При киселини през бременността - бебе с коса. Вярно ли е?

• 30 160
  • 428
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Поредните бабини деветини. И двата пъти в 8-и и 9-и месец имах страшни киселини, а и двете ми деца се родиха с мъхче само.

# 346
  • Стара Загора
Не съм чувала за зависимост между двете неща.
Двама сина имам - нямах киселини, и децата не се родиха с много коса.

# 347
  • Sofia, Bulgaria
Явно това с косата не е много вярно,защото последните два месеца се скъсвах от киселини а си се родихме коли като пушки  NaughtyСега сме вече на 10 месеца и най сетне имаме наченки на перушина  Peace

# 348
До третия месец имах ужасни киселини,мислих си ,че ще ме изгорят,но дьщерями се роди с малка косичка Peace

# 349
Естествено, че няма нищо общо косата и киселините. Това е най-големия абсурд, който се носи като легенда между бременните. Хайде попроучете малко по-подробно от какво се получават киселините и тогава твърдете подобно нещо.
Моят мъж преди един месец имаше зверски киселини-според вас какво ще роди бебе с голямя коса или с никаква  Joy
Най-обичам да чета мненията на запознатите  Grinning Според тях май киселини се получават само по една единствена причина, т.е. по две  Wink Щом и мъжът на запознатата е имал киселини, мами, при вас е поради същата причина - препили сте или сте преяли  Mr. Green
Иначе по темата аз имах киселини само последния месец, но доста неприятни. Бебо се роди с много дълга и гъста коса.

# 350
Сега , седмица преди да родя имах зверски киселини  Sick . Стас се роди с толкова коса колкото и кака му , малко, да не е съвсем плехар  Grinning !
Няма връзка според мен !

# 351
  • Кърджали
Не виждам никаква връзка между киселените и косата на бебето.
Иначе за протокола - имах ужасни киселини, нищо неспасяваше положението.Щерката се роди с един мъх, колкото да не е съвсем плешива и още е мога да кажа че има кой знае каква коса - пет косъма на кръст я се съберат я не

# 352
Не знам дали е вярно по принцип, но в моя случай се потвърди изцяло. Имах ужасно силни и почти постоянни киселини към края на бременността, които не ме оставяха да спя, а бебето се роди с много коса.

# 353
Имах ужасни киселини а бебето е с многоо малко коса newsm78,имаше много рошави бебета и майките казваха ,че са нямали киселини Crazy

# 354
Дъщеря ми се роди с коса, но киселини имах само два пъти. Не виждам да има връзка. Това е старо поверие май. Wink

# 355
Поредния мит от миналия век. Косата на бебето е генетичен фактор  който родителите предават на бебето. И аз и мъжът ми сме руси, няма как детето ми да се роди с дълга черна коса,каквито и киселини да съм имала през бремеността.  Още в момента на зачеване е определен пола, цвета на очите, косата и всичко друго в което ще се превърне това малко ембрионче. От там нататъка то само расте и се развива. Така че ако имате деца с гъсти черни коси, по-добре се огледайте в собствените си физически белези  и тези на роднините ви и няма да го отдавате толкова на киселини.  Grinning

# 356
  • София
Аз имах зверски киселини,понеже седях в болницата 2 седмици преди до родя няма да казвам колко шишета сиропи изпих  ooooh! Роди се с доста дълга коса и черна,а ние сме руси  hahaha

# 357
Едното няма нищо общо с другото, а тези бременлийски легенди, явно не могат да бъдат преборени и от най-сериозната статистика. Mr. Green
За протокола: Имах киселини, Рада се роди с къса коса.

# 358
И двата пъти имах много киселини, но и двамата нямаха косички, при сестра ми беше обратното....затова вече не вярвам. Всичко е ген  Mr. Green

# 359
Поредната глупост.

Общи условия

Активация на акаунт