''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 682
  • 428
  •   1
Отговори
# 405
Неееее.....сега ми се обадиха, че Уиш е изчерпан Sad Sad Sad Супер много ме е яд....не съм чакала така парфюм от незнам кога
 Cry
Ако опитам с гет.бг дали пак ще е оригинален?

# 406
Не вярвам в гет да е по - различен от този в мега

# 407
Ох развалиха ми радостта.....поръчвам от гет....дано поне те го имат.

# 408
  • София
ЕЕЕ, много кофти. Тия от Мегашоп взе да им става навик да потвърждават поръчки и после да се отмятат. Crossing Arms
 Hug

# 409
Абсолютно. А сега в гет с 7 лв. отгоре...
Аз снощи едвам спах от вълнение и сега настроението ми падна на минус 100 Sad

# 410
  • София
Еххх, че гадно.... Crossing Arms Жаки, покрай теб и аз гледам мегашоп, и на мен нещо ми се поръчвааа.....!!!  newsm78

# 411
Поръчах от гет....дано не ми потвърдят и утре да ми кажат, че е свършил Grinning
И да имат късмет да е оригинален тестер със синя течност, а не с оранжева Grinning

Crossing Arms Още не са ми се обадили...

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 13:04 от Jaquie

# 412
Ще се обадят, Жаки Peace
И аз съм така, супер нетърпелива като чакам любим аромат

Да се похваля, купих си от БЗ крема за тяло на Клоето
Няма такъв кеф Heart Eyes

От Гет-а съм поръчала Уоман ин Роуз на Делакуа
Като дойде ще споделя впечатления Mr. Green

# 413
Обадиха ми се и ми казаха да го очаквам в четвъртък....от кога от гет се бавят толкова  #2gunfire

# 414
Отдавна не съм влизала в темичката, а тя станала много интересна  Laughing Ще наваксвам  Peace

# 415
Егати!До сега не ми се е случвало нещо да е изчерпано.Тези какви игрички играят....много от сайтовете вече зареждат от Дубай.Трябва да се внимава! newsm78

# 416
Обадиха ми се и ми казаха да го очаквам в четвъртък....от кога от гет се бавят толкова  #2gunfire

Имат много поръчки явно
Аз моят го поръчах още вчера, но беше късно следобед, и ще дойде утре Praynig

# 417
Miss Smart, честито Simple Smile предполагам имаш и парфюма и ще си ги комбинираш - с мнооого кеф Heart Eyes

После да опишеш парфюма на Дел Акуа, Карен мисля го има и дава хубави отзиви Peace

# 418
Миши моля те не ме стряскай с парфюми от Дубай Grinning Aз вече в ЦУМ не влизам

А и те мене сигурно не ме броят, че живея в София като съм в Княжево  Laughing....за това им трябват 2 дена

# 419
Жаки,аз също си имам едно наум вече! Winkтрябва да се внимава,но изтече такова инфо...Веднъж ми се беше случило с www.donna.bg,въпреки че 4 г сме им клиент,но хората се обадиха 1 час след това за да кажат,че ще го търсят от друг склад.Тези от мегашоп постъпват малко непрофесионално.Приемат поръчка и след 1 ден-цоп,няма го.В системата им веднага се вижда наличност.Има нещо,ама какво  newsm78
Hypnose Senses дали вече го има в БЗ?В сайта на Ланком е пуснат официално за продажба в Европа.

Общи условия

Активация на акаунт