ФЕВРУАРСКИ гивизета на море пекат дупета :)

• 10 779
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, а моите снимки по-горе виждат ли се или не?

Не знам с точ линк дали се отварят? newsm78
Рени, на мен ми излиза, че нямам достъп или нещо такова Wink

# 181
Клави

Честити половин годинки на многото бебчета празнуващи днес!

# 182
Лелеле, каква е тази нулева активност  ooooh! слаба работа днес, я се вземайте в ръце - всички там на клона да се включват, че да не изреждам поименно  Naughty  Joy

Вкъщи двете бебета спят, аз пак готвя, чакам да стане манджичката и аз към леглото   sleepuu

Днес бях така жестоко запушена и на двете гърди и си помислих, че този път стана белята, ама да чукна на дърво ми се размина - Гоги ме изсмука едно хубаво и сега се чувствам ок  Peace

Хайде лека и мека от мен и до утре  Hug

# 183
Момичета,мн ви благодаря за страхотните пожелания!Много сте мили и страхотни всички тук Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 184
Пускам снимките пак, сега би трябвало всеки да може да ги види:

http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=19025&id=1536116480

# 185
Момичета днес, както писах по-рано през деня,сложиха 3-тия Пентаксим на Вики и тази вечер вдигна Т 38,уж тази ваксина беше без странични ефекти пък какво стана... #CrazyПредполагам,че е от нея,дано се оправи до утре,че как ще пътувам до Девин хич не знам...много ми е притеснено.
Лека вечер на всички.

# 186
Оф, днес противната ми свекърва пак ми вдигна нервите  newsm61 Първо вместо в 15 ч. дойдоха в 16, а аз заради тях не приспах детето за да го видят а то горкото едвам гледаше  Tired И уж дойде  да види внучката си, а почна да ме занимава да и ровя в интернет да гледа някакви глупости  ooooh! и после взе да говори , как Павел бил дебел (а той всъщност изобщо не е  Naughty), как като бил ученик бил много кльощав, пък сега какъв бил  Rolling Eyes Тя какво очаква на 15 год. и на 30 да изглежда еднакво  smile3506 Обаче върха беше като каза : Ох, дано Евито да не дебелее като вас Shocked  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out Направо вече не издържах и и се развиках   Rage То нейното не е един и два пъти. Още като бях бременна всеки път като ме видеше и ми натякваше колко мноооого съм надебеляла Angry Предния път като идва ме пита дали няма да отслабвам , като че ли аз много искам да съм такава . Тя как иска да кърмя и да слабея  bash То поне тя да беше с перфектна фигура да говори , а тя е една дърта дросла(чудна думичка  Mr. Green) Направо още не мога място да си намеря от яд  smile3515 Тая жена не може да спи сигурно ако през деня не е вдигнала на някой нервите  #Cussing out
И кво ако Евито надебелее няма да я обича ли  Angry Направо думи нямам  Sick Да не говорим , че не била свикнала още да и викат баба ,по-добре било кака  #Sniper
Ох извинете ме , но трябваше да се оплача  Hug

Сега да поздравя голямата дружина половингодинчовци  newsm51
да са ни живи и здрави и мноооооооого щастливи

Клави

Коментарите в албумчето са на Ламтурника  Peace И аз много се забавлявах като разглеждах снимките   newsm62

# 187
  • пак там
Лори, спокойно, възможно е от пентаксима да вдигне малко температура, но обикновено за една нощ отминава.

Теди, я я прати на майната си! И ние, по-дебеличките, намираме място в живота, така че да си гледа работата!

# 188
Теди, извинявай че ще ти го кажа, ама си и доставила удоволствието на жената  Sad
Хора като нея живеят за да изкарват другите извън нерви.
Ами понапълнял е милия ти, защото добре го гледаш  Mr. Green
Познай кой щеше да е виновен, ако беше заслабнал  Twisted Evil
И не и се вързвай на обидите.
Освен това тя ти  е дала  нещо с което поне малко да си връщаш.
Ако аз бях на твое място щях да хвана малката и да започна да нареждам:
-Еве, виж баба. Кажи баба. Иди при баба. Бабоо...
И всичко което ми дойде на ум и може да се спомене така ненавижданото от свекито ти обръщение  Grinning

# 189
Да не говорим , че не била свикнала още да и викат баба ,по-добре било кака  #Sniper
Ох извинете ме , но трябваше да се оплача  Hug

Crazy Ай, Теди, тя нещо друго не иска  ли?  Абе да не ти пука. Моята свекърва е много етична и много се съобразява, но нещо си прави устата да е "маминка", а не "баба", а пък не е варненка, а е от Велико Търново. А в момента изглежда в пъти по-добре от мен, прави някакви диети и доста е отслабнала, поосвежила се е.....а аз съм вечно недоспала, нямам време да се погледна и си влача 10 кг, а ме е страх, че като спра да кърмя положението ще си остане същото #Crazy

# 190
Теди, извинявай че ще ти го кажа, ама си и доставила удоволствието на жената  Sad
Хора като нея живеят за да изкарват другите извън нерви.
Ами понапълнял е милия ти, защото добре го гледаш  Mr. Green
Познай кой щеше да е виновен, ако беше заслабнал  Twisted Evil
И не и се вързвай на обидите.
Освен това тя ти  е дала  нещо с което поне малко да си връщаш.
Ако аз бях на твое място щях да хвана малката и да започна да нареждам:
-Еве, виж баба. Кажи баба. Иди при баба. Бабоо...
И всичко което ми дойде на ум и може да се спомене така ненавижданото от свекито ти обръщение  Grinning

Права си ама просто от прекалено дълго време ми се събира и не издържах. Пък и на мен и без това ми е много болна тема това с килцата , защото никога не съм била такава и ми тежи  Confused

А за "маминка" - е няма по противна дума , въпреки , че съм варненка никога не съм я харесвала. Пък и маминка се вика на майката на майката, а не на бащата  Naughty Тя и мойта намекна нещо ама не е познала , от устата на мойто дете тази дума няма да излезе  Naughty

# 191
Аз толкова много бъзиках мъжа ми, че е с "маминка", сега направо незнам как ще се справя със свекърва ми по този въпрос, тя нищо не е казала директно, но определено намеква.

# 192
Ками, Червеношийке, мерси! Сега да я режа ли Коледната звезда или не? И какво да и режа- върха или листата? Извинявайте за глупавите въпроси, ама съм абсолютен профан! Приготвила съм и една книжна кесия да я покривам, ама дали ще е достатъчно? С кашон по-добре ли ще е или да я командировам в килера? Пак извинявайте!
Рени, аз твойте снимки не можах да ги отворя първия път, ама сега ги виждам.  Peace Големи са ти бонбони дечицата. Най- ми хареса синковеца ти как мие чинии с крака.  Mr. Green
Неукротима, имам 6 по варненски. Ама една дума не знаех, мъжо ми помогна.  Wink  Embarassed Много са ви сладки малките кокони!  Heart Eyes И ние отскоро си крадваме от фибите на кака, ама напоследък пооплешивяхме доста, та само перчема става за защипване.
Теди, какво и се връзваш!?  Що не започнеш да и ограничаваш посещенията или пък ти да ходиш в удобно за тебе време. Колкото до другото- красотата не е в милиметрите и грамовете. Най-важното е децата ни да са здрави и щастливи. Мойто свеки като бях бременна и я посрещахме с мъжо на вратата ми викаше:"Здравейте, дебеланковци" и ми отстъпваше фотьойла в тях, щото бил за "по-дебелички". Пък тя даже като млада не е била слаба. Сега като ходим някъде с колата и я возим, аз сядам отзад, между столчетата на децата и и казвам: "Хайде ние, слабичките, да седнем отзад..."  Twisted Evil И моята натърти веднъж, че била маминка, това след като беше говорила на детето за майка ми "баба Ани". Аз само се изсмях- с майка ми имат 12 години разлика,цяло поколение, ако тя е маминка майка ми трябва да е кака.
Да попитам- майчинските за изминал месец ли се дават? Например аз взех за май и юни, сега през август само за юли ли ще взема или за юли и август?
Моите причини, поради които няма да мога да дойда на срещата са, че отпуската на мъжо тъкмо ще е приключила и ще е малко нахално да си вземе веднага след това 2 почивки- за петък и понеделник. Отделно пътят е много за 2-3 вечери, а на цената, която ще платим за тройна стая за 2 вечери, ще спим 5 на пълен пансион в Рибарица. Там (в Рибарица), в средата на месеца си уреждат среща момчетата, с които бяхме в една компания в Търново и ми се ще да отидем, тъй като с някои от тях не сме се виждали от 7-8 години, а на двете места едва ли ще се класираме по финансови причини. То и в Рибарица ще успеем да отидем само, ако преведат и двете майчинства, тъй че си правя малко сметката без кръчмаря.  Rolling Eyes Пък съм запланувала, ако отидем, на отиване да минем през Търново и да се видя с търновки, а след почивката да погостуваме на сестра ми, ако си е в София и да се видя със софиянки. Това, разбира се е в идеалния случай. В добрия ще отидем до Рибарица без да се видим с никого, а в най-лошия- изобщо няма да отидем. Confused А иначе Теди предложи да ме закара, за което и благодаря Hug , ама ми се иска, ако ходим някъде да сме цялото семейство.
Онзи ден правих пюре от тиквички в торбички за лед- аз ли гъсто го направих, торбичките ли бяха с тесен улей, ама с мъжо двамата пълнихме 40 минути 3 торбички. Днес обелих, бланширах, пасирах и замразих пюре от праскови. От 700 гр праскови станаха 2 бурканчета.  Shocked Май ще си купя силиконови формички за лед и ще замразявам в тях. А как процедирате после със замразените формички? Варите пак заедно с картофа ли? Защото после като се изцеди от водата ще остане ли нещо? Или се прибавя към вече готовото пюре- нали все пак веднъж вече е сварено и пасирано?  newsm78

# 193
Аз толкова много бъзиках мъжа ми, че е с "маминка", сега направо незнам как ще се справя със свекърва ми по този въпрос, тя нищо не е казала директно, но определено намеква.
Щом не казва директно, правиш се на приятно разсеяна и учиш детето да казва баба  smile3521.

А за килцата. Аз никога не съм била слаба затова ще ви кажа за братовчедка ми. Когато роди третото си дете беше станала двойна. И остана така докато кърми. Две години. Елате я вижте сега. Пак си е единична. Че и малко отдолу.

Онзи ден правих пюре от тиквички в торбички за лед- аз ли гъсто го направих, торбичките ли бяха с тесен улей, ама с мъжо двамата пълнихме 40 минути 3 торбички. Днес обелих, бланширах, пасирах и замразих пюре от праскови. От 700 гр праскови станаха 2 бурканчета.  Shocked Май ще си купя силиконови формички за лед и ще замразявам в тях. А как процедирате после със замразените формички? Варите пак заедно с картофа ли? Защото после като се изцеди от водата ще остане ли нещо? Или се прибавя към вече готовото пюре- нали все пак веднъж вече е сварено и пасирано?  newsm78
Не е нужно да се вари отново. Аз още не съм смесвала два зеленчука, но днес не си разчетох правилно времето и се наложи да разхладя токущо направеното пюре, със замразено кубче вчерашно. И аз използвам формички и после пресипвам в торбички.

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 00:30 от iri_is

# 194
Момичета лека нощ  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт