''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 741
  • 428
  •   1
Отговори
# 90
Не знам дали съм им фен Grinning Харесвам им шишетата....аз мога да си купя парфюм само заради шишето

# 91
Хубаво е шишенцето на Фабюлосити, но на снимка повече Laughing, не се кахъри Crazy

# 92
Няма Simple Smile Ох да идва по-бързо утре  за да взимам L Grinning  като малко дете съм в момента 1crib нямам търпение

# 93
Адски ме кефи този емотикон с бебето в кошарката и идеално описва нетърпение Grinning, аз пък нямам търпение да си кажеш мнението и да го опишеш, още повече не го познавам и аз Peace

# 94
Днес получих това Gucci и много се кефя  newsm68:
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/L-Arte-de-Gucci-3840.html
Взех го абсолютно на сляпо и съм изненадана мнооого приятно  Peace.
Jaquie, виж в размените - teddy_n предлага Angel Innocent.

# 95
Pelagria, видях го, но ми е малко като количество. Ще си купувам 75мл. Аз първото шише го изхабих супер бързо....има няма и половин година и замина

# 96
Ок, както си прецениш Wink. Сега видях, че е пуснат и в Продавалника на отлична цена:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=697950&cat=15
Сигурно си го забелязала, ама аз все пак да си кажа  hahaha.

# 97
Да се запиша и аз. Гласувах с третата опция, въпреки че ми харесват и много по-скъпички парфюми. Честно казано и за мен над 100 лв. е много Rolling Eyes
Най-скъпия ми е Angel Peony, а най-евтиния 5-то Авеню, но пък го харесвам много и винаги го имам.

# 98
Тони и аз много харесвам Петото авеню Simple Smile Peace

Пелагия Честитоооооо!! Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes о б о ж а в а м този парфюм! Heart Eyes Crazy и съм го имала преди доста години - с много емоция да го носиш newsm51 Дай повече инфо, как го усещаш, как ти стои на кожата Grinning

# 99
Тес, сега се сетих да пусна снимката на парфюмчето с формата на елхичка....преди 2 седмици поне го снимах, но чак сега се сетих за него

# 100
Оо Жаки, вярно - бях забравила Simple Smile, много е сладко флакончето. Прилича ми на играчка за коледна елха Heart Eyes, никъде ли няма надпис на него Simple Smile

# 101
Няма Sad Нищо не пише по него

# 102
Жалко Confused

След малко ще излизам и се чудя с какво да се напръскам Thinking, нищо не ме влече да му се невиди ooooh! Сега ми се носи точно Манифик, не ми е точно в уиш листа, но мноого ми харесва, дали пък да не го ''запиша'' Laughing

# 103
Цопвам сладостно във темата Wink. Аз съм от групата дето консумира парфюми всякакъв клас.

# 104
Здравей Ява Simple Smile  bouquet, то всички сме така, само понякога мечтите изпреварват реалността Wink

Общи условия

Активация на акаунт