MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 456
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Честит рожден ден Тане! Пожелам ти здраве, щастие и късмет!   bouquet

Стискам палци да е по-лека интервенцията на Стилиян  Hug Praynig
Мимито - стискам палци за изпитите  Peace

# 481
  • София
Честит рожден ден, Тане!!!

bouquet  bouquet  bouquet

Здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 482
Тане, честито и от мен, здраве и любов   bouquet

# 483
Тане , Честит Рожден Ден!
Много здраве, късмет и успехи във всичко!!! Hug

# 484
  • Пловдив
Благодаря на всички за поздравите!
Да сте живи и здрави и много щастливи !!!

# 485
  • Бг-мама
ХЕЛП МИ!!!!!
Търся да закупя народна носия за Гошко искат ни от градината  ooooh! ooooh! ooooh!
Да има и ямурлук ! ooooh! ooooh! ooooh!

# 486
  • София
Цвети, как е Анна Мария?

Зечи, виж дали тук няма да изскочи нещо...  Peace

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:50 от mimiska

# 487
# 488
Мимис - благодаря, че питаш за нас.
Анна Мария вече е доста по-добре благодарение на АБ. Ще видим как ще е от утре като вече не го пие.

# 489
  • Бг-мама
Цвети , радвам се ,че сте по -добре!!! Hug Hug Hug
Мтв , благодаря за линковете , някъкси обаче не си представям да дам 300 лв за носия Tired Tired
Ще търся друг вариант.

# 490
Анна Мария пак е с Т 37,8.....водих я на лекар и пак не виждат и не чуват нищо.....писна ми вече!!!

# 491
  • София
Цвети, направи й рентгенова снимка на белия дроб! Според лекарката на моя приятелка, чийто син беше болен, грипът (обикновеният!) удря в дробовете и в началото само рентген може да хване наличието на поражения. Стискам палци!   Peace Praynig Hug

# 492
Докторката днес беше категорична,че не е нужен рентген макар , че аз не съм убедена.
Утре трябва да съм на работа и сърцето ми се свива какво ще правя......

# 493
Честит Имен Ден на имениците!   bouquet

Аз пак изпуснах темата по непонятни причини, уж имам известяване за новите отговори, но не ми идват и това си е....

Цвети, аз бих я завела на рентген, колкото и да не съм му почитател. Този грип в момента дава неприятни отражения в дробовете.
Аз също от петък съм болничен, че Калина започна да кашля доста неприятно. Първо 3 часа прокашляше от 2 до 5 сутринта, през деня в петък излезнахме (тук беше много топло) и все едно нищо и нямаше.
Дадох и хомеопатия и сега е по- добре, кашля по- нарядко, и вече с мокра кашлица, утре сутрин на контролен да каже педиатъра какво да правим...
Нощес ми се чу че и просвирват гърдите и и правих лапа с извара на гърдите, което директно ни лиши от сън за 2 часа. То беше въртене, мрънкане....
Та такива работи при нас Simple Smile

Да оздравяват всички дечица, че това време е ужас просто....

П.С. Замисляли ли сте се да записвате децата на ски тази зима?  Flutter

# 494
  • Варна, морето и сините вълни!
Taне, макар и на патерица, много здраве и късмет!

Аз съм в треска от предстоящите изпити. Не съм с моя поток, че минах на индивидуален план и ми трепери гъза кат на малко свраче дупето.
Първия е едва в събота. Да идва че да ми минава от главата да се рахатясам. После ме чака писане на дипломна работа...И мисъл, да напускам ли или да си кютам в държавната администрация... Sick

Общи условия

Активация на акаунт