Не знам с точ линк дали се отварят?

слаба работа днес, я се вземайте в ръце - всички там на клона да се включват, че да не изреждам поименно

Предполагам,че е от нея,дано се оправи до утре,че как ще пътувам до Девин хич не знам...много ми е притеснено.
Първо вместо в 15 ч. дойдоха в 16, а аз заради тях не приспах детето за да го видят а то горкото едвам гледаше
И уж дойде да види внучката си, а почна да ме занимава да и ровя в интернет да гледа някакви глупости
и после взе да говори , как Павел бил дебел (а той всъщност изобщо не е
), как като бил ученик бил много кльощав, пък сега какъв бил
Тя какво очаква на 15 год. и на 30 да изглежда еднакво
Обаче върха беше като каза : Ох, дано Евито да не дебелее като вас
Направо вече не издържах и и се развиках
То нейното не е един и два пъти. Още като бях бременна всеки път като ме видеше и ми натякваше колко мноооого съм надебеляла
Предния път като идва ме пита дали няма да отслабвам , като че ли аз много искам да съм такава . Тя как иска да кърмя и да слабея
То поне тя да беше с перфектна фигура да говори , а тя е една дърта дросла(чудна думичка
Тая жена не може да спи сигурно ако през деня не е вдигнала на някой нервите
Направо думи нямам
Да не говорим , че не била свикнала още да и викат баба ,по-добре било кака 

И аз много се забавлявах като разглеждах снимките

Ай, Теди, тя нещо друго не иска ли? Абе да не ти пука. Моята свекърва е много етична и много се съобразява, но нещо си прави устата да е "маминка", а не "баба", а пък не е варненка, а е от Велико Търново. А в момента изглежда в пъти по-добре от мен, прави някакви диети и доста е отслабнала, поосвежила се е.....а аз съм вечно недоспала, нямам време да се погледна и си влача 10 кг, а ме е страх, че като спра да кърмя положението ще си остане същото

Тя и мойта намекна нещо ама не е познала , от устата на мойто дете тази дума няма да излезе
Големи са ти бонбони дечицата. Най- ми хареса синковеца ти как мие чинии с крака.
И ние отскоро си крадваме от фибите на кака, ама напоследък пооплешивяхме доста, та само перчема става за защипване.
, ама ми се иска, ако ходим някъде да сме цялото семейство.
.