''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 705
  • 428
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, бях чела, че ако кожата е суха се слага лосион за тяло /без аромат/ и отгоре се слага парфюма.Поради тази причина си взех и лосион за тяло като парфюма, ама лосиона е 100 мл.,и се чудя, че ако си мажа цялото тяло на 3 мазане и си е заминал.Като зная как се омазвам и се белвам цялата и чакам да ми попие няколко минути и се обличам.Искам да питам, цялото ли тяло мажете Rolling Eyes
Някъде бях чела друг номер - неароматизиран лосион за тяло, в който се впръсква малко от парфюма, и така се нанася на тялото. Не съм го пробвала, незнам дали става.
Аз от няколко дена не се мажа с нищо и трайността на парфюма ми си е същата. Или е мит, или кожата ми никак не е суха. Sunglasses

Жаки, аз също усещам най-добре, съответно и харесвам повече, ароматите привечер.

# 391
Аз това с лосионите го правя понякога. В неароматизиран лосион съм пръскала малко от парфюма и така съм го нанасяла.

# 392
И има ли ефект,Джаки?

# 393
  • Високо в планината на изобилието
Благодаря за посрещане и споделените мнения за ароматите на ,ще потърся още мнения из нета,досега не съм поръчвала на сляпо и се колебая.

# 394
  • София
Няма никакъв шанс. Даже обмислям да сложа още една 100-ца в гардероба, да не би да остана без него. Joy

Това ми се струва доста луда работа...  #Crazy  newsm78  Shocked Ще е признак, че твоя случай има нужда от спешни мерки....  Mr. Green

Аз това с лосионите го правя понякога. В неароматизиран лосион съм пръскала малко от парфюма и така съм го нанасяла.

Иии?

# 395
Има да. А ако имам оригиналния лосион към парфюма става още по-трайно. На летните Ескади лосиона е даже по-силен от самия парфюм Simple Smile

# 396
Сега съм си взела лосион като парфюма, ама е 100 мл. и ще имам за 3 мазания. Embarassed.Цялото ли тяло мажете, не ми се смейте newsm78

# 397
Как само за 3? Simple Smile По принцип тези лосиони са много силни като миризма и е достатъчно по малко да се маже. Понякога си мажа цялото тяло, понякога само по ръцете и деколтето. Краката например почти никога не си мажа

# 398
Джаки, аз така се омазвам, че се белвам и трябва да чакам изветсно време, за да попие и тогава да се облека.Значи само ръце и деколте Joy може да имам за повечко от 3 тогава

# 399
Ами аз си мажа горната част на тялото ( така да го кажеме Grinning ) Лосиона на Ескада ако не се лъжа е 150мл....имам го от повече от година. Мазала съм се супер много пъти. Даже понякога не слагам от парфюма, че се задушавам- толкова силно ухае.

Според вас може ли Wish да се нося лятото? На много места четох, че е много зимен парфюм за студени дни пред камина  Rolling Eyes
Като имате едно наум, че нося Фентъзи през август Mr. Green

# 400
Аз установих,че лосионите понякога са по-трайни и по-хубави от самите парфюми.
Жаки,къде се губиш?Радвам се за поръчката.Аз сега цръцнах от спринцовката и шкафчето ми мирише само на Wish.Няма да ти казвам дали това е добре,за да не разваля магията на очакването.После ще споделя.За мен обаче Wish прилича на Angel точно 5 мин ,после изцяло прилича на My Queen.

# 401
Оххх...умирам вече от любопитство Grinning Не го познавам този My Queen...за това незнам какво да очаквам. Сега ще прочета малко за него
Обаче като чета различните отзиви за парфюмите си мисля колко са различни възприятията....супер много жени пишат, че Angel им е силен, тежък и задушлив парфюм. Че ги задушава от сладост и лепкавост....а за мене той си е един приятен средно- силен парфюм и в никакъв случай сладък Flutter

О не ще припадна  newsm62 в един коментар за Уиш някой е написал, че баба му носи Уиш като ходи на църква  Laughing

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 12:17 от Jaquie

# 402
Жаки според мен, ще можеш да си носиш Уиш в по -прохладни вечери, за през деня е доста тежичък според мен Simple Smile

# 403
Дано Simple Smile Аз и без това през деня не обичам много да нося парфюми
Да идва вече куриера, че съм на тръни Grinning

# 404
А аз още се чудя какво да правя с Искейп, вчера веднага ме питаха с какво съм - мммм нещо ми е познато, но е доста ретро Rolling Eyes, адски е траен обаче - не може да му се отрече, тази сутрин си го усещах много силно. Мен пък точно ретро нотата (адски ми е странно да класифицирам Искейп - тоталния хит на моите тийн години, като ретро, но какво да се прави - станал е почти на 20 г.!!!!! Shocked) ме кефи в него, както и силните рози в началото, които по принцип не харесвам, но в него придават определен характер и стил. Без тях парфюмът би ми звучал твърде цветно - безличен. Не знам - хем ме кефи по един много странен начин, хем сякаш...не е точно за мен вече Crazy

Общи условия

Активация на акаунт