MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 453
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Честит имен ден на Виктор - да е жив и здрав, много усмивки и щастливо детство!  bouquet

Дами благодаря още веднъж  Blush
Пачи - страхотен празник е било, нашите "гарджета" естевствено най-готините! Hug Много неприятно това с мъдреца, изживях го два пъти, първия път по-зле  Mr. Green Бързо да ти мине!  Hug
Mis-Demeanor - много добре изглеждаш, пу, пу! Успех на изпита! Peace Hug
От снощи и аз съм зла и зелена  Mr. Green, но няма да разправям защо, за да не развонявам темата  Sick
Усмихнат ден на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 11:39 от Flash Dance

# 511
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит имен ден на Вики! Да е жив и здрав!
Габ, чакаме снимки от новото жилище. Не си казала доволни ли сте от строителството и прочие. Пазиш тайна...
Апропо ние пак търсим ново жилище  Mr. Green

# 512
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИКТОР! МНОГО УСМИВКИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ!

Дани, кажи кой те ядоса пак  Hug
Пачи мило, едно голямо  Hug Бързо да ти минава, че е много неприятно  Confused
Mis-Demeanor - нещо не мога да нидя снимчицата  Sad Ех как ми се ще да съм на твое място....непрекъснато сънувам бебета, кърмене и тем подобни...съвсем съм се схахала  Crazy

# 513
Честит Имен Ден на Вики! Много да е здрав и щастлив! Heart Eyes

Mis-Demeanor, радвам се че Асинка е по-добре Hug Ще стискам палци! Peace

pachikrak
страхотен е бил купона! Party

Дани, колажът е супер!  bouquet

Янич как е Жорката?

Веси, а твоят младеж е страхотен!

# 514
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИКТОР!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВИКТОРИЯ!
Много здрави , щастливи и победители във всичко!

# 515

Вики, жива, здрава и мноооого щастлива да си! Heart Eyes

# 516
 ooooh!

Вики, честит имен ден! Бъди здрава, щастлива и много усмихната!

# 517
  bouquet   bouquet Честит имен ден на Виктор и на Виктория! Да са победители като имената си!

# 518
Я имен ден ли имам днес  Simple Smile ,нямах идея даже.Много благодаря за честитките,страхотни сте!

Честит имен ден на Вики на Габи ,много здраве и късмет да му носи името !  bouquet

# 519
  • Пловдив
Честито на именниците!  bouquet

Габи , ти се изгуби в новия апартамент Grinning,как сте , що не пишеш?

Бременлийки , много сте сладки !
Вики ,само ти не си показала коремче ...

# 520
  • София
Здравейте  Hug.
След близо месец най - накрая се появих Party.
Вече сме в новият апартамент. Имаме още да се обзавеждаме и до оправяме, но времето е пред нас Laughing. Хубавото е, че апартамента си е наш, направихме го така както искаме и няма да се налага всеки месец да плащаме по един куп пари за наем Grinning.
Щях по - рано да се появя във форума, но Интернет имаме едва от 10 - ина дни, защото от БТК, малко ни пренебрегваха и им трябваха 8 работни дни за да прехвърлят телефона от единия адрес на другия, но и това стана.
След като вече се сдобих с нет вкъщи, обаче всички се разболяхме, точно в един и същи ден ooooh!. Децата от гнойна ангина, Ники от бронхит, а аз от свинския грип. Слава богу започнахме да оздравяваме. Децата и аз все още кашляме като магарета, но поне вече нямаме Т Grinning. Хубавото е, че всички болести ги хванахме в начален стадий и те тримата си пият АБ - те, а аз "Тамифлу" - то.
Не съм чела нищо назад в темата (освен последната страница), защото компютъра по цял ден е окопиран или от децата или от мъжо и за мен остават малките часове на нощта, а от това лекарство така ми се спи, че ако имах възможност щях да спя денонощно Embarassed.

На всички болни бързо оздравяване Praynig.
На именниците и на рожденничките да са здрави и щасливи  bouquet.
Снимки също не съм гледала, но и това ще направя тези дни. Вече ще съм на линия Laughing.
Лека нощ от мен  bouquet.

# 521
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВИКИ И МАЛКИЯ ВИКТОР!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ,ЗАКРИЛЯНИ И НОСЕЩИ С ГОРДОСТ ИМЕНАТА  СИ!!!

Марина,изглеждаш страхотно мила!Коремчето ти е много сладко! Hug

# 522
Добро утро!

Благодаря за честитките  Hug

Вики, даже през Април месец пак имаш имен ден  Laughing
МАрти, честит ви нов дом   bouquet. Нека е изпълнен само с щастие, радост и много любов
Танче, честно казано не пиша от мързел  Embarassed Цял ден седя на компа и се самосъжалявам. Иначе пък ви чета редовно, когато пишете де....
Елс,  Hug
Мимито, още не става за показване апартамента. Кое довършено, кое не... Но ще кача след малко няколко снимки. Само не гледайте колко е подредено  Mr. Green От строителството не сме доволни, но както се успокояваме - по-добре малко, отколкото нищо. Поне покрив имаме, че колко кооперации покрай нас останаха недовършени. Между другото, точно срещу нас строят една нова кооперация и изглежда добре. Не знам дали продават, но може да попиташ, ако търсите ново жилище.

Аз да чукна на дърво, Виктор вече 3-та седмица е на градина. Пу-пу... Сборни групи са в момента, от 3 групи има деца за 1. Записвате ли на нещо децата в градината - танци-манци или нещо друго?

Айде, спорен ден от мен! Аз отивам да се записвам на борсата.

Ето малко снимки
http://gstaykova.multiply.com/photos/album/70#photo=17

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 09:43 от gabby

# 523
  • Варна, морето и сините вълни!
Габ, много готино изглежда апартамента! Стаите изглеждат големи! На мен ми хареса  Mr. Green
А след вчерашното отгледане на жилища, стигнахме до извода че на ас ни трябва хаартамент по 500 e квадрата, а такива няма......

Потапям се че ми се развали принтера, не мога да принтирам, а утре пътувам... и съм нервна и зла Sick

# 524
Габи и на мен мн ми хареса Peace

Марти, честито и на вас-чакаме снимков мат'риал Laughing

Mimito, и аз искам поне толкова Praynig, сега сме на 50м/кв и се чудя на колко "етажа"да направя апартамента, та да събера всичко и всички Crazy

Общи условия

Активация на акаунт