MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Честит Имен ден на Монката - Бонбонката!
Да е жива и здрава и все така весело и лъчезарно дете!   bigdance2

# 181
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит имен ден и от мен! Много здраве и късмет!

Аз ви казвам мили дами чао! Стягаме куфара и заминаваме. Очаква ни голям студ - 8-14 градуса и по прогноза и дъжд. Тръгвам с леко свито сърце, не знам какво ни очаква, а съм с децата.
Но съм убедена че ще е прекрасно! Като се върна ще се отчета със снимки и разказ!
Ще ми липсвате!  bouquet  bouquet  bouquet

# 182
  • Варна
Благодаря ви за пожеланията за Монка  Hug
Една почерпка на патерички от нас

бях изключила съвсем, за именния ден на малката - добре че като се видяхме с Мимито вечерта ми напомни и успях да и взема мъничко подаръче  Mr. Green
Между другото Мимито като ми отвори вратата,без малко да се извиня и да си тръгна - помислих, че пак съм объркала апартамента Laughing Хем я видях на снимка ама пак не можах да я позная в първия момент  Embarassed  Страшно и ходи новата визия, направо неотразима  Hug
Къдрокоске - айде и ти се представи с фото-сесия, няма да те познаем иначе, ако се засечем по улицата (аз пак може и да не те позная - както вече разбра  Blush, много съм се сдухала напоследък...)
А по повод моята коса - ами да живее къната, че иначе половината е бяла вече  Wink

# 183
  • Варна, морето и сините вълни!
Мише, чак ме засрами  Embarassed Embarassed
Аз да се отчета. Ние сме в Търново. Благодарско на Яна, за чудното хотелче, за прекрасния рестирант. Започваме добре нашето прикючение! От утре най - вероятно ще съм без мрежа. Та като се върна ще се отчитам и ще ви чета!

# 184
Дами, отивам на едно бързо море за 1 седмица, не се шашкайте за мен, здрави сме (без смотания Милен, който заради тъпите мотори е с шина на коляното и се чудя дали да го убия или просто да го оставя в някоя локва да страда).
Поздрави и целувки  Hug

# 185
Пачи, Приятно моренце! Да си натопиш гъзето и заради мен! Недей го убива Милен, твърде лесно ще се отърве така.... hahaha

Зеч, какво стана с вашите сливици?

# 186
  • София
Пачи, стискам палци да изпревариш студения фронт!  Peace

Освен Зори никой нищо не казва за Мадона.  newsm78 Споделете плс   Peace

# 187
Мимис, пак ми се ходи на концерт. Днес гледах около десетина клипа от турнето и ме завихри едно чувство Crazy

Пачи, дано случите на хубаво време тази седмица Hug

Мими, пожелавам ви най-яката ваканция!

Аз отивам да рисувам с торпедото. Мразя лошото време, вкъщи става малка лудница (особено като си свикнал в къща с двор цяло лято...).
До скоро!

# 188
Пачи ...приятно на морето. Моят мъж също е подлудял да си купува мотор и аз още от преди години му казах че съм против но ето че настана момента и като гледам нямам много думата.Хич не ги разбирам тези машини и знам доста хора които се изпотрепаха,Дан ме уверява че неговият не е спортен мотор и няма да се състезава с него по пътищата . Какъв мотор има Милен ? Дан ще си купува Харлей и си  опитвам да намеря инфо дали са толкова безопасни колкото той ме уверява Rolling Eyes.

Ние също стягаме дисагите ,заминаваме в Понеделник -Елла само брои дните до старта, радвам се повече задето тя е толкова щастлива че ще ходи на океана. Heart Eyes
Аз пък спрях лекарствата и съм нов човек  Mr. Green. (пу-пу)

# 189
Освен Зори никой нищо не казва за Мадона.  newsm78 Споделете плс   Peace

Ами Зори си каза, Пачи сега е заета с друго... значи аз съм на ред.

За мен беше велико!
Даже "велико х 2", защото преди това все пак успях да се видя с Пачи макар и за малко. И двете събития са ми скъпи  Wink
Мадона.... не може да се разкаже! Трябва да се види и усети! То не е само и просто концерт (сега излизам, изпявам ви нещо, вие ми се радвате и е много хубаво). Зашеметяващо шоу! Страхотна мултимедия, ефекти. Отделно дето тя с нейните 51г. е способна да засрами всяка една от нас и с тялото си, и с физическата си подготовка. Е, два часа тя просто не спря!
Яд ме е много, че се хванах на приказките и предупрежденията за проверки за забранени предмети. Е, никой за нищо не ме провери. Този, който ми скъса билета само с една ръка ми пипна чантата, претегляйки я и толкоз. Можех преспокойно да си внеса фотото. Да не говорим, че няколко места през мен един пич снимаше с малка камера.
Както и да е... други за сметка на това си бяха внесли каквото е необходимо... та в крайна сметка и аз си сглобих едно албумче със снимки, изтеглих си и филмче с по-голямата част от концерта...
Ако някой му се гледат снимки - http://elssteni.multiply.com/photos/album/29
Имам и сейвнати две ю-тюбски клипчета също там.

Вики, приятна почивка и на вас! Къде ще сте този път?

Ей тия мъже яко ги тресе криза на средната възраст, бе... #Cussing out и моя не го подминава, да не си помислите, че само за вашите говоря...

# 190
  • Бг-мама
Пачи, Приятно моренце! Да си натопиш гъзето и заради мен! Недей го убива Милен, твърде лесно ще се отърве така.... hahaha

Зеч, какво стана с вашите сливици?

Елс , утре е деня Х Hug
Днес обаче момчето ми става на 6 и ни тресе подготовка у нас , чакам 13 деца след малко и у нас ще стане  Crazy Crazy
Бягам дами . Hug

# 191
Зечи, честит рожденна порасналото ти момче! newsm59 Да ти е жив и здрав и много ученолюбив!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЕДНИ СТРАХОТНО ПАРТИ ДНЕС!
Кога ще го пускаш на училище?

Пачи, да не си в Каварна случайно за Rainbow? Искрено завиждам...ние тази година пропуснахме морето, заради ремонта и донякъде по собствено желание....следващата седмица съм на ФМ и нямам търпение да видя дали малкото ританче ще си разкрие пола  Heart Eyes

# 192
Зечка, да ти е живо и здраво момченцето! Весел купон Simple Smile

# 193
Честит рожден ден на порасналото момче! Зеч, да ви е жив и здрав, много щастлив и безгрижен! Весел празник!!!
 nbirthday

# 194
Елс , утре е деня Х Hug
Днес обаче момчето ми става на 6 и ни тресе подготовка у нас , чакам 13 деца след малко и у нас ще стане  Crazy Crazy
Бягам дами . Hug

Първо -   bouquet Честит рожден ден на порасналото ти момче! Да е жив и здрав, силен, смел, отговорен, умен, късметлия и ...., и......, и......
А за утре - ще стискам палци и сигурно ще те чуя по някое време! Praynig Peace

Ние сме в четвъртък... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт