''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 791
  • 428
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Парфюмите, за които съм дала най-много пари са Alien и Insolence edp, но то е защото взех 90 и 100 мл от тях.  Joy
Най-евтините ми любимци са 5 Avenue, WOman in Rose и Amethyst fatale.

# 106
Тес напръскай се с Angel или Кода

# 107
Леле Карен 90 мл. от Ейлиън е мнооого, като го знаем какъв трепач е този аромат - ще ти стигне са дълго време Simple Smile

Жаки супер - точно така, ще си сложа Ангелчо, и без това не съм го носила отдавна  mrstraetz

# 108
  • София
Аз пък мисля да се наАдиктя довечера... Laughing Освен ако Коко не ме привлече отново с ужасна сила към себе си... Mr. Green

Жаки, сета ти е супер! И кутията е много яка...!

# 109
 newsm10
А аз толкова силно ухая на Коко М....вчера бях с него и все едно е току що пръснат. Предполагам и утре пак ще съм с него
Зори, и на кутията се радвам адски много Heart Eyes Държа в такива кутии гримове

# 110
  • Бургас
 Grinning Най-скъпият ми е 90 мл Elle на YSL  за 163 лв. от #2gunfire парфюмерия, най-евтин - Кабаре на Гре - 100мл-ов тестер за 30лв.от Фрагранса.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 20:32 от dromanecova

# 111
За кой сет говорите - за този на Ламб ли (аз да не изпусна нещо Sunglasses Laughing)

dromanecova какво представлява Кабаре, не го познавам Simple Smile

# 112
  • София
newsm10
А аз толкова силно ухая на Коко М....вчера бях с него и все едно е току що пръснат. Предполагам и утре пак ще съм с него
Зори, и на кутията се радвам адски много Heart Eyes Държа в такива кутии гримове

Ааа, да, за гримове е много подходяща... Peace Жаки, ти ми донесе късмет с поръчката от Фрагранса - получих я много бързо и е първата получена поръчка отдавна, вече витаеше опасение, че доста поръчки няма да се получат... Hug  bouquet

# 113
На мене най-евтиния ми е С-thru, а най-скъп не знам...
Най-скъпия, който лично аз съм си купувала е Хипнотичната Отрова

Ще ти издам, че ми викат Жаки Щастливеца Grinning

# 114
  • Бургас

dromanecova какво представлява Кабаре, не го познавам Simple Smile

EmbarassedНе мога да описвам, за мен е приятен, пудрен шипър с разкошни рози. Peace

# 115
Да се похваля и тук. Днес получих Самсара от Фрагранса, но...нещо не ми допадна много. Може би, защото си я представях различно. Толкова чаках и не оправда очакванията ми. Sad Не мога да кажа, че съм напълно разочарована, не. Но има нещичко в нея дразнещо за мен. Tired

# 116
Благодаря Simple Smile, много ми хареса описанието на Кабаре от едно момиче във Фрагрантика - '' Mирише на роза затъкната в косите на певица в мюзик хол. Шоуто приключва, певицата се наслаждава на цигара, а ароматът на розата се слива с дима и с лека сладост''

преводът ми е дървен, простете Simple Smile

Натиа честита ти Самсара, аз много я харесвам - опознай я първо  bouquet

# 117
  • София
Благодаря Simple Smile, много ми хареса описанието на Кабаре от едно момиче във Фрагрантика - '' Mирише на роза затъкната в косите на певица в мюзик хол. Шоуто приключва, певицата се наслаждава на цигара и ароматът на роза се слива с дима и съвсем малко сладостен аромат.'' Heart Eyes Heart Eyes

Страхотно описание,ама никак не обичам рози Twisted Evil

# 118
Малко редактирах преводчето, че не беше дървено, ами...... Laughing абе и аз не съм фен на розите, но това описание ме развълнува Crazy

# 119
Розите на мене навсякъде ми ухаят различно. Единствените рoзи, които не обичам са в розовото масло Grinning
Verry Irresistible май беше доста пълен с рози (аз като го имах даже и не знаех)....но супер много го харесвам този парфюм
а и в АNGEL la Rose не усещам никакви рози.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт