MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 446
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Габи, много добре изглежда апартамента  Peace.
Нашия може би след няколко месеца ще изглежда така . Засега всички мебели са ни от квартирата, ама лека полека ще се обзаведем.
Снимки по нататък, че у нас е доста по - разхвърляно отколкото у Габи Mr. Green.

# 526
Габи, много хубаво си е станало у вас! Ново, с умерена доза модерност и практичност, така че да е и уютно (не харесвам ултра модерно обзаведените жилища - лъхат ми на студенина)! Още веднъж честито и да е пълен домът ви само с радости!

Марти, сега чакаме и от теб снимки! Не се оправдавай с разхвърляност, вие просто не знаете какво е това!

Мими, а вие не сменяхте ли наскоро жилището.... или се бъркам с това, чи вила правихте? Не се хвърляй на много квадрати, освен ако нямаш дом. помощница.... искат и чистене все пак!

# 527
  • Варна, морето и сините вълни!

Мими, а вие не сменяхте ли наскоро жилището.... или се бъркам с това, чи вила правихте? Не се хвърляй на много квадрати, освен ако нямаш дом. помощница.... искат и чистене все пак!

Ние селска кща правихме. Но искаме да си вземем жилище с 3 спални, кето по днешни сметки иде към 120 квадрата. Но при цеба 700-800 еври на квадрат не е лъжица за наща уста. На нас ни трябва цена 500 евро, за да можем да си го позволим. Такава цена няма...

# 528
Габи - много хубаво е станало. И не е необходимо да е подредено като по конец. Не си ни показала снимки на музей, а на обитаемо място, надявам се пълно с много топлина и уют. Както каза Елс - не е необходимо да е свръхмодерно или свръхподредено, за да се нарече дом. Наистина е хубаво! Пожелавам ти много прияти мигове във Вашия дом!
Марти - същотото пожелавам и на вас! Много, много топлина, приятни моменти и много смях във Вашия дом!
Мими - дано да успеете да намерите жилище, което да ви удовлетворява! Hug
Мише - пита що съм била зелена и зла оня ден - от липсата на елементарни удобства за живот в тази наша квартира. Има дни в които не ми пука, но понякога много ми домъчнява и получавам гневни изблици, че живота ни тече, а ние още си нямаме наш дом. Това е. Понякога, когато мина покрай нова кооперация и видя простряно пране и ми става адски тежко (не питай що точно от простряното пране, може би защото показва, че жилището е обитавано). Както и да е. Може би някой ден и ние ще се похвалим с хубави снимки.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:18 от Flash Dance

# 529
.................

# 530

Елси...поста ти ме притеснява...Кажи как си/сте?  Hug

# 531

Елси...поста ти ме притеснява...Кажи как си/сте?  Hug

Няма нищо, бе, мила Hug! Просто се обърках малко - щях да пиша лс на Дани, а го постнах тук, затова го изтрих!

# 532
  • Варна
ПОМОЩ!!!!! Момичета помагайте! Трябва да намеря тази играчка за Коледа  Praynig

Бърррр.... На полярното мече Шивър, един от ключовите образи в „Барби и магията на Пегас” (Barbie and the magic of Pegasus) му е винаги студено и цялото трепери в унисон с името си (от англ. shiver – треперя). Поемете го в прегръдките си и го притиснете, за да го стоплите. Вижте как бузките му ще порозовеят, а то ще започне да се киска от удоволствие. Направен от мек плюш, Шивър е истинско бижу за колекцията на всеки любител на пухкавите детски играчки и на филмите за Барби. Захранва се с 3 x AA батерии (включени). Подходящо за деца над 3 години.

Мони си я поръча на Дядо Коледа - даже и писмо написахме и пратихме по пощата. Проблемът е, че в единственият бг сайт в който се предлагаше е изчерпана  Sad Никъде не я намирам - пробвах и он-лайн сайтове английски и френски...и нищо  Sad Ако някой я види някъде да свирка  Praynig

# 533
А замисляли ли сте се за подаръците на половинките??? Heart Eyes
Аз миналата Коледа подарих на милото парфюм на Dior "HOMME INTENSE",  Heart Eyes за рожденния му ден му подарих колан за кръста(моторджийски)  Heart Eyes ,за Св.Валентин подаръка беше ''
365 романтични дни" (Синя кутия във формата на сърце, която съдържа 365 късметчета, колкото са дните в годината, навити във формата на папирус със златен на цвят конец от ламе. 313 от тях са сини на цвят, а 52 са жълти.Всеки ден от понеделник до събота Вашият любим започва деня си, като тегли по едно синьо късметче, в което се намира Вашето любовно послание към него във вид на комплимент.За останалите 52 дена, т.е. всяка неделя, той изтегля по едно жълто листче, което съдържа по-специално послание във вид на желание и неотворено Ви го предава. Вие го прочитате на глас и сте задължена да го изпълните на момента. С този романтичен подарък  показвате на Вашия партньор всеки ден от годината колко много го обичате! ) ,едно кристално сърце гравирано с "Обичамте" и едно малко плюшено мишле,държащо сърчице,понеже той ме нарича "Мишленце" и  това символизираше,че му подарявам  сърцето си,за да го пази. Heart Eyes
Харесва си много всички подаръци,за това искам да го изненадам и тази Коледа!  Peace

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 02:22 от VЕSЕNCЕ

# 534
# 535
  • Варна, морето и сините вълни!
Много мъ ирам, завърнал се от Свищов, града голяма  newsm44
Ми много се изложих.....имам две петички и две шестички  Mr. Green Mr. Green
Сина ми е адски недоволен, че не са ми всички изпити само с 6 и иска да ме  #2gunfire
Сега отивам да релаксирам, че ме чака адски много работа.
Дипломна работа, още едни изпити и финал. А междувременно ми се въртят едни щури идеи дано да се реализират....ако успея ще ви се пофаля с пълно гърло!

# 536
БРАВО!  bouquet Отличничка си ти! Hug
Стискам палци и всичките ти идеи да се реализират!!! Peace

# 537
Зубрачка, не ми се говори с теб  hahaha

# 538
Влизам,за да ви съобщя,че Мими Тенева преди 4 дни роди момченце-Павел,2.720кг-49см. Heart Eyes
Всички са много щастливи,а кака Ивон още се страхува от мъника. Simple Smile
Нека  им е живо и здраво момченцето и много да ги радват с Ивка!
Мими,още веднъж-
ЧЕСТИТО МИЛА!ТИ СИ ЗНАЕШ,ЧЕ С ИВКО МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ! Hug :

# 539
Да им е жив и здрав Павел  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт