''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 698
  • 428
  •   1
Отговори
# 375
Миши познавам Коко Simple Smile, говорили сме за него, харесвам го - много е елегантен, но поне за сега не бих го носила - на съвсем друга вълна съм Simple Smile Жаки аз не виждам две тръбички, само една, и си е син на цвят, не вярвам да получиш нещо различно Peace

# 376
Ето тука ги виждам абсолютно 2....или аз нещо не съм добре ooooh!
Тресе ме параноя Mr. Green

# 377
  • София
Жаки,заради шишенцето се вижда така Peace

# 378
Явно е така, защото би било наистина странно да има 2 пръскалки Grinning
В крайна сметка го поръчах, защото иначе няма да мога да спя Blush Кога тази лудост ще има край незнам Tired
Утре сутринта би трябвало да се обадят и да дойде на същият ден...стискайте палци да е ок и най-важното: да ми хареса Grinning
Утре ще пиша подробности Peace

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 01:31 от Jaquie

# 379
  • София
Добро утро!

Ето и кафенце:

Обичам сутрините по една причина: сутрин най-добре си усещам парфюма... Mr. Green Днес съм с Valentino и много му се радвам... Heart Eyes

Жаки, браво, все пак си го поръчала! Дано дойде още тази сутрин, че да споделиш как е... Hug

А и къде се губите тези дни всички, да не сте изпозаминали масово на море...?  newsm78

# 380

А и къде се губите тези дни всички, да не сте изпозаминали масово на море...?  newsm78

Не сме, някои там си живеем  Mr. Green

Жаки, не се притеснявай, тестера от мегашоп е читав.

# 381
  • Враца
хаххахах,
две тръбички казва виждам  Joy  Joy
Не, не са две тръбички Жаки,
а и тестерът ще дойде със синя течност.
Сигурна съм на 100 %,
както и за тръбичките Wink
 hahaha  hahaha

# 382
Запис и от мен-още една парфюмна "маниачка"  Peace
Някой питаше за парфюмите на Дж.Бевърли Хилс тези двата не знам,но преди време в крехката 25 -годишна възраст  Grinning бях си харесала страшно Wings на Дж.Б.Х. -мъжки е ,аз по принцип не обичам мъжки аромати ,но този много харесвах..
А за анкетата - ако скъпи са Ангела и O du Soar на  Sisley да бих ги купила и ги имам де,това за мен е приемливо за парфюм виж стандарта на Мургина за съжаление го нямам  Flutter

# 383
От вчера си имам 100-ца 212 sexy CH.Днес съм се поляла с нея и на първо четене ми харесва, ще видя как ще е като трайност на моята суха кожа Simple Smile

# 384
От вчера си имам 100-ца 212 sexy CH.Днес съм се поляла с нея и на първо четене ми харесва, ще видя как ще е като трайност на моята суха кожа Simple Smile

Да, това със сухата кожа е й мой проблем Tired

# 385
  • София
Аз явно няма да се разбера с шоколадовия парфюм. Идва ми адски сладък. Но пък така съм се поляла с Коко-то. Mr. Green

# 386
  • София

Да, това със сухата кожа е й мой проблем Tired

И мой, и мисля най-накрая да си взема един лосион за много суха кожа и да слагам парфюма върху него... Само трябва да намеря такъв лосион без аромат.... newsm78

mimozata, добре дошла!  Hug

Klemy, да не стане накрая и с Коко-то да не се разбираш... Naughty Thinking   Mr. Green

# 387
  • София
Няма никакъв шанс. Даже обмислям да сложа още една 100-ца в гардероба, да не би да остана без него. Joy

# 388
Момичета, бях чела, че ако кожата е суха се слага лосион за тяло /без аромат/ и отгоре се слага парфюма.Поради тази причина си взех и лосион за тяло като парфюма, ама лосиона е 100 мл.,и се чудя, че ако си мажа цялото тяло на 3 мазане и си е заминал.Като зная как се омазвам и се белвам цялата и чакам да ми попие няколко минути и се обличам.Искам да питам, цялото ли тяло мажете Rolling Eyes

# 389
Здравейте  bye
Обадиха ми се от мегашоп преди 2 часа някъде....още днес ще дойде Wish  Big Ups 1swing
Малко ми е притеснено дали ще ми хареса newsm56

Аз сутрин и по обяд хич не усещам добре миризми...а и не ми понасят особено. Най-добре ги усещам привечер и късно вечер.

Общи условия

Активация на акаунт