При киселини през бременността - бебе с коса. Вярно ли е?

• 30 156
  • 428
  •   1
Отговори
# 360
ох и мен ме мъчат много дали ще имаме коса

# 361
  • София

За теб може да е глупост,но з анякой не е,не ти трябва и да отговаряш тогава.  Peace
viliqna82 аз пиех Алмагел,по добре виж да избягваш храните които те дразнят,или питай какъв сироп можеш да пиеш.А дали ще имате косичка или не,до тук при всеки е различно.  Hug

# 362
Аз нямах изобщо киселини и Крис се роди с бая коса. Peace

# 363
здравейте.При мене не беше вярно.И двете ми деца се родиха с много коса,а никога не съм имала киселини.Мисля,че повече зависи от това,което хапвате а не от количеството коса...

# 364
  • София
здравейте,

и при мен не беше вярно. Бебка е с дълга коса, а киселини не съм имала. Всъщност аз никога през живота ми не съм имала киселини, може би си е до организъм newsm78

# 365
При мен не ссе оказа вярно ,през цялата бременност ме мъчеха ужасни киселини,а пък бебо се роди почти без коса. Wink

# 366
Имах киселини , но малките се родиха с много малко косичка .

# 367
И двамата бяха с големи коси,но само втория път имах киселини

# 368
  • СОФИЯ
Киселините през бременността и раждането на  бебе с голяма коса  са свързани.

# 369
  • София
Анкетата показва друго Simple Smile
Вярно, че 565 гласували не е кой знае каква статистика.

# 370
  • Варна
Косата няма отношение към киселините. Според мен по скоро е свързано със самата бременност, понеже плода  расте и притиска стомаха, което предизвиква връщането на киселините в хранопровода. Другото което си мисля е, че по време на бременност  настъпва някакъв "хормонален дисбаланс", а панкреаса също е жлеза, която е напълно възможно да бъде "засегната". Т.е. да произвежда повече солна киселина от колкото е необходимо всъщност. Имах ужасни киселини след 7-мия месец, а дъщеря ми се роди с 5 косъма

# 371
  • Варна
Нямах абсолютно никакви киселини а красавицата ми беше с мнооогоо дълга и гъста коса

# 372
Не знам как да се отразя в анкетата?!
Първо бебе - момченце с косичка и без киселини.
Второто - мацка с косичка и с киселини, но поносими.   

# 373
  • София
Нямах киселини - бебето беше с дълга коса  Peace

# 374
Анкетата показва друго Simple Smile
Вярно, че 565 гласували не е кой знае каква статистика.

Да, ама аз се затрудних да определя кое е дълга и къса коса.  Wink Така че може и да са изкривени резултатите от субективното мнение - кое е къса и кое - дълга коса.

Общи условия

Активация на акаунт