''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 768
  • 428
  •   1
Отговори
# 150
Миши, само мъжкият, Only the brave, е тазгодишен, дамският Fuel for life е от отминал сезон. Grinning

# 151
Да,така е.Обаче имаше статия ,че тази година са в челните места по продажби.А мъжкият направо е разбил класациите.

# 152
Ааа, ясно. yes
Не съм го подушвала точно този мъжки, страх ме е да не изпусна тестера. Laughing

# 153
Ааа, ясно. yes
Не съм го подушвала точно този мъжки, страх ме е да не изпусна тестера. Laughing

hahaha

# 154
Ааа, ясно. yes
hahaha
Ми да. Mr. Green Голямо, неудобно 100 мл шУше, продавачките са се взряли в гърба ти, охранители дебнат, нося торбета и дамска чанта, която тежи половин тон... хич и не посягам даже при тия рискови фактори. Колко парфюми съм подминала така, ако знаеш... Embarassed

# 155
Благодаря за отговорите   bouquet
Ще се почудя още малко кой от двата да си взема /а най-вероятно ще са и двата  Mr. Green Blush /

# 156
Аризона, аз като се засиля да душа паркирам чантите някъде - на щанд, на земята - според случая. Все едно ще меря дрехи  Laughing

# 157
В продавалника има предложение за отливка 10 мл на нилските градини срещу 15 лв и другите -след мусона и май ще взема да си поръчам едни Нилски Градини и без това няма къде да се пробват newsm78

# 158
http://beauty.market.dir.bg/zoom.php?xoffer=36906&shop_id=57&cat=3236

Здравейте, момичета. Някой има ли мнение за това парфюмче? Аз не съм пробвала нищо на Valentino, но ми подариха този за рождения ден и ми се струва доста траен. Иначе е прекалено сладък за лятото според мен, представям си го по на място в студен и снежен ден около Коледа.

# 159
  • София
А за кое парфюмче става дума? Simple Smile

едит: Да, вече се вижда. Не го познавам, но съм чувала хубави неща за него. Виж как ми създаваш интерес, трябва да го пробвам.
А опитът ми показва, че някои от така считаните от мен за зимни парфюми се проявяват много добре и в топло време (далеч не всички, разбира се), така че трябва да се пробват в различни сезони.

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 14:24 от Атти

# 160
  • София
http://beauty.market.dir.bg/zoom.php?xoffer=36906&shop_id=57&cat=3236

Здравейте, момичета. Някой има ли мнение за това парфюмче? Аз не съм пробвала нищо на Valentino, но ми подариха този за рождения ден и ми се струва доста траен. Иначе е прекалено сладък за лятото според мен, представям си го по на място в студен и снежен ден около Коледа.

Имам го, и много го харесвам. На мен е траен. Нося си го и сега с голямо удоволствие....!  Heart Eyes

# 161
  • виртуално
В продавалника има предложение за отливка 10 мл на нилските градини срещу 15 лв и другите -след мусона и май ще взема да си поръчам едни Нилски Градини и без това няма къде да се пробват newsm78
добре де, тези отливки в рефански шишета ли са? Аз имам едно такова и то тече отвсякъде и ту пръска, ту не пръска  Twisted Evil

# 162
Ами да, в такива са и на мен лично ми се губи очарованието на парфюма. По тази причина никога не съм си взимала или разменяла Blush

# 163
Да,в рефански шишета.Очарованието се губи-безспорен факт,но пък няма къде да се пробват,а ако ароматът много допада,следва поръчка. Laughing

# 164
  • Варна
Благодаря отново за милите поздрави Hug. Почерпката съм я оставила в предната тема   cook
Гласувах с опция 2. Наясно съм за различните критерии за скъпо. Мене ме привличат повече ароматите, които за мен са скъпи(което е ок. средните). В различни периоди от живота ми се се налагало да ползвам имитации или по-евтини - правила съм го с неудоволствие. Снобизъм или не, за мен цената е качество и пак подчертавам, за мен е висока цена над 100 лв. за 50 мл. в магазин. Надявам се и аз да попадна някой ден на аромат на Ейвън, Орифлейм или Би Ю, който да ми хареса толкова, че да си го купувам редовно, без да преча толкова на сем. бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт