MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Мерси момичета. Heart Eyes

Кари браво ,гайдата е много оригинална! Елла иска торта на тинкърбел  и като знам каква е врътка май ще си я купим другия месец.Имам време да реша де но нещо не'ам нерви напоследък! Rolling Eyes

# 451
  • Варна
Кари, тортите ти са невероятни (както винаги)  Hug
Ние сме си в къщи, доки ми даде 5 дена болничен и сега си издивяваме двете с Мони в къщи  Crazy Дарин и той му се ще да си остане у дома, ама не знам доколко ще издържи психиката ми - двамата заедно са като торнадо  #Crazy

Ето така изкарахме Хелоуин ние Simple Smile

http://mishelin26.multiply.com/photos/album/7

# 452
mishelin супер сте! Hug

Пачи показвай и вашите снумки; как сте с Милен-оздравявате ли?

Flash Dance седнала не ми личи, щото д-то ми е по-голямо от шкембето Tired Качила съм вече 13кг, а имам още 2 мес и половина Crazy С Трифи сумарно качих 13.

Кари страшна торта  Peace Как успяваш с две деца и торти да бъркаш Heart Eyes

# 453
  • София
Б** м*** му, само аз ли съм такъв некадърник, и не мога да направя хубава торта  ooooh!

Тук ключовата дума е "хубава", нали? Wink Защото моето изречение би звучало така:
"...само аз ли съм такъв некадърник и не мога да направя торта"   Joy

Не че се кося и мъча, няма дори да се пробвам. Но си признавам.  Peace

Кари, не знам какво е това предизвикателство, но ти желая да обереш всички възможни материални и духовни награди! Тортите ти са шедьоври!  Peace

# 454
Кари - тортите ти наистина са страхотни! Пожелавам ти да се класираш първа във въпросния конкурс (извинявай за невежеството, но не съм чувала за него). Още една завист ми се прилепи  Blush След като си признах, че искам да правя поне наполовина толкова готини снимки като Вики, сега си признавам, че завиждам и на Кари и Мими за тортоправенето  Blush Ама благодордно де. Hug
Мише - страхотни сте на Хелоуина!  Heart Eyes Hug
МТВ - и аз качих някъде към 13-14 кг със Сияна. Чувала съм, че втория път винаги се качва малко повече, това ще го кажат бременеещите мами и другите с по две, три деца. Във всеки случай изглеждаш добре и в никакъв случай не си това, което описваш   Hug
Сиси е добре и вече е на ДГ. В групата им (в която е временно, докато пуснат тяхната градина от 09.10.) отстъстват много деца. Тук се е създала масова психоза. Все повече хора виждам с маски на лицата, макар, че незнам дали това е достатъчно предпазно средство. Хм, според мен - не.
Вчера шефката ми ми каза, че варненското ателие не правело достатъчно оборот и че не можела да си позволи да плаща и наем и заплата. Чувствам се застрашена и май скоро пак ще тръгна да търся работа. Да видим. Спорен ден на всички!   bouquet

# 455
  • Пловдив
Зечка , честит рожден ден!
Желая ти много радост , здраве , късмет ,любов и успех във всичко!

# 456
Зечи, Честит Рожден Ден! Много да си здрава, обичана, обичаща и щастлива! Heart Eyes

# 457
Зечи ЧРД мила ,бъди много щастлива и много здрава (ти и семейството ти)   bouquet

----
МТВ...съвсем се отвеях преди а исках да ти кажа че си много готина,и изглеждаш супер свежарка  Flutter

# 458
  • Варна, морето и сините вълни!
Зечи, да си жива, здрава и много усмихната!
Да си обичана, желана и уважавана!
И не на последно да са ти здрави децата и мжа, та да си усмихната и безгрижна!

Аз съм само като експресен влак, защото ще ходя пак на изпити. И между другото и дипломна работа мисля и пиша...
Да не казвам голяма дума, но се убеждавам че малките групи деца в ДГ и училище са олямо преимущество. Само да можеш да си го позволиш финансово..... Много доволен от градинката на Катето. Дано има повече такива места!

# 459
Вики, благодаря за комплимента  Blush, но далеч не се чувствам така Confused
Може би заради рисковата бременност, съм изнервена, и често се карам и викам на Тити, а то милото няма вина за нищо..от това после ми става още по-криво Tired
..или да търся проблема в мен Rolling Eyes-кажете мамите с по 2 и повече деца? Sad

# 460
Вики, благодаря за комплимента  Blush, но далеч не се чувствам така Confused
Може би заради рисковата бременност, съм изнервена, и често се карам и викам на Тити, а то милото няма вина за нищо..от това после ми става още по-криво Tired
..или да търся проблема в мен Rolling Eyes-кажете мамите с по 2 и повече деца? Sad

Ми къде е причината....и аз не знам. Понякога не ми пука какво правят и къшата прилича на бомбардирана и няма къе да стъпш. А понякога яхама метлат и фърчи пирушина...........Та причината галиба е у нас, не у децата Те са перфектни, но ние не ги разбираме....
Когато Борко беше на гдините на Катя го мислех за голям и имах много високи изисквания към него. Сега Катя е още моето малко момиченце.... Embarassed

# 461
Момичета благодаря ви тортеното предизвикателаство е тук в нашия форум и е по скоро любителксо отколкото конкурс ето това е  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427000.345

Аз яхвам метлата когато се бият за играчки затова и хвърчат в кофата особенно ако са някакви дреболии

Зечи честит рожден ден    bouquet

# 462
Честит Рожден Ден Зечи! Пожелавам ти здраве, късмет и много щастие! Бъдете здрави всички у дома!   bouquet

# 463
Kaри, тортата гайда много ми допадна! Много добра идея!
А за тортите ти автомобили, някой ден като имаш време може уроци да ми дадеш..все ми се струват че не са лъжица за моята уста   bouquet  bouquet

# 464
  • Бг-мама
Благодаря на всички за пожеланията и честитките , много мило ми стана!!! Hug Hug Hug
Мтв , и аз се чувствах така когато се роди Валко , Георги го обираше всичко милото .Бях сама с двамата и крайно недоспала и изтормозена .Много пъти ми е ставало мъчно , и почвах и нацелувах Гошко и му се извинявах.
Кари , много си напреднала с тортите .Браво!
Мими,успех на изпитете!!
Моите деца тази седмица ги оставих вкъщи , че Валко много време пи АБ и исках малко да се стабилизира.
Тане ,:hug: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!!
Дани и Валко  е 14 кг , ама вече не се тревожа.Е не ми стана хубаво като ги мериха и теглиха в градината и бяха изкарали едни списъци ,като видях мерките и теглилките на останалите деца просто ме рабиха.Ми те гиганти бе , чак ми се видя ненормално, а и Валко е най малък на възръст в групата и е като бебе пред тях.
Вики , Елла е невероятно красива , пу , пу !!!! Пък за твоите фотографии просто нямам думи.
Ако съм изпуснала някой ще прощавате , но още спя. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт