MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 464
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ами доки каза, че гърлото е чисто (какво е видял баща и така и не стана ясно), гърдите и са чисти, сополи няма, само тая проклета кашлица  Rolling Eyes Ще видим докъде ще я докараме. Доки каза да я задържа колкото може повече в къщи, ама не знам как ще стане номера Sad Аз съм на работа, баща и и той каза че не можел - ще го мисля. Днес ще ходим на Хелоуин парти в една приятелка - всички сме стъкмени с костюми, само таткото още не съм измислила какъв да е, а време не остана.....Ще се отчета после със снимков материал  Mr. Green
Вике , Елла е приказна  Hug А снимката и аз я бях пропуснала, страшна е  Peace Поръчала съм на Дядо Коледа хубав фотоапарат - дано ми донесе  Mr. Green
Правде, и аз като тебе новини не гледам или много рядко, но тези с маските ми действат стресово.
ГОЛЯМО гуш на всички болнички  Hug Hug Hug

# 436
Бърз отчет:
РД на Боян в къщи - мина чудесно, щети само в детската стая, и то почистваеми. Маги също ще празнува в къщи, само че обмисляме маскарад. Финансово ни излезе на около 1/3 от цената на клубовете, а остана много ядене и пиене. Снимки - скоро  Mr. Green
Болести - в четвъртък Маги е повърнала 2 пъти в градината, без температура, без сополи  newsm78 Взех я на обад и в петък не ходи, но видимо нищо й няма. В понеделник се завръща на бойното поле  Whistling
Хелоуин - деата са при бабите, заедно с братовчед си Йоско, нямат нужда от допълнителна маскировка, достатъчно щети нанасят и без маски  Joy Обаче ние, дъртите, сме на тематично парти с тема: известни музиканти. За маскирането - ОК, но лошото е, че трябва и да пеем песен на този, на който сме се маскирали  Crazy По тази причина ще сме Мили Ванили, сега отиваме да купуваме перуки и да търся диско сако с широки рамене и тесен ханш...  hahaha Ще отчета снимки и от това събитие някога  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни, и не се шашкайте за грипа, ето къде е 2012г.  Joy

Ха, сега видях, че лентичката ми се е бъгнала - пише, че ще пуша след 1г. и 5 месеца, което не е 01.07.2011г., считано от сега  newsm78

# 437
  • Варна, морето и сините вълни!

# 438
Сисинка ми е болна  Sad От сутринта поддържа 37,2-4 градуса. Не е хапнала нищо, то е разбираемо, ама поне вода или чай да пиеше. Sad

# 439
и Мая беше така цяла седмица ,за съжаление антибиотика не ни се размина, пожелавам ви бързо оздравяване

Мимито много хубава тортата  Hug

# 440
Mimito  smile3501 , майсторка си!

Flash Dance
дано бързо се оправи Сиси Hug, и нашия е на АБ-бронхит, ама не кашля особено, Т имаше в началото на седмицата..май доки тоз път реши да се презастрахова Rolling Eyes

pachikrak как мина веселбата? Misc Ghost

Вики
мн ви е хубав ангела Heart Eyes

Кари_ ок ли сте вече?

# 441
Аз пак да питам за болната ми тема.Бихте ли противогрипни ваксини или някаква специална против свинския грип?При нас е голям страх от него,затварят училища,градини,чух,че момче 9 (клас) е починало от въпросния грип и сега съм още по уплашена.... Sad
Искам да бием ваксина на Иви,но незнам късно ли е,каква и т.н.,а педката ни е против тези ваксини-незнайно защо!
#Crazy newsm78

# 442
Чакайте да си покажа и вещичката от вчера ,че вчера си беше Хелоуин.Такава радост до небесата беше,тя с още 2 нейни приятелчета обикаляха по къщите за лакомства и просто съм в захлас каква разлика има от миналата година когато все още не вдяваше какво се случва.

----

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:41 от victoria

# 443
Веси, аз не бих сложила..твърде скоро "откриха" противогрипна ваксина и не е достатъчно тествана..
В крайна сметка и от 'обикновен" грип /а всичкия е от причинител вирус тип А/ можеш да имаш летален изход, ако не се лекува на време и адеватно..дефакто проблема не е във самия вирус, а в усложненията.
Ако искаш коментирай това с педиатърката си...но най-добре да заложиш на естествено повдигане на имунитета с плодове, мед и т.н.:
http://www.framar.bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD% … -pid09000829.html

Елла е супер! Heart Eyes

А ето ме мен дебела /мъжо не ме е снимал в цял ръст-т.е. целия ми блясък...дали не се съмнява, че ще ме побере в кадър? Thinking/:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/7uxuYOjxu1YqIjY0fl0MpA?auth … p;feat=directlink

# 444
МТВ, много си дебела, няма що....  ooooh! Я не говори повече глупости  Hug
Весе, от опит с противогрипни ваксини ти казвам, че докато си с ваксина - ОК, но 1 година да пропуснеш, ти се разказва играта - много се изнежва организма...
Вики, нищо вещерско няма в Елла, толкова е миловидна  Hug
Мимито, диабет хванахте с тия торти, ей, за всеки повод вече правиш шедьоври  Peace

Нашето парти мина много добре, финално бяхме Наталия Симеонова и Денис Ризов  Whistling Аз се включих в пеенето едва след като се напих подобаващо  Crazy Снимки - чакам да ми ги изпратят, защото бяхме без апарат.

И за финал - аз и Милен сме болни  Tired Сополи и гърло. Маги е на градина, Бобъра си е перманентните сополи...

Бързо оздравяване на всички и се пазете  Heart Eyes

# 445
Мерси девойки. Heart Eyes
Пачи ...да не беше страшна вещица,аз си падам по сладурските костюми и традиции на Хелоуин а не страшните.Нямам търпение да видя вашите снимки,Наталия я знам но Денис не .Кофти че сте болни.

# 446
Ние сме по-добре, да чукам на дърво! Praynig
Вики - снимките на Елла са страхотни, особено тази на която е със закчливата усмивка и кошницата.
Пачи и аз чакам снимки с нетърпение! Бързо оздравяване  Hug
МТВ - незнам кое ти е дебелото Shocked Rolling Eyes ooooh!
Весе - не бих била ваксини на Сиси, подкрепям мнението на Пачи, че организма се изнежва. Peace А и като цяло съм против ваксините.  Peace

# 447
Вики прекрасна е Елла на снимките  Hug Heart Eyes

момичета някои от вас ползвал ли е инхалатор ,Галина не спира да кашля и докотра ни посъветва да закупим инхалатор ,защото е малка още за инхалации над тенджерка например

това са последните ми две торти с които ще участвам в тортеното предизвикателство
http://darkssyget.multiply.com/photos/album/3/3#photo=49

# 448
Б** м*** му, само аз ли съм такъв некадърник, и не мога да направя хубава торта  ooooh!

Кари, разгледах висчки торти, не само последната и честно казано нямам думи... В тая Варна трябва да ви забранят захарта, Мимито сигурно е на инсулин  Crazy

# 449
Б** м*** му, само аз ли съм такъв некадърник, и не мога да направя хубава торта  ooooh!
споко, не си само ти Simple Smile и аз така

Общи условия

Активация на акаунт