Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 45-та тема

• 92 809
  • 665
  •   1
Отговори
# 90
   Гелева,срази ме с вкусотиите ти!А хлябчето е най-прекрасно! Hug
   Лабрекс,по каква рецепта са ти кифличките?Много ми харесаха! Heart Eyes
   Рени55,,картофките на фурна са много аппетитни! Crazy
   Марулке,много хубаво парченце от цитрусовата тортичка! Grinning

# 91
Селма, добре завърнала се!Чудесно начало!
Медовика обра точките...дори не чакаха да попие сметаната...     bouquet 

Благодаря! Hug
   Радвам се за Медовика!Надявам се ,е успял да ви уравновеси нервната система след тръсовете! Grinning
И още как...като си хапне човек сладичко,и всичко лошо му минава!   Hug     

# 92
    Лабрекс,по каква рецепта са ти кифличките!Много ми харесаха! Heart Eyes

Селма, не знам защо ми се е сторило, че бързо стават и, когато не ми се разправя, забърквам набързо тестото на тези КИФЛИЧКИ С ИЗВАРА И ПОРТОКАЛОВИ КОРИЧКИ и слагам някаква плънка. А иначе оригиналните кифлички са фантастични, но не винаги имам извара, че и портокалови корички, така че най-често правя тестото с плънка от ягодово сладко. Бързо втасват, бързо се пекат. Peace

# 93
  • София
...
и за кафенцето днеска,че мама ми е на гости да пием кафе-Браунис по рецепта на didibu

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=341865&pid=13880907
didibu-за рецептата   bouquet ,само незнам защо стана така тънък,всички инструкции стриктно съм ги спазвала  newsm78 ,а иначе за вкуса думи нямам  #Crazy
сега пожелавам хубав и спорен ден на всички!  Hug
nahodkata , а в колко голяма тава ги пече? Защото в рецептата пише в тавичка 20х20 см, което е доста малко съдче... за кръгла тава идва към 22 см.

# 94
  • София
Лабрекс,благодаря ти! Моето момиче е скарано с хляба и това е начин да я заинтригувам - поне ги изяжда винаги...но докато го измисля е доста трудничко ....

Спомням си, че и преди време показваше интересно оформени сандвичи, защо не си направиш темичка в Любими-те и да ги наслагаш там. Поне ще бъде лесно да се намират за идеи за други малчовци. Peace

Идеята на Лабрекс е отлична! Направи си темичка , за да можем лесно да намираме твоите красиви творения!
Те са подходящи не само за злояди деца, но и за детски партита!

# 95
Medora , чудесна идя са сандвичите ти    bouquet

Гелева, може ли такива реалистични снимки да показваш всеки път  #Cussing out искам люти чушки, а не съм направила и нямам!

вечеря Мексиканските, ама люти кюфтета на Емили   Peace  чудесни са, който обича люто да пробва.

и за утре Руло Стефани

# 96
забърквам набързо тестото на тези КИФЛИЧКИ С ИЗВАРА И ПОРТОКАЛОВИ КОРИЧКИ и слагам някаква плънка.............
    Аха! smile3508 Отдавна съм им хвърлила око на тези кифлички! Wink
    Колко броя горе-долу ти излизат от това количество тесто?

# 97
  • In a surreal moment!
Привет !Ффффкусноо...готвите другарки- бравосссс... И аз така, но все обикновени работи...
Продължавам да развивам темата за кексче в микровълновата .
Тук е омазанко с течен шоколад и поръсено с кокос
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121568&pid=13880762
И една препеченка топла баничка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121568&pid=13880763

# 98
  • София
Да си позволя един път само да изредя приготвеното от мен в чест на това, че синът ми е приет за студент.

Маслена погача "Бащина гордост" - тя по принцип е замислена (от мен де)да се яде топла, защото има много млечни продукти и масло в комбинация с варени картофи. Ометоха я без претенции.
Таратор, кюфтета и пържени картофи.

Менюто е определено от бъдещия студент и приготвено от мен, вследствие на загубен бас.

Дай Боже да губя повече такива басове.

# 99
  • София
Пепчо, ние сме пристрастени към лютите чушки. Laughing Това е една миниатюрна част от количеството/20кг./, което изпекох тези дни. Simple Smile
дядо хаджия, да ти е жив и здрав студента и да ви радва все с добри резултати. Hug

# 100
  • В сърцето на живота!
Дядо хаджия да ти е жив и здрав студента и късмет с учението Flowers Four Leaf Clover

# 101
Това е една миниатюрна част от количеството/20кг./, което изпекох тези дни. Simple Smile

Crazy

Да си позволя един път само да изредя приготвеното от мен в чест на това, че синът ми е приет
Таратор, кюфтета и пържени картофи.

у нас почти същото, само че на руло и пържени картофи беше, както се вижда горе. Минах метър с тържествената вечеря  Laughing но пък на бас не съм се хващала.

Честито, жив и здрав да е младежа и успех   bouquet /а къде?/

# 102
Rumya on hold  ,тавичката ми беше тоно според рецептата,незнам може би грешката е в мене,ще пробвам и втори опит  Peace

дядо хаджия ,да ти е жив и здрав студента и успешно завършване  Peace браво на детето,заслужава smile3501

# 103
  • София
дядо хаджия да ти е жив и здрав и след време да черпиш за абсолвент Simple Smile

Ето и от мен толкова известната бъркана пица

Страшно ни хареса, а на мен най - вече това, че не се въртях толкова около тестото, но много ми залепна за тавата и единствено това ми беше проблем. Иначе благодаря за рецептата пак ще я правя -  bouquet извинявам се не знам от кой е.
Така за десерт много шоколадов кекс пак от форума и естествено пак не помня на коя мама е рецептата, за което се извинявам и давам честна  дума, че вече ще записвам. Благодаря много  bouquet

# 104
  • В сърцето на живота!
Зеленчукова мусака Laughing

Общи условия

Активация на акаунт