Августинки 2009 - тема № 54

• 12 005
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здр. и от мене. Честито на мамите дето са родили да ги слушкат малките бонбончета и големи да пораснат. Колко хубави новини днес.

# 211
Биа, добре 4е се показа, 4е само те пращахме и теб в родилно.

Мами, какво се разбираме за утре? След лекцията пред ЦУМ или пак в Хеппи?
Май утре редиците ще са много оредели  Laughing.
Шайн, Багне,Пете, как са бебенцата? Пишете, когато имате време много ни е приятно да слушаме бебешорски работи.  Hug

# 212
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА АНДРЕА И МНООООГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ !!!!

Много стиснати палци на Сосми за утре и на Долс ако е тръгнала да ражда !

# 213
               Честити бебенца на всички нови мами    bouquet  bouquet  bouquet.С много щастие и любов да ви даряват и до старини ви придружават   Hug HugHug
 Момичета,аз утре с багажчето ще се отправя към болницата.Днес бях на преглед и всичко е ок.Още съм с 2 см разкритие,но с центрирана матка.Надявам се скоро да се започне и да си гушна бебчето.Утре ще се уговоря и с анестезиолог за епидурална,че нещо много ме е страх.Стискайте палци и на мен,дано всичко мине благополучно и скоро пак ви пиша и да се похваля с добри новини  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 19:54 от dolls

# 214
Долс, защо ще ходиш с багажа в болницата?
Нали си за нормално раждане?
Стискам ти палци и на теб и на сосми за секциото.

# 215
Честито мома Андреа на мама Яна! Да е жива и здрава и много да слушка!
Както предположих сватите родиха в един ден, и това ако не е съдба...

Стискам палци на Сосми и Долс! Леко раждане момичета!

Ние с бебо свикваме един с друг. Вече мисля че и кърмата ми се увеличава. Днес съм много доволна че го оригнах успешно, но пък от изкуственото мляко имаме запек  ooooh!. Днес му направих и първия маникюр  Peace

Лека нощ момичета, а на мамите, които се запътят към родилното успех!

Руми, ти не се отчайвай, че компанията ти за раждането те изпревари, аз срещнах страхотни момичета в родилното, така че не ми беше скучно и самотно  Hug

# 216
Долс, защо ще ходиш с багажа в болницата?

В болницата така искат.Трябва да съм там за наблюдение.

# 217
Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави малките сладури и да им носят само радост!
Супер е, че всеки ден темата се пълни с бебоци, дано всеки ден да има и то все-повече. Забелязвам, че на ден поне по две бебчета си имаме, това е чудесно , само така да е и всички до края на месеца да си гушкаме живи и здрави рожби.
Лека вечер и успех на тези за които е дошъл момента!

# 218
  • София
ЧЕСТИТО НА ЯНЧЕТО И ДАНЧЕТО   smile3525 ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МЛАДОТО СЕМЕЙСТВО  newsm62

Днес ходих на запис, бебчо се бонтува яко на апарата, за сметка на това пък контракции нъц...Вторник пак съм там и ще ме гледат до къде съм стигнала, дано имам напредък до тогава  newsm47

# 219
Честита дъщеричка Янче, да расте здраво и усмихнато дете и много да ви радва.
Стиснати палци за Сосми и за Долс  Hug
Честит рожден ден на The SunRise и на Boj777, пожелавам ви най - прекрасния подарък - скоро да гушкате бебчета сладки и пухкави.
Биа, здравей, дано всичко е наред при теб, само не се поддавай на излишни глупости и не се нервирай.
Сънчо, как е настроението, оправи ли се  Laughing
Ра_ив, хайде дано до вторник да имаш напредък.
И на мен вече така ми се иска да го гушкам малкия ...
Пете, хехе, страхотно, и маникюрче си правите, а?  Mr. Green Свиквайте, свиквайте  Hug

# 220
Стискам палци за Сосми и за Долс   Praynig Hug
Честит рожден ден на The SunRise и на Boj777 много здраве, леко раждане и хубави бебчета на финала smile3525

# 221
Много благодаря за милите  думи момичета  Hug
Ходих на запис...там всичко е ок.Обаче ме е страх , че бебка е малка и плацентата стара.Ако другата седмица си е същите килограми...ще я вадят  Sad
А за сега е 2 100 !Другата седмица съм на ДОПЛЕР...да видим дали пъпната връв ,плацентата и бебка са добре . Много ме е страх...

# 222
Мими,  Hug знам как се чувстваш мила и аз вчера преживях същото, днес ходих при друг лекар и той е на мнение, че моята лекарка малко е преувеличила и плацентата и водите ми са в границите на нормалното за седмиците в които съм. Тъй че моят съвет е да отидеш да чуеш поне още едно мнение, за твое успокоение.
При мен случая е малко по-различен де аз другата седмица си имам планирано секцио и въпроса беше дали ще издържим до тогава. Изпращам ти много  Hug и подкрепа.
На мамите които вече гушкат своите бебчета им пожелавам, много щастие и радост със рожбичките им. Няма да ги изброявам защото ще пропусна някой.
Честит рожден ден на The SunRise и на Boj777, много здраве щастие и най-щастливите майки в най-скоро време.
На мамите на които им предстои утре да се срещнат с бебчета много стиснати палци и успех.

# 223
Ха-ха, Напетя как ви пожелава лека нощ в 19,37 hahaha.И аз се присъединявам към пожеланията Hug
Сънят определено е дефицитна стока JoyБелослава е много кротка, но коликите се засилват и будуваме през нощта.За сега сме на Инфакол, но утре сме при педи и ще я попитам дали да не започнем и еспумизан.Не мога да кажа, че е нещо драматично, но е достатъчно, за да мрънка и да не може да спи.Вече  пети ден сме по един-два часа на разходки.Най-много й харесва да се вози в колата.
Ще поставя рекорд по количество използвани памперси :lol:10 на ден не ни стигат.Това дете като усети чист памперс на дупето си и започва да дриска ooooh!.Съответно, или цял ден сменяме пампи, или стои нанакана до ушите.Най-малките дрешки вече започват да ни стават тесни, утре ще разбера колко е качила.
На всички мами, които са се запътили към родилното- успех!
Долс, много стискам палци.
Мими, дано всичко е наред Praynig

# 224
Хехехехе, така е то, ляга се рано, щото по нощите се бодува Simple Smile Аз си спомням - всяка вечер в 2ч - колики, и е рев, а такъв силен глас имаше, че отивахме в другата стая, че тати поне да поспи.
Шайн, всички деца обожават да се возят в кола, а и в количка също, нали все друса Simple Smile М/удругото мога да ти кажа още един трик за коликите, ама в тия жеги не е май мн уместно. Обикновенно бебчетата много се успоковат от сешоар. Аз на малката така и топлех коремчето и веднага млъкваше. А дори и самото бръмчене мн ги успокоява, защото им напомня звука докато са били в коремчето на мама. Прахосмукачка също върши работа, ама по нощите, не мисля, че е уместно  Laughing Та ако искаш пробвай със сешоара, и я сложи да ти легне на коремчето. Иначе и аз давах Еспумизан, ама май почти нищо не върши работа, докато не си го израстат, е помагат де, не е като без тях, ама...не чакай чудеса.

Мими, иди при друг лекар, и дано всичко е наред, и ти да си по-спокойна!

Общи условия

Активация на акаунт