''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 704
  • 428
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Жалко,че не сте се разбрали с Ескейпа Тес ConfusedАз много го харесвам,но не мога да го нося.
Малко ти завиждам за парфюмната апатия,искам и аз да ме налегне за известно време,но не все повече и повече парфюмни желания имам.

Много искам да пробвам Мадам,В БЗ има ли го?

# 361
А на мен ми е много гадно така, празно ми е, като нямам супер парфюмна тръпка. Честно казано, не знам дали го има Мадам в Бюти Зоната Peace

Мадам ме грабна със странноста си, с  нестандартността - има нещо разбалансирано, нещо неуравновесено в него......някакво противоречие в тези уж свежи, а всъщност много странни цитруси в комбинация с лепкавата захарна сладост - ни е дневен, ни вечерен - нито лек, нито прекалено тежък....за това ми хареса. Толкова са ми омръзнали меки и добре премерени аромати, че .....чак започвам да се прозявам, сигурно и това е до време Laughing Вечера се напръсках обилно с Кристал и се чувствах страхотно! Бях го неглижирала за доста дълъг период, но сега го възкресих - толкова интензивен, през цялото време си го усещах. А най -голямото признание дойде, когато приятелка ме попита - абе миришеш жестоко, какво е това, казвам - предположи, тя - да не е Код ( Laughing Laughing Laughing Laughing) Тя е от непонасящите Кристал и ми е казвала, че и мирише на магданоз, хич не приемаше да я напръскам и да го остави да се развие, но вчера си призна, че явно след, като узрее на кожа мирише по съвсем различен начин Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 16:22 от Tess d`Urberville

# 362
А на мен ми е много гадно така, празно ми е, като нямам супер парфюмна тръпка. Честно казано, не знам дали го има Мадам в Бюти Зоната Peace

Мадам ме грабна със странноста си, с  нестандартността - има нещо разбалансирано, нещо неуравновесено в него......някакво противоречие в тези уж свежи, а всъщност много странни цитруси в комбинация с лепкавата захарна сладост - ни е дневен, ни вечерен - нито лек, нито прекалено тежък....за това ми хареса. Толкова са ми омръзнали меки и добре премерени аромати, че .....чак започвам да се прозявам, сигурно и това е до време Laughing Вечера се напръсках обилно с Кристал и се чувствах страхотно! Бях го неглижирала за доста дълъг период, но сега го възкресих - толкова интензивен, през цялото време си го усещах. А най -голямото признание дойде, когато приятелка ме попита - абе миришеш жестоко, какво е това, казвам - предположи, тя - да не е Код ( Laughing Laughing Laughing Laughing) Тя е от непонасящите Кристал и ми е казвала, че и мирише на магданоз, хич не приемаше да я напръскам и да го остави да се развие, но вчера си призна, че явно след, като узрее на кожа мирише по съвсем различен начин Simple Smile

Права си. Затова аз си имам теория за т.нар. " прости " и "умни" аромати.
Кристала е разнолик, точно като Мадам....
Не зная за вас, момичета, но аз бавно и сигурно се топя в тази жега  Tired

# 363
Много ми е горещо и на мен, едвам издържам. Добрите синопитици обещаха разхлаждане Praynig Simple Smile

Каква е теорията ти, заинтригува ме Grinning

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 18:27 от Tess d`Urberville

# 364
http://www.perfumeoutlet.com/ Видях, че има доставка до България, но не мога да разбера колко е Thinking Някой знае ли Rolling Eyes
Дава ми, че доставката е гратис. Thinking

# 365
  • София
http://www.perfumeoutlet.com/ Видях, че има доставка до България, но не мога да разбера колко е Thinking Някой знае ли Rolling Eyes

Natia, сигурна ли си? Ако да, да му обърна повече внимание на този сайт  Mr. Green

# 366

Natia, сигурна ли си? Ако да, да му обърна повече внимание на този сайт  Mr. Green
Ами да. Сложих 2 неща в кошницата и като натиснах "чек аут" от долу ми излезе поленце за избор на държава /Испания/ и код /пощенският въведох/. Натиснах бутона до кода и ми даде ето това http://www.perfumeoutlet.com/shopping_cart.php
Не съм се регистрирала обаче. Знам ли, дали след регистрацията няма да се промени. Rolling Eyes

# 367
  • София

Natia, сигурна ли си? Ако да, да му обърна повече внимание на този сайт  Mr. Green
Ами да. Сложих 2 неща в кошницата и като натиснах "чек аут" от долу ми излезе поленце за избор на държава /Испания/ и код /пощенският въведох/. Натиснах бутона до кода и ми даде ето това http://www.perfumeoutlet.com/shopping_cart.php

И аз това направих, но ми се струва че полетата за държава и пощенски код не се проверяват правилно (бъгчета, кво да правиш...).
Чудно какво ли ще стане ако се продължи нататък....  newsm78 Щото малко се съмнявам че доставката ще е безплатна... Но ако е FREE ще е супер.... Praynig

# 368
Какво означава Payment Method
Credit Card : Authorize.net? Следвах стъпките да платя. Въведох адреса си. Но нито ме е питало как ще плащам нито ми е прадложило някаква опция за плащане, нито съм въвела номера или код на Пей пал, а ми дава, че поръчката е направена. Какво стана сега?
И потвърдителен имейл ми пратиха. МНого странно. Няма как по името да ми изтеглят пари от кредитната карта, нали? След като не съм им давала номерата.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 18:15 от natia

# 369
Момичета, това да знаете от къде може да се вземе, че една приятелка днес оставила празна бутилка от него (не знаела как се казва) на майка ми, и помолила ако мога да й намеря такъв от някъде  Laughing ?

http://www.fragrantica.com/perfume/Princesse-Marina-De-Bourbon/E … -de-Lys-2606.html

Ноар, сега го прочетох и мога да те насоча. Сетът в Продавалника отиде при rosi81. Бях го купила на сляпо от Продавалника, помирисах го и го пуснах за продажба - ужасно се размина с очакванията ми. За мен този аромат е сравним с мъжките Sentiment на Escada и Bvlgari Extreme. Сигурно всеки си има аромати, които не понася - е, за мен са тези! Роси също го взе от мен на сляпо - посъветвах я да го види някъде, но не можа да го намери. Та ако не го е харесала, а въпросната дама, която го търси, му е фен, Роси ще се зарадва на възможността да го продаде. Аз бях пуснала сета в Продавалника на цена 30 лева и сетът включваше 50 мл. EDP, 7,5 мл. EDP и 50 мл. лосион за тяло.

# 370
Докато сме по темата, да попитам за една прилика. Днес подуших /почти/ едно евтино парфюмче на Jeanne Arthes - Arome Absolu, и ми се стори, че е аналог на Поем на Ланком. Не съм особено сигурна, тъй като "прелюбезната" продавачка дори не ми даде да подуша парфюма, а някаква изветряла капачка на дезодоранта със същия аромат, затова питам. Може ли някой запознат да потвърди или отрече чуденката ми? Съмнението ми идва и от това, че на същата марка Кобра е аналог на Пойзън, та нищо не пречи този парфюм също да е копие на нещо. Thinking

Запознах се и с друга евтиния - Parfum D'or на Kristel Saint Martin. От него продавачката ми пръсна /не особено щедро/ на китката. Страшна гнусотия! Едва издържах до прибирането си вкъщи, за да го измия. Силно, тежко, евтино зловоние. Може би и жегата си каза думата /беше 2 часът наобяд, а аз нямах сухо местенце по себе си/, обаче в такова прекрасно шишенце, не очаквах такова нещо. smile3517

# 371
TessCoco на  Chanel ,познаваш ли го?Аз откакто го душнах в събота все за него мисля  Blush кроя планове как да стана притежател,а не само почитател.Разкош!

# 372
  • Варна
Да се включа за Джорджо на Дж.Бевърли Хилс. Нищо особено да ви кажа. Отдавна по всички парфюмни тестове излиза едва ли не като аромат-емблема за мен и се настроих много изследователски и радостта ми бе огромна, когато го открих забутан на най-долния рафт в един дюти-фри магазин.
Не мога да изразя цялата дълбочина на разочарованието си - очаквах приказка, открих най-обикновена редова парфюмна водица. Малко цветя, малко амбра, малко мускус и .....нито капка въображение. Нещастна Sad От мъка си взех Самсара. За което никак не съжалявам Simple Smile

# 373
Започвам все повече да си харесвам Самсарата. Историята е горе-долу такава:
"М?   ММ!   МММ!!!"  Laughing
Дали ме разбрахте. newsm78 Laughing

# 374
Здравейте и от мене...почти на края на темата Grinning
Пак да питам нещо за Уиш  Blush....че от няколко дена само го мисля.... Thinking
На тази снимка, а и на други гледам, че има 2 пулверизатора...тоест 2 от тези тръбички от които излиза самата течност!!  Shocked
Наистина ли е така?

Почти съм го поръчала....освен, че имам малко съмнения дали в мегашоп ще ми пратят оригинален тестер със синя течност...все си мисля, че течността може да е бяла или я някакъв друг странен цвят ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт