Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 93 005
  • 665
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пепчо, честито и на твоето детенце, много успехи му желая!  bouquet

Ето и десерта на моята принцеса, приготвен от самата нея. Simple Smile
кисело мляко със сини сливи

# 106
  • Географският център на България-Габрово
Дядо Хаджи Честито на синковеца.Май отсега нататък много басове ще губиш,но пък си заслужава.Ти с твоите произведения и синът с ученето си.

# 107
  • Географският център на България-Габрово
Пеп-чо Честито и на теб за твоето дете.И аз като на дядо хаджи,така и на теб пожелавам повече и все повече такива ястия да приготвяш,та да  радват нашите очи.

# 108
Соленки с копър и различни семена на Бибияна

Раирани кифлички на Марабу, но нещо не ги "раирах" като хората, че бързах  ooooh! Но излязох за час и половина и като се върнах ги нямаше, така че...  Laughing

...и с мармалад

# 109
Днес пълнени чушки със сирене и домати  Heart Eyes

# 110
Дядо хаджия, честит ти загубен бас, все такива да са ти кахърите със сина, успех и на момчето!Пък манджи ще правиш, като гледам - отдава ти се. Grinning

пеп-4о, честито и на тебе и на детенце, доколкото схванах нещо подобно има и у вас.  bouquet

забърквам набързо тестото на тези КИФЛИЧКИ С ИЗВАРА И ПОРТОКАЛОВИ КОРИЧКИ и слагам някаква плънка.............
   Аха! smile3508 Отдавна съм им хвърлила око на тези кифлички! Wink
    Колко броя горе-долу ти излизат от това количество тесто?

Селма, зависи колко големи ги правиш, днес забърках половин доза, излязоха 14 бройки, не ги правих големи, малко ги понаблъсках в тавата, че не ми се чакаше да пека втора. Тавата е с диам. на дъното 30 см., не знам това колко ще те ориентира.

# 111
  • гр.Златица
Лабрекс,вече пуснах темичка в "Любими" - "Забавни сандвичи" ... е,не съм качила всичко,но имам време да я пълня....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416599.0

# 112
Лабрекс,вече пуснах темичка в "Любими" - "Забавни сандвичи" ... е,не съм качила всичко,но имам време да я пълня....

Чудесно! Има време, ще добавяш забавните муцунки и каквото изфантазираш, пък аз, например, ще пробвам да докарам нещо подобно по твоите модели. Grinning Благодаря ти!  bouquet

# 113
  • При елфите ...
Привет! Отново сте показали страхотно апетитни неща!
От мен скаричка за вечеря, която приготви моят съпруг.
Приятна и спокойна вечер!

# 114
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Ето и моите творения от днес:

Кашкаваленото хлебче на Pety. Pety  bouquet

Нещо като уж "Паста Неаполитана"  Laughing

И за финал кокоските на sladka_hapka. Голяма вкусотия....за съжаление вече неопазени от Милото

Спокойна вечер на всички!

# 115
  • София

Медора, благодаря за новата темичка! С голямо удоволствие я разгледах и ще я разглеждам!

# 116
Rumya on hold   ,тавичката ми беше тоно според рецептата,незнам може би грешката е в мене,ще пробвам и втори опит  Peace

Цитат
Nahodkata, аз също спазих точно пропорциите и пекох в кръгла тава с диаметър 20 см, но стана точно толкова тънко, колкото твоето (бях постнала снимки) Вкусът е невероятен, нека didibu се изкаже за дебелината Peace

# 117
  • София
Пеп-4о, не разбрах и вие ли имате студент?
Meдора, възхищавам се на изобретателността ти  bouquet

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 08:42 от vangobi

# 118
да, имаме.
последните месеци аз все редях "решавай задачи" а той "добре де" с което приключвахме диалога, вчера най нагло каза "видя ли, ами ако бях решавал?"  #Cussing out

# 119
  • София
 Joy JoyПоздравления да ти е жив и здрав студента, много радост да ти носи и с такава лекота да преминава в горните курсове.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт