MTV и victoria ще дебелеят, през новата година бебчета ще си люлеят!

• 29 442
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
За РД - понеже ни е малка къщата и няма как да събера толкоз народ, се налага да се възползвам от клубовете. Тази година се спрях на Мечтателница и резервирахме преди седмица и нещо. Часът който исках вече беше зает, та се наложи да си променя малко плановете. Ама така е като чакам последния момент  Mr. Green

# 556
  • София
Честит имен ден на Катето (на патерици!)
Да е жива и здрава!

За РД, и аз съм в голяма дилема, защото покрай обзавеждането парите свършат още преди да сме ги получили, но децата, които ще поканим + родителите им са доста и не мога да събера толкова народ вкъщи и се спряхме отново на детски клуб. Клубът е "Мики Маус". Още не съм го резервирала, защото РД няма да го празнуваме на самия ден, тъй като е понеделник, а съботата след него. Марина, Правде, ако имате отзиви за този клуб ще се радвам да ги споделите Hug.

# 557
И аз не бях се замисляла за Р.Д.на момченцето ми! Heart Eyes
Ще има торта в ДГ,а след това сигурно ще ходим и в детски кът.
Тази година Р.Д. ще е по-малък,семейния кръг се скъси след развода и ще сме си само с моите родители,кръстниците и едни приятели,но наистина не съм мислила още къде,кога и т.н.
Но подаръка сме си го избрали вече-къщичка и златна гривничка!!!!!  Peace

# 558
Ние до сега все в къщи сме си празнували, защото Сиси е доста притеснителна, страхува се от повече хора и нещо не й допадат като цяло детските клубове. Поради причината, че си бяхме в къщи на досегашните рождени дни и числото на гостите беше доста малко максимум 3-4 деца и все става така че гостите се точат цял ден - едните си отиват, другите идват. Детето се изнервяше, аз също. Тази година взаимствах идеята на Мишелин (Мише благодаря от сърце  Simple Smile  bouquet) решихме и ние да сме в Мечтателница. Тъй като клуба се намира в един от не особено посещаваните молове във Варна и не е претъпкано с хора, мястото ни допадна - така ще има възможност да поканим и повече деца. Вече дадохме капаро и скрено се надявам, че Сиси ще се забавлява и ще се отпусне  Praynig

# 559
Честито на патерица на всички празнували и новообебени   bouquet

За детския рожден ден - категорично у нас. Миналата година сутрешното парти на Маги (разбирайте без алкохол (освен бира  Embarassed) излезе над 600 лева, а 2-та часа минаха като миг  #Cussing out. А няма да ви казвам какво проучване, обикаляне и сметки бяха докато намерим евтино място, което да събира 15 деца и 30 възрастни  ooooh! На наши приятели вечерното парти със същия брой деца излезе 800 лева. Е ма*а му стара, аз за тези пари ще заведа всички на кръчма и няма да ги черпя със студени топчета, хапки и пици...
Бояновият РД в нас мина учудващо добре (за съжаление поради грипа половината деца не успяха да дойдат, но при зимните рожденни дни е така), излезе ни около 300 лева, като остана пиене, ядене и много от празничната украса (3 пъти ура за Джъмбо  Mr. Green). При Маги мисля да направя партито тематично - всички деца да са маскирани като приказни герои. Може да им направя и куклен театър (ако не ме домързи както на Бояновия РД  Embarassed)

# 560
  • Варна, морето и сините вълни!

Мими, що се мъчиш в държавната администрация, а не отвориш сладкарница? Сериозно! Или не искаш да намразиш хобито като го направиш професия?!

Зачекна болната ми тема. Някои си спомнят, че споменах че ми се въртят щури идеи из главата. Точно това ми е идеята. Да имам цех и да си правя торти.
През последните месеци правих трти нелегално акада се каже, по поръчка. Хората бяха доволни и това породи елаието ми да направя нещо за себе си. Да работя това което ми харесва.
И какво -отидохдо РИОКОЗ, да разбера какви са им критериите. Миииииииии аз палат трябва да наема като помещение за да имам цех. Първо може би трябва да търся направо готов цех, щото миискат МИНИМУМ 3 входа. Ако нама помещение, никой няма да ми позволи да го рзбовам за да му правя 3 врати....От там ми искат едно помещение за хартията, сякаш яйцаа с които ше работя ще си ги огъвам в хартия, че да ми трябва цяастая за амбалаж. Една стая с ботовка и баня и тоалетна също. Аз нема да се къпя там...но както и да е. И това не е всичко - рябва ми и стая в която да чупя яйцатаи да ги ъркам и друго помещение в което да пека блатовете станах  #Crazy #Crazy #Crazy при тези изисквания. Аз трябва да имам някакво огромно производство за да мога да си позволя всичко това.
И затова продължавам да съм нелегаен изрод с хоби торти, за който се осмели да иска от мен торта.

Относно празнуването - нямам никакво желание да празнувам.Пак ще сме без татко за празника. Потънали са ми гемиите........и не съм мислила нищо по въпроса.

# 561
tane , да ви е жив и здрав именника! Весело празнуване!  bouquet

# 562
  • Пловдив
Благодаря !Една виртуална почерпка за здравето на Стилиян:

# 563
Тане,да ви е живо и здраво момчето и много да ви радва мила!!! Hug

Иви ходи 2 дни на ДГ и нослето текна отново..... ooooh!
Има влажна кашлица,но иначе е добре.

Татко му днес ме пита имали ли сме нужда от нещо...не му казах нищо,защото знае от колко много неща има нужда,а с издъжката му от 65лв ........  Rolling Eyes

# 564
  • София
Честито на патерица на всички празнували и новообебени   bouquet

Честито и от мен!   bouquet А кой е новообебен? Изпуснала ли съм нещо?  newsm78

Редактирам се. Разбрах.  Embarassed

Да е жив и здрав Павел!   bouquet

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 09:20 от mimiska

# 565
Мими Тенева има момченце Мимис  Wink
Голям сладур е!!! Heart Eyes

# 566
ВЕСИ  Hug....и на всички вас Heart Eyes
Ето снимчица от нас...http://ivonka.multiply.com/photos/hi-res/52/28?xurl=http%3A%2F%2 … 2F52%23photo%3D28

# 567

Страхотни снимки!
Честито ви бебче, Мими!   bouquet

# 568
  • Бг-мама
Мими , много е красив да ви е жив и здрав!!!

# 569
  • София
Честит рожден ден на Инес и Никола!
Да са здрави, весели и щастливи хлапета!

Мими, честито бебе. Много е сладък Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт