''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 794
  • 428
  •   1
Отговори
# 120
Да, тези, които напомнят дървените соц мускалчета (ако ги помниш де Simple Smile)

# 121
Да знам ги....тази миризма ми е много неприятна. Розовата вода също

# 122
  • София
Ето този аромат недолюбвам,неприятен ми е ме дразни Rolling Eyes

# 123
Аз пък обичам аромата на рози, когато не е тежък и мазен; особено има едни, които растат на храсти - ммм, страхотни са! Blush

Много офф, ама последният път така ми се изрина лицето от една розова вода, че се шашнах, че се обезобразих - а уж натурален продукт. Crossing Arms

# 124
  • Варна
Еха, най после изчетох всичко. Гласувах с втора опция защото съм с толкова широки пръсти, че когато имам парички изобщо не ме интересува цената, ако аромата ми е харесал, а пък да му се невиди все едни скъпи неща ми харесват, направо ужасТ! Laughing

# 125
Това нямам представа дали сте го коментирали, но ми изникна пред погледа, докато ровех - My Glow by Jennifer Lopez:

Съставките, поне на мен, не ми звучат кой знае колко привлекателно, но шишенцето не е никак лошо.

А някой дали може да каже 2-3 думи за Live Platinum, понеже нотките ми изглеждат вкусни на пръв поглед - марципан, сливи... eat

# 126
Toва на JLo го гледах, но 1во си помислих, че е Glow, но в ново шишенце.....
Live Platinum е плодов аромат. Най-силно аз усещам сочни круши. А няма круши в описанието....но аз главно това усещам. Има го в БЗ

# 127
Да се похваля и тук. Днес получих Самсара от Фрагранса, но...нещо не ми допадна много. Може би, защото си я представях различно. Толкова чаках и не оправда очакванията ми. Sad Не мога да кажа, че съм напълно разочарована, не. Но има нещичко в нея дразнещо за мен. Tired

Ммммм...Самсара се пробва по следният начин: пред камина, с чаша хубав коняк в ръка, облечена в разкошен пуловер от кашмир...
подушваш яката и ............. Самсара!!!!!!
Изумителен е от началото до края Peace
И определено е за по-влажно и хладно време. Hug

# 128
  • Бургас
Да се похваля и тук. Днес получих Самсара от Фрагранса, но...нещо не ми допадна много. Може би, защото си я представях различно. Толкова чаках и не оправда очакванията ми. Sad Не мога да кажа, че съм напълно разочарована, не. Но има нещичко в нея дразнещо за мен. Tired

Ммммм...Самсара се пробва по следният начин: пред камина, с чаша хубав коняк в ръка, облечена в разкошен пуловер от кашмир...
за мен и в топло време си е много красива  Heart Eyes

# 129
На мен хареса ли ми аромата-ПОЛУДЯВАМ! И изобщо не се притеснявам за цената( в смисъл,че няма да купувам кола или апартамент)  Peace защото чувството за това да го купя ме е безвъзвратно завладяло и не ми дава спокойствие,докато не го купя. И да почакам малко не е проблем! В този смисъл за мен цената не е важна-щом от вътре ме яде значи съм го отнесла! Mr. Green За радост или не незнам ,повечето скъпи парфюми не са моя аромат и не ме терзаят-но ако попадне нещо което харесвам никой не може да ме спре,най малко цената! Обичам израза няма начин да няма начин! Дано не досадих много!  Има едно парфюмче което е незнайна марка-но с него се пръскам с кеф и не струва повече от 5 лева.  То е някакво много калпаво копие на нещо ,но незнам на какво? newsm78  От по скъпите любим ми е Инсоленс.За него бих дала и двойно повече от цената,ако реша да го повторя и не ми е втръснал до тогава. Peace  bouquet

# 130
  • София
Ха сега, Лейди, разбуни духовете! Я сподели кое е това парфюмче незнайна марка, моля  Praynig Пък може и някой да знае чия имитация е. Ние тук преди време издирихме един супер неизвестен Клошар отпреди 20 години, на мен лично са ми много интересни такива неща  Hug

И аз споделям огромна любов към Инсоленс, просто ми е невъзможно прекрасен този парфюм  Two Hearts

# 131

за мен и в топло време си е много красива  Heart Eyes
И на ММ му хареса, а рядко има мнение за парфюм. Ще и дам време, да ме впечатли. Crazy

# 132
  • Враца
А помните ли едни парфюмчета " бич може",
едни малки такива, със златна капачка?
Малки плоски шишенца,
без пулвелизатор.
Незнам точно как се произнася и пише,
но мама и нейните приятелки така ги наричаха.
Моля, някой ако се сеща и има възможност,
да ми ги покаже на снимка поне.  Praynig

# 133
  • при морето
А помните ли едни парфюмчета " бич може",
едни малки такива, със златна капачка?
Малки плоски шишенца,
без пулвелизатор.
Незнам точно как се произнася и пише,
но мама и нейните приятелки така ги наричаха.
Моля, някой ако се сеща и има възможност,
да ми ги покаже на снимка поне.  Praynig
О,да,помним,помним... Thinking
В голямото междучасие ходехме да пушим на морето и се връщахме за час,вмирисани на цигари и Бич може... #Crazy
Аз помня аще един парфюм от онова време-казваше се Беата,беше прекрасен,нещо като Агент провокатора ,точно в такова тумбесто бутилче,само че лилаво.Помни ли го някой?Имаше и един друг,много популярен,полски:Пани Валевска,страшен беше и той...Ех,добри бяха,за ония бедни и дефицитни времена... Hug

# 134
Това парфюмче е подарък на дъщеря ми,но тя ми го даде-не и хареса.А на мен ....ми хареса. LaughingСигурно е от тези дето ги продават в едното левче, но това не ме спира да си се пръскам-приятен е и съм сигурна,че ако на някоя парфюмна среща го дам на някой тесен специалист( това го казвам с най-добри чуства)!!!  Peaceще прозре в него ОРИГИНАЛА hahaha JoyКазва се TOO HEPPY  Мисълта ми е, че няма значение цената а усещането. За по силни усещания-няма безплатна бира...Хем вълкът сит -Хем агнето цяло!

Общи условия

Активация на акаунт