''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 697
  • 428
  •   1
Отговори
# 75
  • София
да наистина е много разтегливо понятие....
Тези, които сте изброили по принцип са среден клас...

Да... Аз тези дни се рових в LuckyScent и като гледам доста неща са  #Crazy ... Не че не съм си харесала няколко....

# 76
Хич не ми харесват на Сисли...но все пак като имат кремове по 500лв и нагоре, нормално е и парфюмите им да са скъпички.
Лошото е обаче, че пустият ANGEL е 195 лв в БЗ

# 77
  • някъде под слънцето...
О аз обожавам да се забия на 6танда на лалик, и да пробвам красотите им в 6и6ета от кристал бакара.... знам 4е никога няма да си купя, а и дори и в най смелите ми м4ти  не виждам някой да ми ги подари.... hahaha Joy Joy Joy , остава  само  радостта да ги пробвам .....
Кога ли 6те ме срръфат 4е само ходя да ги пробвам а никога не купувам hahaha Joy Joy Joy

# 78
  • София
Хич не ми харесват на Сисли...но все пак като имат кремове по 500лв и нагоре, нормално е и парфюмите им да са скъпички.
Лошото е обаче, че пустият ANGEL е 195 лв в БЗ

Ох, и аз го искам, ама няма да го взимам от там че множко ми идва....

# 79
Ще трябва пак да изврънкам някой да ми го подари.... Blush

# 80
Да, вероятно се водят среден клас, предвид колко мнооого по -скъпи марки има, но за мен са висок - т.е. таванът, който мога да си позволя на този етап Simple Smile Не би трябвало да те сръфат, ти им се наслаждаваш Crazy

# 81
Тес, за какво го размени Promesse?
Напоследък си мисля за този
някой познава ли го?

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 18:36 от Jaquie

# 82
  • София
Минах на бързо и забравих да благодаря на Тес за старанието и красивата тема,както винаги разбира се Hug  bouquet

Гласувах за това че за мен е без значение цената,стига парфюма да ми носи приятни емоции...е не е съвсем вярно,има парфюми,които биха ме радвали много,но цената ми е проблем. Twisted Evil

Отивам да ви чета,че нямам никакво време напоследък и не мога смогна.

# 83

Тес, за какво го размени Promesse?
Напоследък си мисля за този
някой познава ли го?
Този на Бейби Фат ли е Peace

(като го получа, ще се похваля Grinning)

Боби Hug

# 84
Дааа на Baby Phat e....кога ще го получаваш? Grinning или ставаше въпрос за размяната... Whistling аз нали сам Blonde Blush

# 85
ххахахахахха ти си умна блонди newsm51, надявам се в събота да е при мен Peace

# 86
Брей, тука летвата съвсем се е вдигнала. Mr. Green Щом парфюми от по 100 евро са средна работа - ово е стандарт, дет' се вика! Mr. Green

# 87
 Joy Joy Joy ами така е, какво да се прави

# 88
Тес трябваше навремето като имаше този да направиме ние една размяна
как ме е яд Crossing Arms

# 89
Жаки не съм знаела, че си им фен  - а и сигурно не си поглеждала тогава в размените, че май длъжко го разменях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт