MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Зеч, добре е, днес не е вдигала температура, кашля много по-малко, ядосва ме повече, нищо необичайно  Mr. Green
Как са твоите мъже?

# 631
Честит Рожден Ден на Вики! Да е живо и здрав и много щастлив!

Хот, много липсваш! Да си жива и здрава и много късмет ти желая! Hug Heart Eyes

Честит рожден ден на Катето, Надя, Маги и Моята Принцеса!
Да са живи и здрави! Късмета да е винаги с тях! Да са все така усмихнати и лъчезарни деца!

Едновременно с това да почерпя и с тортата за партито  Wink

Хубав и много прекрасен ден ви желая!  Hug Heart Eyes
П.С. Пачи, дано бързо се оправи!  Hug Heart Eyes

# 632
 newsm59 на Ния, Вики, Христо, Катето, Надя, Маги
и
Правде, честит празник и на вас- видях, че умувате къде да бъде РД в една друга тема ...какво сте в решили? Ние сe отказахме от детските клубове и въпреки,че съм доста напреднала и вече и с контузен крак от 2 дена, съм заредена с ентусиазъм да й направя готино парти вкъщи.
Весел празник на всички!

# 633
Честит Рожден Ден на днешните рожденнички-Маги, Калина, Надя и Катерина! Heart Eyes
Да бъдат много здрави, весели и щастливи!

# 634
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА,МАГИ,НАДЕТО И КАТЕРИНА!
НЕКА СА ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО ВЕСЕЛИ И ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЦА,КОИТО РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ!

ВСЕЛ ПРАЗНИК!!!!!!!  Heart Eyes

# 635
  • Бг-мама

Честит рожден ден на Катето , Калина Маги и Надето!!!Много здрави да сте прекрасни дами!!!Много горди да направите своите родители един ден!!!!!!
Пачи добре сме , почивам , ходя по кафета , харча парите на Иван !Снощи бях на женско парти и днес ме цепи глава. Laughing

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 14:16 от Зечова

# 636
Зеч...водиш здравословен живот,а?  Grinning Wink

# 637
  • Бг-мама
Зеч...водиш здравословен живот,а?  Grinning Wink

м , да само дето не ми се отразява много добре на фигурата  Laughing Rolling Eyes

# 638
  • Варна, морето и сините вълни!
Честит празник на Калина и Маги!
Да са живи и здрави и да си изкарат весело деня.
Нашия мина трагично..
Катето се преби. Падна от пързалката. Разби брадата, натърти ръката. Рева 2 часа и се сдоби и с главоболие   Crazy Мъчно и е че тати го няма....
Дет се вика е...и  празника

Тортата

в 2 сутринта  се оказа залепена на килима ми в хола. Тъкмо я бях загладила ...и хоп тортата с подложката нагоре седи и ми се хили....чудих се дали да я хвърлям и какво да правя...Партито за 10.30 ссутринта...а аз без торта за детето. И кво да замисля, обрах тортата от земята, без последния блат естествено  Mr. Green Пльоснах го на подложката и наплесках с ръце и оформих таз питка. Дето се получи нещо средно между купол и стандартна торта.
Това чудо, което трябва да е феичка ....ми и с него се издъних кат мисирок. Както и да е изяде се.....беше поне вкусна Tired

# 639
  • София
Честит рожден ден на Катя, Калина, Маги и Надя!
Да са здрави и усмихнати госпожици!

Мими, ама и на вас ви е тръгнало днес... ooooh!. Бързо да се оправи рожденничката и от днешния ден да запазите само хубавите спомени. А тортата въпреки, че не е в оригиналният си вид е както винаги прекрасна Peace.
Пачи, бързо оздравяване на Маги  Praynig.
Зечи, продължавай в същия дух newsm10.

# 640
Честит рожден ден на Катя , Маги, Надя и Калина

Честит рожден ден и на всички, които съм пропуснала! Мили дечица пожелавам ви много здраве и щастливо и безгрижно детство

Мими направо имаш е...и деня, но в крайна сметка здраве да е. Тортата наистина изглежда прекрасно, въпреки перипетиите, поздравления!

Мирела с нетърпение чака да има жден ден и да има много даляци, само дето още нищо не сме й купили де, но има време

ами пожелавам весело изкарване на всички празнуващи
а на останалите хубав ден

# 641
Мими,едно голямо гушшшш мила! Hug
Важното е,че принцесата е жива и здрава! Peace
Когато тати се  върне може да си отпразнувате пак един незабравим рожден ден!  bouquet

mamamaya ,липсавше от темата,но се радвам,че намина.Отбивай се по-често! Hug

# 642
Честит рожден ден на порасналите дами! Да са здрави, весели, засмени и от обич обградени!

Благодаря за пожеланията за Виктор   bouquet
Ние си направихме домашно парти. Мисля че мина доста добре. Виктор много се забавлява и каза, че много му е харесал рождения ден.

http://www.facebook.com/album.php?aid=11253&id=1000000599410 … &l=55c63495f0

# 643
gabby, аниматор ли сте си наели? Изглежда много забавно, колко ви струва, ако не е неприлично да попитам ? Blush
Mimito, съжалявам, че така се е получило с малката и с тортата...дано да реанимирате скоро и пълноценно!

# 644
gabby, аниматор ли сте си наели? Изглежда много забавно, колко ви струва, ако не е неприлично да попитам ? Blush
Mimito, съжалявам, че така се е получило с малката и с тортата...дано да реанимирате скоро и пълноценно!
Да, имахме си клоун. Струваше ни 50лв за 1 час. Наистина беше забавно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт