Резултат от тест за бременност

• 9 071
  • 117
  •   1
Отговори
# 45
Един ден преди закъснение Wink

# 46
  • Бургас
Положителен след 10 дневно закъснение, но аз реших чакам толкова преди да си направя теста.Можеше и по-рано да отчете.

# 47
  • Пловдив
Положителен тест след 1-5дни закъснение

# 48
  • София/Севлиево
Гласувах с 3-тата опция, но си спомням че направих няколко теста.Първите 2 бяха отрицателни, на следващите имаше по една съвсем бледа втора чертичка.На прегледа с ехограф нищо не се видя и с мъжа ми решхме на своя глава да си правя кръвни изследвания.3 дни поред изледвах ЧХГ-то, което си растеше, а и някои други хормони, които също се променяха.

# 49
  • София

И при мен така, 2 ярки чертички Heart Eyes

# 50
# 51
Благодаря ви за отговорите момичета  Hug
Аз съм със закъснение, но тестовете са отрицателни Sad До сега не съм имала толкова голямо закъснение (освен при предишната ми бременност  Wink ). Днес съм на лекар и искрено се надявам след прегледа да мога да гласувам с 4 опция  Praynig

# 52
  • София
Успех:) дано е каквото искаш Simple Smile

Да споделиш после как е минало Simple Smile

# 53
  • София
Направих си теста на 3 ден от закъснението и беше положителен Grinning

# 54
  • София
"Положителен тест преди закъснението" и с двете бременности.

# 55
Всяка бременност е различна.
Имала съм както положителен тест преди закъснението, така и отрицателен, при наличието на бременност.

# 56
  • Бургас
Успех ти пожелавам!

# 57
Положителен тест ден след закъснението. Успех!

# 58
Аз си направих теста на втория ден след закъснението. Втората чертичка беше по-бледа от контролната, но не чак толкова, че да се чудя има ли я, няма ли я.

# 59
Имах 2 отрицателни теста след 10 дневно закъснение и един преглед при гинеколог след тях, на който ми казаха, че не съм бременна. ooooh! След около 7 дни отидох на преглед при друг лекар, който ми съобщи страхотната новина, а веднага след това пак направих тест, който вече беше много положителен. Wink Гласувах с четвърта опция. Rolling Eyes
Пожелавам ти успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт