''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 734
  • 428
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Някой срещал ли е някъде Magnetic by Gabriela Sabatini? Една приятелка го издирва безуспешно... Поръчала си една миниатюрка-3мл., която й се вързала на 40$ с доставката  #Crazy  Ако го срещнете някъде, дайте линк плс  Praynig
Grinning Имам останало в шишето, но съм го купувала през 1994г. Twisted EvilПървият парфюм ми е и ми е жал да го хвърля. EmbarassedАко я устройва дай адрес на лични да го пратя. Hug
С удоволствие, мисля че много ще му се зарадва  Grinning Ще ти пиша на лс.

# 226
Интересен ми е много Deci Dela на Нина Ричи, моля, ако някой го има да даде отзиви - не знам къде мога да го пробвам, има ли го в БЗ?
http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Deci-Dela-2392.html

Тони, по спомен много харесвам Дечи Дела  Simple Smile, много сладка и малинена я помня

# 227
  • София
Аз съм с две нови големи желания - Ma Dame и Black Cashmere...
Една малка Англомания също мисля да отстрелям... О, и Елексир де Мервей...мммм.....

# 228
Ихаааа Ноар, харесал ти е Мадам Grinning Grinning (знаех си аз)

# 229
  • София
Ихаааа Ноар, харесал ти е Мадам Grinning Grinning (знаех си аз)

Не просто ми хареса - мнооого ми хареса  Heart Eyes - и така се преобразява, все едно си сменяш парфюмите.... Явно ще се взимаме...  Mr. Green Gaultier явно имат някаква притегателна сила за мен - и с Fragile беше любов от първо помирисване, и с Ma Dame, само с тялото не се разбрах нещо, но пък там има доста ванилия, което на мен обикновено не ми допада... Но определено Classique ще получи втори шанс, дължа го на марката... Crazy  Mr. Green

# 230
Здравейте  Flutter

Черпя ви по един немски специалитет...днес се сетих за него и как ми се прияде...мммммм

Днес носих и ми е много хубаво с него. Много траен и се развива страхотно. Heart Eyes

# 231

Не просто ми хареса - мнооого ми хареса  Heart Eyes - и така се преобразява, все едно си сменяш парфюмите....  

Точно това казвам и аз - много се мени на кожата, направо се преобразява Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Жаки мерси за сладкишчетата, само мъничко ще си чупна........ Blush

# 232
На мене този Мадам незнам защо така ми подейства отрицателно. А те защо още го нямат в БЗ....много странно..
Тес да не си на диета? Simple Smile

# 233
  • София

Не просто ми хареса - мнооого ми хареса  Heart Eyes - и така се преобразява, все едно си сменяш парфюмите....  

Точно това казвам и аз - много се мени на кожата, направо се преобразява Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Жаки мерси за сладкишчетата, само мъничко ще си чупна........ Blush

Защо малко, тези са виртуални - можеш свободно да се нахвърлиш на целия поднос....ако остане нещо, след като аз се почерпя... Mr. Green

Жаки, Мерсиии!!!  Hug

# 234
Толкова са вкусни Grinning Mного ме е яд, че тука не се продават Sad
Аз не мога да разбера кога ще дойде момента в който ще се кротна и няма да искам парфюми....
Ето вчера нов....вече мисля кой да е следващият  ooooh! Tired
Ако отида на психиатър сигурно ще ми каже, че ми липсва нещо, което запълвам с парфюми Blush

# 235
(чак на диета не съм, но се старая да се ограничвам, защото вииинаги преди море качвам кило -две ooooh! просто закон божи!)

По принцип всяко вманиачаване на каквато и да е тема май говори за някакъв проблем Laughing

# 236
Тес, ти нали харесваше Принцесата на Вера Уанг - има ли разлика в аромата на ЕДТ и ЕДП? Така и не видях какво пробвах Blush

# 237
Ти си си екстра...кило-две в повече си е чиста вода....
Аз преди 10 дена бях на диета...за 6 дена минус 3 кила...но пък мъкааааа Sad умирах от глад по цял ден. Нон стоп душих сладки парфюми, защото бях подивяла за сладко

# 238
Тони, май има само вариант едт на Принсес Simple Smile

Жаки това с душенето на сладки парфюми за заместител на сладкото ми е до болка познато - като имах да свалям килца след скъсването ми с цигарите, сладките аромати ми бяха утехата Blush

# 239
Тони и аз мисля, че Принцесата е само едт. Незнам защо е толкова прехвалена..на мене ми е супер слаба. Все едно е мноооого лека версия на Фентъзи на Бритни.

Общи условия

Активация на акаунт