MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 454
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
аз минавам малко като бърз влак ама.....
болничният ми свърши и от днес съм на работа, нооо....Симона все още буха много здраво  ooooh! Днес я гледа майка ми, а утре мъжо ще я води пак на лекар...да видим какво ще се правим  Tired Уж нищо и няма, хрема няма, гърдите и чисти, гърлото и съвсем нормално, обаче буха здраво  Sick

Гушки на всички болни  Hug Hug Hug

# 496
И ние сме така, само че 2 дни бяхме и с Т. Вече издивяваме страхотно с тез грипни ваканции -Габи освен на танци не е нърдала никъде, добре че двамата си играят без проблем.
Мим, верно ще се дипломираш преди мен. Аз с едни преводи съм затрупана и искаааааааааааааам почивка, а и ремонт вкъщи почнах и всичко е вили на могили. На моменти имам чувството, че ще изперк....
Имам "биг проблем " с подаръка на Габи за Коледа, Жоро вече е оборудван с легота (много си играе с тях).
Другата ми болка е, че систъра ще се жени тез дни, а аз разбрах последна....
Гуш и бързо оздравяване на всички болнички сладури !!!

# 497
  • Варна, морето и сините вълни!
Яне, съчувтам ти! Борко и той здивва у дома с таз вканция. Катя поне е на градина.
Аз лягам че утрепак ще съм кат итребител Wink

# 498
Mimito, успех с изпитите...щом си в държавната администрация, сигурно знаеш,че ти се полагат 30 работни дни за писане и защита на дипломна работа, аз вече си ползвах моите по това време миналата година и от личен опит ти казвам да не се колебаеш да се възползваш от тази "привилегия" докато си там....пък после може да се махнеш  Peace ( както направих и аз)
За съжаление, и Асинка я застигнаха болестите и е с Т и лека кашлица....а до вчера беше добре и ходеше на градина....
аз също уча за изпити,  в болнични съм и си я гледам, но умирам от страх за себе си и бебето  Praynig в такъв момент ми иде да заколя бабите дето никакви ги няма на хоризонта, само като има иху-аха, ама така не става  #Cussing out ....
Започнахме лечение с Изопринозин и ще видим къде ще му излезе края-днес ще я води при педи, но никак не ми се иска да ходя аз да не лепна нещо... Sad
Поздрави на всички бременни, здрави, болни, дивеещи и куфеещи  Hug

# 499
Мише - аз съм същата - вече две седмици съм с такава суха кашлица и нищо друго. Преди горе-долу толкова време бях едни ден с температура 37,5 и от тогава остана сама кашлицата.
Mis-Demeanor - бързо оздравяване на детето пожелавам! А ти се опитай да бъдеш спокойна. В последния месец на бременността си със Сияна изживях големи притеснения и страхове и знам, че е трудно човек да се успокои, когато знае че има човече в себе си, но все пак опитай.
Мимито - пожелавам ти успех на изпита и на защитата на дипломната работа, като му дойде времето. Peace Hug
Цвете - какво става с Ана-Мария? Praynig
Весето нещо не пише newsm78
Аз тия дни се отдадох на малко творчество и направих на Сис един кулаж. Ето го:
http://media.snimka.bg/4796/015847211.jpg
http://media.snimka.bg/4796/015847217.jpg
http://media.snimka.bg/4796/015847247.jpg
http://media.snimka.bg/4796/015847481.jpg
http://media.snimka.bg/4796/015847521.jpg
Хубав ден на всички   bouquet

# 500
  • Варна, морето и сините вълни!
Koлажа със Сиси мноооого ми хареса! Невероятен е!

Между другото търся някой, който му се играе с фотошопа Wink   bouquet

# 501
Flashdance, колажът е върха! Всички елементи са толкова сладки и добре подбрани, браво-поздравления  newsm10 Благодаря за идеята   bouquet

# 502
Много благодаря дами Blush  Hug
Мими - аз не съм се занимавала много с Фтошопа, макар, че ми се искало. Сега ще си инсталирам 3D Max и ще се мъча да правя неща на нея, че тая с която работя в момента хич не ме устройва.

# 503
Тук съм,но само чета напоследък.Не пиша от мързел...  Blush Rolling Eyes

Ивко и той кашля от 1месец,пие сиропи,но кашлицата не спира,а педката каза,че ще мине,но не каза кога... Grinning Иначе е добре,няма Т,не е вдигал (да не чуе дявола),не е на ДГ,защото са в грипна ваканция.
Мисля да го преместя на градина в Каварна,защото така се водим и взимаме всяка сутрин и следобед,а зимата не ми се пътува,но го обмисляме още с милия.
Добре сме,живи,здрви и щастливи!  Grinning Hug

Flash Dance ,колажа е много хубав!Ще ти остане скъп спомен,а и на Сисунка като порастне. Peace

Хайде като подхванахте темата за ФШ някоя разбираща го,и имаща свободно време и желание мама, направи нов колаж на ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА. Heart Eyes

Марина,дано скоро се оправи Асинка.Покажи ни коремчето си. Hug

Мими,успех на изпитите мацо! Peace

Ние не сме мислили за подаръците все още,но Ивко ми спомена,че искал къщичка и мисля това да е един от подаръците му!Мисля,за някоя надуваема или нещо подобно,но ако имате идеи-помагайте! Hug

Яни,защо последна???Дано нещата при вас се оправят! Praynig Hug

Ч.Р.Д. Тане на патерички!Да си истински щастлива и много обичана мама и съпруга!   bouquet

Оставям ви,че ще вечеряме и обещавам,че ще се включвам по-често! Peace

Ето малко нови снимки на Ивко (последните 10 реда):
http://vesinka.multiply.com/photos/album/87/MY_ALL
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 504
Flash Dance - колажа е страхотен! Но така е като имаш такъв прекрасен модел.
Весе - Ивко е толкова голямо момче , че в сравнение с Анна Мария ми изглежда като в първи клас. Peace
Анна Мария вече няма Т и е добре,но не смея да го кажа......
За кашлиците - една педиатърка в нашия център ми каза,че давала на внучето си Умкалор и с това излекували кашлицата след няколко неуспешни опита със сиропи и АБ. Дано да съм полезна на някоя мама.
Мими - пак ще ни изненадаш с някоя отллична оценка на изпитите- само където ни караш да те мислим  Hug

# 505
Дани, колажът е страхотен !
Мим, работи ми се с фотошоп, ама време йок. Нищо не съм правила от миналата година. Сега съм на тема ветрогенератори за жалост... Sad  А за това, че ще вземеш изпитите, не се съмнявам Simple Smile
Веси, Ивко много готин!
Жоро кашля като змей. Док каза ларингитна кашлица, засега караме на хомеопатични.
Mis-Demeanor , бързо оздравяване на Ася!
На всички бременлийки - да се пазят много в това време!
Елс нещо ми липсва май, а и не само тя де. С този темп ще изписваме тема на година Simple Smile
Пачко, не сме забравили за снимките. Simple Smile (а аз в момента съм на тая тема, изкарване на снимки - от Англия  Joy, плащам само доставка от 2 паунда за 50 снимки, който иска да му пратя покана да се възползва, да пише Simple Smile

Поздрави и лека!

# 506
  • Варна
Монка все още е с кашлица - влажна и гадна  Tired Доки каза, че е отхрачваща и и няма нищо, което е успокоително до някаква степен. Утре баща и склони да я гледа пак, а вчетвъртък и петък майка ми ще си вземе отпуск и ще я гледа тя. Не ми се ще да я пускам на градина без да е съвсем оздравяла Confused
Дани - хубаво колажче  Hug На мен не ми остава време за такива занимания за съжаление, а имам толкова идеи  Sad

# 507
Леле, какви сте  Mr. Green
Ето партито за Хелоуин
Бобешкия РД още не е свален от апарата  Embarassed

Аз съм с изваден мъдрец, подута физиономия, досадни болки и зло настроение  Twisted Evil
Бързо оздравяване на всички!   bouquet Много болни нещо, тая работа не ми харесва  Naughty

# 508
Добро утро,
Весе, ето коремчето- само не обръщайте внимание на вдигнатата чаша, беше по повод и не съм пила тази бременност  Blush

И аз пледирам за нов колаж и ново име на темата, 'щото както виждате и аз вече доста съм надебеляла, вижда му се края  Heart Eyes
Слава Богу, Асинка не е пипнала грип, да чукам на дърво, а отново ринофарингит, който ще лекуваме само с Изопринозин и витамини  Peace
Пачи, с кеф изгледах снимките,мерси   Sunglasses
Аз също утре имам изпит за ЕС, стискайте палци  Peace

# 509
Привет!

Да ви почерпя за имения ден на Виктор:

Общи условия

Активация на акаунт