''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 706
  • 428
  •   1
Отговори
# 345
  • виртуално
не на размяна - от евау
нещо от бълг сайт ми е съмнително да поръчвам

айде и едно кафенце

# 346
  • София
ЕЕЕЕ, супер, кафенцееее!!!

Ами аз от БГ съм взимала, и за сега съм напълно доволна. Ако мислиш че в ибей няма риск....
Виж тук:

http://get.bg/catalog/index.php?cPath=3_422_536&sort=&filter_id=361
http://megashop.bg/cshop/index.php?cPath=1000004&sort=a&filter_id=42

не намирам ЕДП, но пък може някое от момичетата да се включи. Също така може някоя да е купувала тестер от някъде и да сподели впечатления...

# 347
  • виртуално
Благодаря ще разгледам

Всичките ми парфюми са от евау и са оригинални - там ментетата си ги обявяват като такива, а не те лъжат и цените са наполовина на тестерите в нашите сайтове. Струва си да почакам малко, а пък може да изпадне и като размяна.

# 348
  • Враца
А дали има осезаема разлика м/у Guerlain SHALIMAR  EdT  и Guerlain SHALIMAR LIGHT Eau Parfumee Legere, някой познава ли ги и двата ?? Аз имам Едт-то и познавам само него. Ама сега ми е на привършване и искам да си поръчам, обаче се двоумя кой от двата ...   Thinking

и

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 12:53 от vmarinska

# 349
Добро утро, парафюмни фей!

# 350
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug
Тази сутрин си вървя и си мисля: защо когато почна да нося нов парфюм в първите 1-2 дни получавам комплименти или въпрос какъв е парфюма, което си е почти същото, а по-късно не стига, че аз вече не го усещам толкова , ами и никой нищо не казва  Sad ????
И въобще най-му се радвам и усещам всеки парфюм, в първите 2дни. После дори по-дълго да не съм го носила, не го усещам със същата сила.
При вас как е?

# 351
  • Високо в планината на изобилието
Здравейте,парфюмни феи!Приемате ли нови?Аз нямам колекциите като вашите,досега имах Клима на Ланком и Диорисимо,Жадор,Мис Диор, Долче Вита и Хипнотичната отрова на Диор.В руските форумите прочетох много хубави мненията за парфюмите на Джоржио Беверли Хилс:Ред и Джорджио.Сега ще поръчвам на сляпо.Може ли някой да ми ги опише?Благодаря предварително.  bouquet

# 352
http://www.perfumeoutlet.com/ Видях, че има доставка до България, но не мога да разбера колко е Thinking Някой знае ли Rolling Eyes

# 353
  • виртуално
Много странно, пробвах да проиграя една поръчка - не ми калкулира транспорт, не ми иска данни на карта, а в момента поръчката е в процес  newsm78

# 354
Много странно, пробвах да проиграя една поръчка - не ми калкулира транспорт, не ми иска данни на карта, а в момента поръчката е в процес  newsm78
И аз пробвах, но и на мен не ми начисли доставка ThinkingАсортимента и цените се доближават до този на Фрагранса, та ми е многооо интересно каква може да бъде доставката Rolling EyesПиши какво се е случило  Hug

# 355
  • виртуално
То няма какво да се случи, емайла беше нереален, не съм въвеждала карта, но защо обработват поръчката  Thinking

# 356
  • София
Здравейте!
Нямам търпение да ви се похваля,преди малко се сдобих с Ирис Ноар Party
и като подарък получиn тоалетна вода зелен чай-не е нищо особено,но е много свежа и отлична за жегите.

clavena,добре дошла!За съжаление не познавам тези парфюми Wink

# 357
Борислава,честито!Да си ги ползваш пълноценно!Как намираш Ирис?Зеленото чайче е приятно.Аз в жегите съм само с такова,но на Елизабет Арден.Бамбука също не е никак лош.

# 358
  • София
Мерси,Миши!
След дългото обикаляне в тази жега,само чаках да се прибера и да си взема един душ,след това се оцъках подобаващо със зеления чай и вече ми е добре Laughing
И бамбука го мирисах-хубав е,а Орловите нокти почти не ги усетих-много са слабички.Мисля че имаче и върбинка и още нещо,но до тях не стигнах.

За Ирис Ноар-в началото е много  силен и остър,но като улегне изобщо не е чак толкова плашещ Grinning Има мъжка нотка,на мен много ми харесва и е супер траен на моята кожа.
Аз се бях приготвила да дам 70лв за 50мл,но са пуснали едни комплекти 50мл+15мл за 72лв Laughing

Тествах и Tendre Jasmin,но никак не ми допадна,много странно се разви,може би е заради жегата,защото имам спомен че преди ми беше харесал

# 359
Здравейте,парфюмни феи!Приемате ли нови?Аз нямам колекциите като вашите,досега имах Клима на Ланком и Диорисимо,Жадор,Мис Диор, Долче Вита и Хипнотичната отрова на Диор.В руските форумите прочетох много хубави мненията за парфюмите на Джоржио Беверли Хилс:Ред и Джорджио.Сега ще поръчвам на сляпо.Може ли някой да ми ги опише?Благодаря предварително.  bouquet

Приемаме разбира се, добре си дошла Simple Smile newsm51 За Ред на Джорджо Бевърли Хилс съм слушала страхотни суперлативи - много класен и елегантен аромат бил, но и тук не съм срещала някой, който го познава. Ако го поръчаш, ще се надявам после на едно богато и подробно описание, защото съм много любопитна за него от години Peace Simple Smile

Боби честит да ти е парфюма Simple Smile

Имам си Искейп на Калвин Клайн, но нещо не ме радва, както преди години. Още не съм решила какво да правя, но май ще се разделяме. Това ми се случва вече не знам за кой път - с голям ентусиазъм го очаквам, защото ми е бил любим преди време, трябва да престана - вкусът ми много се е променил ooooh! Освен Мадам нищо не ме е жегвало наскоро, все по -трудно ми харесва даден аромат, ужас! Tired

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 16:06 от Tess d`Urberville

Общи условия

Активация на акаунт