Резултат от тест за бременност

• 9 071
  • 117
  •   1
Отговори
Здравейте мами,

Знам, че има теми в които многократно са коментирани резултати от тестове за бременност. Пускам анкетата, защото смятам, че ще е полезно да се видят обобщени резултати.  Hug

# 1
Гласувах с положителен тест-5 до 7 дни.Просто тогава си направих тест  Wink
Първия път обаче не помня кога съм правила теста newsm78

# 2
  • София
1-5 дни от закъснението....
всъщност ако не се лъжа...май на 4 беше... то не беше съвсем и закъснение....имаше там някакво странно кървене....по-рано не съм и правила.
отчете с мноогоо слаба втора линия.

# 3
Гласувах с положителен тест 1-5 дни,защото на 4-ти ден от закъснението си направих теста в 8 вечерта и ми отчете много ясни 2 чертички.

# 4
2-3 дни след.

# 5
  • Горна Оряховица
7 дни от закъснението (на 7-ия го направих).Виждаха се ясно и двете черти на теста.

# 6
На четвърти ден от закъснението ми отчете ясни две чертички Simple Smile

# 7
На 3-тия ден, вечерта, ми отчете бледа 2-ра черта.

# 8
На първия ден от закъснението видях двете чертички.

# 9
  • София
3 денa преди закъснението.  Rolling Eyes На 8-9 ден след овулацията си направих тест - привидя ми се втора черта, след това още един направих, но там не видях. За да съм сигурна си направих кръвен и показа.  Mr. Green Пусто нетърпение.... по-хубаво е да се чака закъснение обаче.  Peace

# 10
Гласувах с -положителен тест след 1-5дни закъснение.

# 11
  • Brokenpromiseland
Теста показа  EFP   на 3 ден, а на 9 ден след закъснението започна да ми приложава и да ми се гади.

# 12
Анкетата според мен не е много представителна ,ако те интересува кога най-рано се вижда положителен резултат. Защото аз отговорих с 5-7 дена, но просто изчакаках поне 6 дена да минат и затова, а може би много по-рано щеше да покаже..

# 13
Първа опция, макар че втората
чертичка едва се забелязваше.

# 14
На мен ми отчете още на втория ден след закъснението. Чертичката беше ясна и нямах никакво съмнение.

Общи условия

Активация на акаунт