''Парфюмни размисли и страсти'' 33

• 19 714
  • 428
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Ох и аз единия път в БЗ се загледах по Джил Сандър. Но неблагоразумно се опитах да запомня всички и съвсем се обърках между Style и Stylessence. Не помян кой ми допадна и кой не. Във всеки случай Style soft много ми хареса. Имаше и нещо Summer, което също ми хареса, миши ти обърна ли внимание.

# 331
  • София
И аз ги бъркам Style и Stylessence,знам че единия ми мирише на мляко с канела и и харесва повече,но не знам кой от двата е.

Някои поръчвал ли е тестер на Целувката на дракона от Гет?Дали е наред?

# 332
stenly опитах само разпространените 2-белият и черният.Другите ги видях,но реших да ги оставя за следващ път.Имам си правило да не тествам повече от 4-5 аромата.А и след Coco ,останах без дъх от възхищение!
Мляко с канела....и аз ги обърках.Те си приличат много 2-та,но черният ми се видя доста по-изискан. newsm78

# 333
  • Козлодуй
Моят е от там,ЕДП е и си е съвсем наред Peace С капачка е.

# 334
  • София
Миши, запали ли се по Коко?  Mr. Green Не си му никак единствена жертва в последно време... Rolling Eyes Красота е той, много си го обичам  Heart Eyes
Носила ли си го, или само от проба го хареса? Защото да тестваш Коко на блотер, или дори да си пръснеш на китката, и това да се напръскаш подобаващо с него са две различни неща... във втория случай освен в аромата и развитието му ще се влюбиш и в трайността и в шлейфа му... Hug Heart Eyes Ако пиенето на мохито се осъществи и ме вземете и мен ще ти го донеса да се нацъкаш подобаващо (ама да не слагаш друго преди това)  Peace

А за моето най-ново попълнение - Insolence Eau Glacee - много, много ми допада, вчера го носих, доволна съм и откъм трайност, поне по дрехите ми се усещаше часове след като си слагах... Heart Eyes А и флакона... Heart Eyes

Сега вече се точа за следващата си покупка - чакам да настъпи момента когато ще съм горд притежател на Black Cashmere....много съм нетърпелива... Crossing Arms

Борислава, тестера на Целувката на Дракона е с капачка, 50мл мисля беше... Ама пробвала ли си го? Не е много подходящ за покупка на сляпо...

# 335
Noir ,супер! Hugтрябва да се разберем с момичетата!Иначе само от проба на китката и на блотер.Иначе един от любимите ми аромати,които пак бих притежавала е Мадмоазелата.Различни аромати са с Coco,но имат нещо общо.Изисканоста също им е отличителна черта!Много класна миризма Peace

# 336
И аз ги бъркам Style и Stylessence,знам че единия ми мирише на мляко с канела и и харесва повече,но не знам кой от двата е.

Наред е Peace

# 337
  • София
Ноар,пробвала съм го PeaceМного ми харесва,щом е наред и е  с капачка супер,поръчвам го Wink

# 338
  • виртуално
А за моето най-ново попълнение - Insolence Eau Glacee - много, много ми допада, вчера го носих, доволна съм и откъм трайност, поне по дрехите ми се усещаше часове след като си слагах... Heart Eyes А и флакона... Heart Eyes

благородно и парфюмно ти завиждам
и аз съм заредила снайпера  днес да отстреля едно Insolence - дано ми излезе късмета  Praynig

# 339
  • София

и аз съм заредила снайпера  днес да отстреля едно Insolence - дано ми излезе късмета  Praynig

Ей, супер, толкова го искаше, редно е да го придобиеш вече.... Hug

# 340
Днес пробвах да понося Дона Карън Голд- парфюма
Беше много траен, но само момина сълза усетих и нищо друго
Трая около 6 часа на кожата ми, което си е направо добре Peace

# 341
  • Враца
Miss_Smart, а липи ? Аз усещам липи, пара от чай, и колкото по-стои, толкова по се развива.
Харесва ми  Peace

# 342
Miss_Smart, а липи ? Аз усещам липи, пара от чай, и колкото по-стои, толкова по се развива.
Харесва ми  Peace

Да, и липа. Права си Hug
Но при мен май нямаше кой знае какво развитие.
Пробвах и Сикрет Обсешън на КК....не ме впечатли въобще...

И един съвет- момичета не ходете в парфюмерията на 2 етаж в Скай Сити Мол...половината тестери бяха развалени Sick
Любимият си пръсна от Джентълмена на Живанши...миришеше ужасно...на тамян и на гнило...
Един час ни отне да му го измием от ръката...Отврат....

# 343
  • виртуално

не стана, подминаха ме като бърз влак гара  Cry

# 344
  • София

не стана, подминаха ме като бърз влак гара  Cry

Ти на размяна ли си се надявала? Добре де, искаш го толкова много, поръчай си един - вчера ги гледах в гет или в мегашоп тестерите - не са им лоши цените. Обаче първо те съветвам да отидеш до БЗ или ЦУМ или някъде другаде където ги имат и трите - ЕДП, ЕДТ и My Insolence, и да си ги тестваш върху кожата за да прецениш кой ти допада най-много. И после поръчваш, носят ти го утре и кеф..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт