''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 763
  • 428
  •   1
Отговори
# 165
Очарованието на аромата за мен е преди всичко в ... самия аромат. Simple Smile
Не че не обръщам внимание на шишето. Рефанските са кофти , да, но  от друга страна отливките дават възможност да пробваш по-обстойно или да носиш някои аромати.
Тестерите без капачка също ме дразнят, но ако парфюма ми харесва и цената е изгодна, не обръщам такова внимание на тая дреболия -капачката.

# 166
Eто мееее пак Grinning
Горда притежателка на L. Шишето е просто убиец....а като бонус парфюма ми хареса Grinning
След малко ще снимам и сета...кутията е много готина!
Хиляди благодарности на Зори (Ноар)   Hug 

# 167
  • София
Честито шишенце, Жаки  Laughing Пък щом и аромата ти харесва, какво по-хубаво от това  Hug

# 168
Жаки, честито, с кеф да си го ползваш!

# 169
Ето как изглежда сетчето от вътре и отвън

Аромата супер много ми прилича на Love in Paris. Като им видите съставките във Фрагрантика ще видите, че имат доста сходни.
Просто L е някакси по-плодов...усещат се силно круши и нещо като праскови или кайсии. Въпреки, че пише, че е акватично-флорален....аз не намирам нищо акватично в него. Абсолютно цветно-плодов аромат си е за мене. Усещам и леко божур и момина сълза.

# 170
Moria, напълно съм съгласна с теб, в никакъв случай не се изказвам против тестерите и отливките, но с тях щастието не ми е пълно. Blush
Жаки, честито, хайде кажи как е парфюма.
О, щом казваш, че прилича на Love in Paris, ще ми хареса Heart Eyes

# 171
Oпределено имат прилика. Може да се каже, че е плодов Love in Paris Grinning
Нежен аромат, не е някакъв парфюмен шедьовър, но е приятен
Мисля си обаче, че в по-студено време повече ще ми хареса. Аз като е топло много не обичам да нося парфюми...
Но ми е странно, че Gwen харесва такива миризми  Grinning...някакси не и отива на стила. Намирам го за доста елегантен...

Малко офф....гледам Two and a Half Men и в епизода участва Енрике Иглесиас Mr. Green дърводелец е  Laughing

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 17:17 от Jaquie

# 172
  • София
Абе, Жаки, накъде отвлече Зори?  Laughing
И аз не обичам тестери без капачка, но специално за Коко ще се прежаля, че иначе няма да се сдобия с този уникален аромат и просто се налага.

# 173
  • София
Честито Жаки,много е красиви и шишенцето и кутията!   bouquet Със кеф да си ги ползваш.

Live luxe е сладък аромат,аз усещам основно круша и е много траен Grinning

Гледала съм я тази серия,голям смях Joy

# 174
Както преди малко си говорихме с колежката - "Като имам парите, няма значение колко струва нещо. Като ги нямам ... ами ... пак няма значение"  hahaha

При мен Извънземното, Шанса и Орхидеята са ми от по-скъпите парфюми (над средните цени за парфюми), но не мога да кажа, че в тях цената ме е привлякла.

Каквото си ми хареса ... искам го  Whistling

# 175
  • София
Жаки, какво стана, намери ли 100мл от Сънкисд Глоу?

# 176
 ooooh! Не ходих до БЗ Sad....обиколих 100 магазина за чанти и накрая нямах сили да ходя и до Хемус

Така, че имам голяма молба към всички, които скоро ще ходят до БЗ! Моля ви питайте дали имат 100мл Sunkissed Glow на JLo...за да мога да спя спокойно Praynig

# 177
Да се включа и аз с хиляди благодарности към Зори Hug , която бе толкова мила и отзивчива да ми прати пробичка на ето това : http://www.fragrantica.com/perfume/Fiorucci/Fiorucci-6184.html

Аромата много ми хареса, нежен, вкусен, плодов. Много малки червени плодчета сякаш са намачкани и подправени с нещо + ванилия. Единствения недостатък е, че май на моята суха кожа не е особено траен.
Ноар , благодаря ти.  bouquet

# 178
  • София
Вили, пак заповядай!  Hug   bouquet

# 179
Този L много траен се оказа....кога го пръснахме още ми седи на ръката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт