  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт