''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 785
  • 428
  •   1
Отговори
# 135
Това парфюмче е подарък на дъщеря ми,но тя ми го даде-не и хареса.А на мен ....ми хареса. LaughingСигурно е от тези дето ги продават в едното левче, но това не ме спира да си се пръскам-приятен е и съм сигурна,че ако на някоя парфюмна среща го дам на някой тесен специалист( това го казвам с най-добри чуства)!!!  Peaceще прозре в него ОРИГИНАЛА hahaha JoyКазва се TOO HEPPY  Мисълта ми е, че няма значение цената а усещането. За по силни усещания-няма безплатна бира...Хем вълкът сит -Хем агнето цяло!
Миличка, да не е имитация на Хепи на Клиник???  bouquet
Обикновено не са особено оригинални в измислянето на имена на копията. Пък и трябва с едно прочитане да се сетиш кой е оригинала....
Ако е Хепи, той ми беше любим около 20-те ми години....
Еееех, младост, младост  Tired

# 136
За статистиката Wink в момента най-скъпите парфюми, които имам са Шанелите Simple Smile, а най-евтин - Ейвънския Фар Ауей, който е чудесен през зимата.

# 137

Ммммм...Самсара се пробва по следният начин: пред камина, с чаша хубав коняк в ръка, облечена в разкошен пуловер от кашмир...
подушваш яката и ............. Самсара!!!!!!
Изумителен е от началото до края Peace
И определено е за по-влажно и хладно време. Hug
за мен и в топло време си е много красива  Heart Eyes

В един горещ юнски ден преоткрих красотата на Самсара. Heart Eyes
Ама бих си я сложила и върху кашмира пред камината де. Wink

# 138
Добрутро момичета  Simple Smile, поднасям ви кафето на тези скали - идеални за плаж Heart Eyes Heart Eyes

# 139
Здравейте Hug
От мене едно айс кафенце

Днес ще се взима L  Party Party
И ако не ме домързи ще отида и до БЗ на Хемус

# 140
  • София
Ооо, момичета, мерси за кафенцата, взимам и от двата вида... Mr. Green

Ами Жаки хайде де, чака те сета.... Hug

# 141
Момичета бихте ли споделили какви са ви впечатленичта от тези два аромата /интересува ме най-вече дали са трайни/

Иначе по темата най-скъпия парфюм, който имам е Chanel 19, а най-евтиния ми е от Ейвън /perfect coton/

# 142
  • виртуално
и двата са много трайни, вторият е доста сладък като аромат

# 143
Жакиии чакаме отзивиии Grinning, аз трябва да се ограничвам от към сладкиши   Hamburger, за това имам страшен глад за сладки аромати.  

За мен Амор Амор е сравнително траен, този на Джей Ло само съм го душкала и не мога да споделя впечатления Peace

# 144
До сега бях с кучето навънка...пия едно кафе, оправям се и тръгвам за към центъра Grinning
Амор Амор е много траен, а на JLo имам обикновения LIVE и е също много траен!
Днес ще търся 100мл Sunkissed, че в Мола нямат Sad Дано на Хемус да е по-заредено
Уж си бях намислила какво да пробвам.....но пак забравих

# 145
  • София
До сега бях с кучето навънка...пия едно кафе, оправям се и тръгвам за към центъра Grinning
Амор Амор е много траен, а на JLo имам обикновения LIVE и е също много траен!

Добре, добре  smile3508
Жакиии чакаме отзивиии Grinning, аз трябва да се ограничвам от към сладкиши   Hamburger, за това имам страшен глад за сладки аромати. 

За мен Амор Амор е сравнително траен, този на Джей Ло само съм го душкала и не мога да споделя впечатления Peace

Като става дума за сладичко, днес съм с това:

Не очаквах, че ще ми стане толкова приятен.... newsm78 - сладичък, плодов....

# 146
А на мене цялата ми коса ухае на Коко М....за това днес нямам избор. Пак с него Grinning

# 147
  • София
А помните ли едни парфюмчета " бич може",
едни малки такива, със златна капачка?
Малки плоски шишенца,
без пулвелизатор.
Незнам точно как се произнася и пише,
но мама и нейните приятелки така ги наричаха.
Моля, някой ако се сеща и има възможност,
да ми ги покаже на снимка поне.  Praynig
О,да,помним,помним... Thinking
В голямото междучасие ходехме да пушим на морето и се връщахме за час,вмирисани на цигари и Бич може... #Crazy
Аз помня аще един парфюм от онова време-казваше се Беата,беше прекрасен,нещо като Агент провокатора ,точно в такова тумбесто бутилче,само че лилаво.Помни ли го някой?Имаше и един друг,много популярен,полски:Пани Валевска,страшен беше и той...Ех,добри бяха,за ония бедни и дефицитни времена... Hug

Ееее, сега си спомних и аз въпросната Беата, беше много отдавна и не помня аромата, но си спомням бутилчето, точно лилавко и тумбесто, с тънки ръкописни и завъртяни букви! А останалите 2 "антики" съм ги виждала в продажба и сега. Пани Валевска има в Халите, поне миналата година я имаше, мисля, че на първия етаж. А Бич Може съвсем случайно го открих на едно местенце в България, където заминавам след 2 дни и съм твърдо решена да си купя една опаковчица, шишенцето е точно като издължена капка, със златна капачка и без пулверизатор, 5 мл, струваше 4-5 лева, съвсем истински са си, полски (в този магазин се продава и друга полска козметика). Не дават тест, естествено, но пък аз нахално и тайно отворих и душнах - ароматът си е същият  Hug Ще си взема  Flutter

# 148
О, този Дизел много ми харесва. Sunglasses

Аз пък не мога да спра да нося Сицилията и това си е. Такова невероятно удоволствие изпитвам от този парфюм, сякаш всеки път го откривам току-що. А и не спирам да се вдишвам, когато съм с него. Измислителите му са сложили нещо, което буквално ми действа като наркотик. smile3517

# 149
Friq Amor Amor е уникален парфюм!И аз ще си го взема ,но към есента,доста е сладичък.Live Lux много ми допада също.
Noir Diesel разбиха класациитте този сезон.Аз съм се спряла на този ,но и беличкият не бих отказала.А този мъжки направо е невероятен и сега води челните места в европейските класации.

Общи условия

Активация на акаунт