При киселини през бременността - бебе с коса. Вярно ли е?

• 30 164
  • 428
  •   1
Отговори
# 375
Имах страшно много киселини,но малкият се роди с много малко коса.Дори до 3 месец не растеше и се шегувах с баща му,че ще бъде плешивко като дядо си  Laughing но уви сега има много коса.

# 376
И двата пъти имах кисели и двамата се родиха с къси коси

# 377
Аз с баткото първата бременност нямах никакви киселини и той се роди почти без коса.По принцип никога в живота си не съм имала такива, но сега с втората бременност внезапно ми се появиха и нещо отвратително-то повечето храни ги получавам и няма спасение. Cry

# 378
  • Бургас
Не знам дали са бабини деветинини, или не, ама при мен и двата пъти беше точно така. Имах много киселини към 8-9 месец и бебетата се родиха с много големи коси.

# 379
Нямах киселини-а малкия се роди с коса(не много късичка). smile3504

# 380
Доста киселини - аферата драйфус до 6-ти мес., после УЖАСНИ киселини - дни на ред карах само на сухар и бульон и пак не можех да спя от газове, киселини и силни болки в стомаха, бе зле бях и качих съвсем малко кг. / малко над 10 до термина/; нашият хубавелко е с много малко косичка, да ни е жив и здрав; момичета, не може да има връзка - бебо е в плацентата в матката, не е в стомаха ви  Simple Smile

# 381
Който видеше сина ми, казваше "Аууу, колко дълга коса, сигурно си имала ужасни киселини", а аз никога не съм имала.

# 382
  • Пловдив
И с двете бремености имах киселени, особено през втората почнаха от 5- ия месец и бяха почти постоянни. Резултат- и двете ми цеца се родиха с малко коса. Сега с бебка като се разхождам в парка се запознах с една майка на момченце - 2 месеца по- голямо от моята госпожица малка. Е, това момченце е с 4 см. коса поне, а майка му казва, че изобщо не е имала киселини. Тако че - май не е верно.  Simple Smile

# 383
  • Талант на 2012,2013 г.
При всяка жена е различно. Не смятам обаче, че киселините имат общо с косичката на детето.

# 384
Не смятам, че има някаква връзка по принцип, но познавам една жена, която имаше много киселини и бебето й имаше страшно много коса. Друго бебе с толкова коса не съм виждала Simple Smile
Иначе аз лично имах съвсем малко киселини, с дълга коса се роди бебето.

# 385
  • София
Имах киселини от 6 месец, а бебка се роди с доста косичка, от която за съжаление и помен няма.

# 386
Имала съм киселини, но не много. Бебчо се роди с къса коса  Peace

# 387
Втория път имах много киселини, бях като огнедишащ дракон! Бебо се роди почти без коса  Laughing
Няма общо  Peace

# 388
  • София
през цялата си бременност съм имала 5-6 пъти усещане за киселини и то не безкрайно неприятно
тодор се роди като пънкар!

# 389
  • на дъното
бабини деветини Peace

Общи условия

Активация на акаунт